Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa arkadaşlar bişey yok sadece gerçekten 30 kilo vermenin bilgisiyle yorum yapıyorum samimiyetle kendimi sizin yerinize koyarak yapıyorum bunu bilin istedim birde bizler kısa bir dönem diyet yapmıyoruz yeme alışkanlıllarımızı değiştirip ömür boyu bu şekilde beslenmemiz lazım ....

Hepimizin metabolizması farklı çalışabiliyor tabii birde ben diyetde çok çeşit ve lezetlilik arıyorum ki bıkmıyalım diyee o yüzden tarif soruyorum yediklerinizi yazın örnek alayım diyorum meselaa yoğurt çorbasını unutmuşum onu içerdim bir gün veya iki gün ama hiç tusuz içtiğimi hatırlamıyorum bu tür beslenmede bir süre sonra bir bakıyorum tek düzeye kalmışım tavuk ve salata neyse bugün aklıma yeşil mercimek de geldii :)

Kolay gelsiiiin misafirle birlikte seninde güneşlerin açar inşallah keyifli sohbetler olur :)

kolay gelsin asum burada çok kasvetli yağmur atistiriyor sanırım çoğalacak

İyi ki bugün meşgulüm herkes burda aklım da burda
Her an gelebilir misafirler :)
Hersey hazır şükür
Hayriye siz de öğreneceksiniz mecburen porsiyon kontrolünü ama şimdi çok dikkatli olmalısınız yine de başarırım diyorsan bir lokma tadına bak:)kontrolü kaybetme sakın haa
Bende de irade neyim şu kiloları verdikten sonra mecburen oluştu :)))
Yine de belli olmuyor tabii

kendime hiç güvenmiyorum o konuda asum o yüzden hiç bulaşmadım

ay sorma bir yandan evle uğraşıyorum bir yandan aklım burdaaa :)))

Şu irade hala mağlesef bendede yok olurmuki Acep birgün .....

İrade kim :) asucum kolay gelsin. Senden gördüm ben de aynı yemeği yapıyorum :)
Pilav ve salata ok..

merak edenlere duyurulur :) 3 catal kerebic tatlisindan yedim. .
müthiş bomba birsey yalnız. Kaymak köpük haline getirilmis söyle ağızda kayıyor :) Sırf antep fıstığı diğer kısmını çözemedim irmikli birsey olabilir..
Özetle 1 porsiyon ye sonra da evlen

EVVEEEET 2016 BAHAR BAKIMLARIMI BAŞLATMIŞ BULUNUYORUM :))

Bugün saçlarıma ve cildime maya maskesi yaptım uzun zamandır yapmadığım için hemen cildimde farkedildi :)

Ayrıyeten 15 günlük lanata kürüne başladım gerçi çayını henüz içmedim yatmadan önce içicem umarım tadı kötü gelmez :)

Lolita Frida :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…