Aferin ve de alkış bence :)ve bu arada çocuklara sütlaç kek sıgara böreği yaptım hiç yemedim bi aferin hakettim sanırım he
ve bu arada çocuklara sütlaç kek sıgara böreği yaptım hiç yemedim bi aferin hakettim sanırım he
Kolay gelsiiiin misafirle birlikte seninde güneşlerin açar inşallah keyifli sohbetler olur :)Merhabalar
Sabahtan beri derle topla yemek yap yoruldum sanırım 1 saate gelir misafirlerim
Çorba salata kaldı bitek onları da yapayım hemen çayın yanına kek yaptım pisiyor
Kızlar da yok evde bugün neyseki sabahki hasta ziyareti ertelendi
kolay gelsin asum burada çok kasvetli yağmur atistiriyor sanırım çoğalacakMerhabalar
Sabahtan beri derle topla yemek yap yoruldum sanırım 1 saate gelir misafirlerim
Çorba salata kaldı bitek onları da yapayım hemen çayın yanına kek yaptım pisiyor
Kızlar da yok evde bugün neyseki sabahki hasta ziyareti ertelendi
bilmiyom ki nerden şeettiydimYok o hisse kapılan yena değil fridasen bu hisse nerden şeettin
ve bu arada çocuklara sütlaç kek sıgara böreği yaptım hiç yemedim bi aferin hakettim sanırım he
canımsın sen azıcık dedıysen azıcık yersin benim gibi tepsiyı bıtırmezsin iradeli hatun seniİnşallah Adaş Sağol
Bu sözün iyi geldi
Hayriye iradeni Kutlarım daim olsun ben de kek yaptım azcık yerim belki
kendime hiç güvenmiyorum o konuda asum o yüzden hiç bulaşmadımİyi ki bugün meşgulüm herkes burda aklım da burda
Her an gelebilir misafirler :)
Hersey hazır şükür
Hayriye siz de öğreneceksiniz mecburen porsiyon kontrolünü ama şimdi çok dikkatli olmalısınız yine de başarırım diyorsan bir lokma tadına bak:)kontrolü kaybetme sakın haa
Bende de irade neyim şu kiloları verdikten sonra mecburen oluştu :)))
Yine de belli olmuyor tabii
ay sorma bir yandan evle uğraşıyorum bir yandan aklım burdaaa :)))İyi ki bugün meşgulüm herkes burda aklım da burda
Her an gelebilir misafirler :)
Hersey hazır şükür
Hayriye siz de öğreneceksiniz mecburen porsiyon kontrolünü ama şimdi çok dikkatli olmalısınız yine de başarırım diyorsan bir lokma tadına bak:)kontrolü kaybetme sakın haa
Bende de irade neyim şu kiloları verdikten sonra mecburen oluştu :)))
Yine de belli olmuyor tabii
salatalıktı ara ama neyse yemem inşallah dur kalkıp fırçalayımHayriye ara olsun oda ya uzulme sakin devamda etme. Disini fircalamak ise yariyomus dene istersen.
EVVEEEET 2016 BAHAR BAKIMLARIMI BAŞLATMIŞ BULUNUYORUM :))
Bugün saçlarıma ve cildime maya maskesi yaptım uzun zamandır yapmadığım için hemen cildimde farkedildi :)
Ayrıyeten 15 günlük lanata kürüne başladım gerçi çayını henüz içmedim yatmadan önce içicem umarım tadı kötü gelmez :)
Lolita Frida :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?