Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç sayma kocamanız işte. Kafam çok bozuk şu an hiç bu kadar başarısız olmamıştım. Azda olsa verirdim. Daykonun olduğu zaman en son çok veremedim ama lesliyi yapıyodum verdim gibi görünüyodu.

Artık yaptım şunuda ben başardım demek istiyorum

Haftada 4 gün yürüyüş yahut Leslie yapalım ne dersin.

Hayriye çorba günün nasıl Geçti. ?

Aslında yoğurt çorbası iyi ben de yapmıştım onu en fazla iki gün. Hem faydali yoğurt nohut yeşil mercimek ve buğday sanırım.

Yapalım derim.

Aslında yoğurt çorbası iyi ben de yapmıştım onu en fazla iki gün. Hem faydali yoğurt nohut yeşil mercimek ve buğday sanırım.

Buda aslında 1-2 günlük en fazla 3. Yoğurtta güzel. Haftada 1 gün yapabiliriz aslında. Bi kere pişirip kavanozlarız sonra aç ye.

Şimdi annemle konuştum dikkat etsemde hiç veremiyorum diyo ağır bi grip olmuştu o zaman gidemedi dr a veremeyincede bıraktı. 3 aylık şekeri az yüksekmiş ilaç kullanıyo şimdi geçici olarak kilo verene kadar.
Dedimki hiç denemedin karatay yap bu seferde. Öyle yapcam diyo dün tv de 140 kilo bi genç varmış canan hocada yeni kitapla ordaymış hiç üzülme yavrum demiş. Sakın spor yapma sadece 10 dk yürü demiş.

Canın çok ekmek isterse yağlı bi lahmacun ye demiş. Öyle işte... 3 saatte acıkıyorum halsizleşiyorum bayılcak gibi 2 öğün nasıl olucak diyo

Hakkinda hayirlisi olsun insallah kizinin universite sinavlarina girecek sanirim
Buna bende varim kabul ederseniz

Bu yogurtcorbasi gercekten guzel yesil mercimek nohut bide bulgurdu bence her persembe yapabiliriz tarti oncesi iyi olabilir
bonusum fasilali aclik diye bisey var burda amac aslinda ogunu teke indirmek ama oyle hemen birden degil once 6 ogun besleniyosun karatay yada tas devri usulu sonra ara ogunleri cikartiyorsun falan bence biz bunu kendimize uyarlayabiliriz kilo vermemizd urana kadar 6 ogun beslenip karatay yada tas devri usulu sonrada ara ogunleri kaldirarak yolumuza devam edebiliriz ben bugun basladim.bakalim.insallah sonuc alabilirim

Canan hoca yürüyüş durumun varsa yüzme dişin da spora karşı.
Zaten biz de yapamayız en güzeli yürüyüş .. hem sürekliliği olan hem mutluluk salgılayan bir eylem..

Annene de geçmiş olsun. Kilodanmi kaynaklı şekeri, zayıflayinca düzelir inşallah.

Sağol canım evet üniversite sınavı.

Karatay ve taş devri çok yakın birbirine.

ben geldim keyifli bir hafta sonu olsun inşallah
çocuklar evde olunca evin neresinden tutsam elimde kaldı bugun çamaşır asıcam şimdi bitmiyor bir turlu

güzel geçti yenam devam ediyorum çorba bitene kadarda içicem sanırım bı rahatsızlık olmadı ama bakalım inşallah olmaz
berfin inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır 2 hafta kaldı sanırım dımı sınava

Bonus kişisi ne yaptın çorbayı

Aaaa evet ben bundan yapıyordum ama yinede tusuz yiyemiyordum bir veya iki gün hem sabah normal kahvaltıda yapılıyordu bunda dimiii ? Unutum :))) akşama biraz yeşil mercimeğim var haşlayıp salatama atayım ne yemek yapsam düşünüyorum halaaa

Arkadaşlar ben bu çorba işini yapmayın dedim ama kötü bir niyetim yoktu tamamiyle empati yaparak kendimi sizin Yerinize koyarak yorum yapmıştım ama ters anlaşıldı sanki siz iyi bişeyler yapıyorsunuz da ben desteklemiyormuşum gibi algılandı hem ben bizim kilolarımızda gereksiz görüyorum YENA anlatmış zaten tıbi nedenlerinide ayrıyeten tusuz çorba ve aralarda inanılmaz değişik bitki çayları ben yapabilirmiyim diye düşündüm ve imkânsız midem kaldırmazdı...

Neyse ilada dört dörtlük yapılamıyor işte ben dört üçlükte yapabilsem eksiye düşüyorum :) bundan sonra yenilen içilene fazla yorum yapmasam iyi olur

Evet evet iş hatından iletişim kısa bu ay sonu biticek

Senin kızda büyüyor işte üniversiteye de başladımı kuş uçtu beybiiii :)))

Allah zihin açıklığı versin B 16 kullanıyordu dimiii ?

Ne kadar tatlısını sen yaaa

Benimde her bir yerim kocaman :))))

O değilde bu ara kendimi çok kondisyonsuz hissediyorum bir yere gidip geliyorum nefes nefese kalıyorum bende yürüyüşe başlayıp devamlılık getirmek istiyorum sabah kardeşim gel sahile kahvaltıya gidip yürüyüş yapalım dedi gidemedim hem işim var hemde eşim ve kızımı bırakamadım

Öğlen vakti ye bir dilim nolucak insan böyle şeyleri herzaman bulamıyor yaa o bakımından hem yöresel o annem yöresel :))))

Yenen içilen konusunda yorum yapmıycaktım dimiii şimdi biri çıkıp AAA kadına tatlı yedirticek diycek yada YENA gelip tabiki yemedim filan diyebiliiir :))))

canım ben anlamada m niye yalnıs anlayalım sizin her fikrimiz benim eminim bonus içinde önemli biseymi kacirdim anlamadım ama ben hepicinizi çok seviyorum

Frida niye ters anlaşılsın kuzum hepimiz diğerinin iyiliğini istiyo. Banada şöyle gibi geldi sanki sadece biz iyi dedik hepiniz kötü dediniz :))

İki gün tuzsuz çorba içmenin bize sadece faydası olur yeterki içelim. Denemeden bilemezdik ve hayriye başarılı oldu aç kalınan 2 gün olmuyo çünkü çorbayı doyarak yiyosun tok tutuyo.

Çoğumuz şişkinlikten bahsediyoruz başta ben düzgün yapabilseydim faydası olucaktı.

Değişik çaylar yok aslında zencefili hepimiz tüketiyoruz artık kokusuda çok güzel. Hibisküs vardı oda kırmızı yapraklı bir çiçek ve zayıflamada çok kullanılıyo.

Salatalık vardı ara öğünde badem vardı kefir vardı. Hiçte sağlıksız değildi aslında.

Aman ne bilim güzel olmadı işte benimki koyu oldu rengide iyi olmadı biraz aceleye geldi sanırım o akşam. Piştimi diye bskmadım bile çıkarken kapadm altını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…