Hiç sayma kocamanız işte. Kafam çok bozuk şu an hiç bu kadar başarısız olmamıştım. Azda olsa verirdim. Daykonun olduğu zaman en son çok veremedim ama lesliyi yapıyodum verdim gibi görünüyodu.Ömrüm yeter de görürsem 80 li kilolarda :)
Ben de plates yapmak istiyorum..
aslında yapabilsem 100 un altına indiğim de
göbek bacak çalışsam çok iyi olur. Öylesine kalın bacaklarım var ki ve oylesine kocaman göbeğim kocaman popom offf her tarafım çok kocaman..
Hiç sayma kocamanız işte. Kafam çok bozuk şu an hiç bu kadar başarısız olmamıştım. Azda olsa verirdim. Daykonun olduğu zaman en son çok veremedim ama lesliyi yapıyodum verdim gibi görünüyodu.
Artık yaptım şunuda ben başardım demek istiyorum
Haftada 4 gün yürüyüş yahut Leslie yapalım ne dersin.
Hayriye çorba günün nasıl Geçti. ?
Aslında yoğurt çorbası iyi ben de yapmıştım onu en fazla iki gün. Hem faydali yoğurt nohut yeşil mercimek ve buğday sanırım.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah kizinin universite sinavlarina girecek sanirimFridacim senin kursun başlamış iletişimmiydi konu. Sanki öyle hatırlıyorum.
Kızımın da sınav yeri belli oldu. eve yakın oluşu avantaj .. kimliğini yeniledik bi tuhaf oldum yetişkin kimliği gibi duygulandım çok :)
-------
Buna bende varim kabul edersenizHaftada 4 gün yürüyüş yahut Leslie yapalım ne dersin.
Bu yogurtcorbasi gercekten guzel yesil mercimek nohut bide bulgurdu bence her persembe yapabiliriz tarti oncesi iyi olabilirHayriye çorba günün nasıl Geçti. ?
Aslında yoğurt çorbası iyi ben de yapmıştım onu en fazla iki gün. Hem faydali yoğurt nohut yeşil mercimek ve buğday sanırım.
bonusum fasilali aclik diye bisey var burda amac aslinda ogunu teke indirmek ama oyle hemen birden degil once 6 ogun besleniyosun karatay yada tas devri usulu sonra ara ogunleri cikartiyorsun falan bence biz bunu kendimize uyarlayabiliriz kilo vermemizd urana kadar 6 ogun beslenip karatay yada tas devri usulu sonrada ara ogunleri kaldirarak yolumuza devam edebiliriz ben bugun basladim.bakalim.insallah sonuc alabilirimŞimdi annemle konuştum dikkat etsemde hiç veremiyorum diyo ağır bi grip olmuştu o zaman gidemedi dr a veremeyincede bıraktı. 3 aylık şekeri az yüksekmiş ilaç kullanıyo şimdi geçici olarak kilo verene kadar.
Dedimki hiç denemedin karatay yap bu seferde. Öyle yapcam diyo dün tv de 140 kilo bi genç varmış canan hocada yeni kitapla ordaymış hiç üzülme yavrum demiş. Sakın spor yapma sadece 10 dk yürü demiş.
Canın çok ekmek isterse yağlı bi lahmacun ye demiş. Öyle işte... 3 saatte acıkıyorum halsizleşiyorum bayılcak gibi 2 öğün nasıl olucak diyo
Hakkinda hayirlisi olsun insallah kizinin universite sinavlarina girecek sanirim
Buna bende varim kabul ederseniz
Bu yogurtcorbasi gercekten guzel yesil mercimek nohut bide bulgurdu bence her persembe yapabiliriz tarti oncesi iyi olabilir
bonusum fasilali aclik diye bisey var burda amac aslinda ogunu teke indirmek ama oyle hemen birden degil once 6 ogun besleniyosun karatay yada tas devri usulu sonra ara ogunleri cikartiyorsun falan bence biz bunu kendimize uyarlayabiliriz kilo vermemizd urana kadar 6 ogun beslenip karatay yada tas devri usulu sonrada ara ogunleri kaldirarak yolumuza devam edebiliriz ben bugun basladim.bakalim.insallah sonuc alabilirim
güzel geçti yenam devam ediyorum çorba bitene kadarda içicem sanırım bı rahatsızlık olmadı ama bakalım inşallah olmazHayriye çorba günün nasıl Geçti. ?
Aaaa evet ben bundan yapıyordum ama yinede tusuz yiyemiyordum bir veya iki gün hem sabah normal kahvaltıda yapılıyordu bunda dimiii ? Unutum :))) akşama biraz yeşil mercimeğim var haşlayıp salatama atayım ne yemek yapsam düşünüyorum halaaaHayriye çorba günün nasıl Geçti. ?
Evet evet iş hatından iletişim kısa bu ay sonu biticekFridacim senin kursun başlamış iletişimmiydi konu. Sanki öyle hatırlıyorum.
Kızımın da sınav yeri belli oldu. eve yakın oluşu avantaj .. kimliğini yeniledik bi tuhaf oldum yetişkin kimliği gibi duygulandım çok :)
-------
Ne kadar tatlısını sen yaaaÖmrüm yeter de görürsem 80 li kilolarda :)
Ben de plates yapmak istiyorum..
aslında yapabilsem 100 un altına indiğim de
göbek bacak çalışsam çok iyi olur. Öylesine kalın bacaklarım var ki ve oylesine kocaman göbeğim kocaman popom offf her tarafım çok kocaman..
Öğlen vakti ye bir dilim nolucak insan böyle şeyleri herzaman bulamıyor yaa o bakımından hem yöresel o annem yöresel :))))Bomba bir yiyecekle imtihanım var bugün yine.
Mersin'den kerebic tatlısı getirmiş müdürümüz .. öylesine kalorili bişey ki..
keşke tatlı sevmeyen biri olsaydım. . Dün de misafirle birlikte bir dilim kek yedim .. kotam doldu aslında..
öğle yemekte bakak görek ne olacak..
canım ben anlamada m niye yalnıs anlayalım sizin her fikrimiz benim eminim bonus içinde önemli biseymi kacirdim anlamadım ama ben hepicinizi çok seviyorumArkadaşlar ben bu çorba işini yapmayın dedim ama kötü bir niyetim yoktu tamamiyle empati yaparak kendimi sizin Yerinize koyarak yorum yapmıştım ama ters anlaşıldı sanki siz iyi bişeyler yapıyorsunuz da ben desteklemiyormuşum gibi algılandı hem ben bizim kilolarımızda gereksiz görüyorum YENA anlatmış zaten tıbi nedenlerinide ayrıyeten tusuz çorba ve aralarda inanılmaz değişik bitki çayları ben yapabilirmiyim diye düşündüm ve imkânsız midem kaldırmazdı...
Neyse ilada dört dörtlük yapılamıyor işte ben dört üçlükte yapabilsem eksiye düşüyorum :) bundan sonra yenilen içilene fazla yorum yapmasam iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?