Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben anlamada m niye yalnıs anlayalım sizin her fikrimiz benim eminim bonus içinde önemli biseymi kacirdim anlamadım ama ben hepicinizi çok seviyorum
Yok hariyecim yanlış anlaşıldım gibi geldi bana o yüzden bir açıklama hissiyatı duydum yoksa her koşulda yorumlarımı gerçekten empatiyle kuruyorum burda sağlıkla verilipte alınmayan her kilo benide dik tutoyor inan beli bir çaba gösteriyoruz kendimide suçlandım yaaa bişeyler yapılıyorsa ben neden desteklemiyorum ki dedim

Niye yorum yapmıycaktın frida aşkolsun ne zaman öyle dedik sana :)

Hep demiyoruzmu daha çok yediklerimizle ilgili yazalım diye. Ben kendim hiç birinizin yorumundan ufacık bile rahatsız değilim. Kimseninde olduğunu sanmıyorum çok samimi olduk çünkü. Sen sakın öyle anlama. Bu zamana kadar kaç kilo vermişsin ve bazı şeyleri yaşayarak tecrübe etmişsin. Benimde bunlara ihtiyacım var.

Bilmem anlatabildim mi :)

Yena niye oyle bi hisse kapuldin anlamadim ama bende yanlis anlamam istediginizi soyleyebilirsiniz

Ayy Yeliz ben bişey demedim ayrıca bir hisse de kapılmadim. :)
Mesajları karıştırdın zaar :)

Yanlış anlasanizda doğru bildiklerimi sizle paylasicam kusura bakmayın yani :))

frida allasen nooldu beni de aydinlat..

Sesli kıkırdadım yaa bişey olmadı yav okumadınızmı frida çorba konusunda terrs anlaşıldım dedi bizde hayriyeyle yok annem kimse seni sizi yanlış anlamadı didik beyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…