Yok hariyecim yanlış anlaşıldım gibi geldi bana o yüzden bir açıklama hissiyatı duydum yoksa her koşulda yorumlarımı gerçekten empatiyle kuruyorum burda sağlıkla verilipte alınmayan her kilo benide dik tutoyor inan beli bir çaba gösteriyoruz kendimide suçlandım yaaa bişeyler yapılıyorsa ben neden desteklemiyorum ki dedimcanım ben anlamada m niye yalnıs anlayalım sizin her fikrimiz benim eminim bonus içinde önemli biseymi kacirdim anlamadım ama ben hepicinizi çok seviyorum
Öğlen vakti ye bir dilim nolucak insan böyle şeyleri herzaman bulamıyor yaa o bakımından hem yöresel o annem yöresel :))))
Yenen içilen konusunda yorum yapmıycaktım dimiii şimdi biri çıkıp AAA kadına tatlı yedirticek diycek yada YENA gelip tabiki yemedim filan diyebiliiir :))))
Ne kadan güzel çiçekler sağolEki Görüntüle 1789112
Olurda istemeden yanlış anlaşılcak bişey demişimdir bunun için herkeşe benden çiçek
Yena niye oyle bi hisse kapuldin anlamadim ama bende yanlis anlamam istediginizi soyleyebilirsiniz
Ay pardon ya frida dicektimAyy Yeliz ben bişey demedim ayrıca bir hisse de kapılmadim. :)
Mesajları karıştırdın zaar :)
Yanlış anlasanizda doğru bildiklerimi sizle paylasicam kusura bakmayın yani :))
frida allasen nooldu beni de aydinlat..
Yok o hisse kapılan yena değil fridaYena niye oyle bi hisse kapuldin anlamadim ama bende yanlis anlamam istediginizi soyleyebilirsiniz
Ayy Yeliz ben bişey demedim ayrıca bir hisse de kapılmadim. :)
Mesajları karıştırdın zaar :)
Yanlış anlasanizda doğru bildiklerimi sizle paylasicam kusura bakmayın yani :))
frida allasen nooldu beni de aydinlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?