Lavanta kürü henüz lahanaya geçmedim lavanta bitsin bakarız :)Lolita cok iyi ya
Frida anlat nasil yaptin maya makesini bende istiyorum de hemen mayalingg
Kür lavantamı lahanamı onu merak ettim ah bu klavyeler ve hızlı yazan hatunlar
Aaa cok sevindim elifcim.hadi Gözünaydn tekrar.kızına da sana da gecmis olsun.Veeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
Aaa asumanabla gecen aklima ne geldi?sen de düzensizlik var ya bebis olmasın :)Bu hafta kilo verme listesi bence çok motive edici neden derseniz ilk uctekiler adına konusursam Topigin ablalarıyiz ve hepimiz düzensiz adet oluyoruz demek ki buna rağmen kilo veriliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam adaşda da benim gibi demir eksikliği var muhtemelen yenada da olabilir bunlar hepsi kilo vermeyi zorlastiran nedenler ama imkansız değil alın size kanıt :)
Uykum geldi karışık oldu ama anlarsınız siz
Lolita hatun acaba bu maya ne ie yaıyormuş bir aydınlatma bekliyorum bide lavanta kürü saçamıLavanta kürü henüz lahanaya geçmedim lavanta bitsin bakarız :)
2 yemek kaşığı kuru mayayı az bir miktar ılık suyla karıştırıp taneleri eriyince saçıma ve cildime sürüyorum streç filimle saçımı sarıp 2 saat bekleyip yıkıyorum
Benim simbo marka dandik birsey ucuzluktan almıştım marketin birinden. Yaklaşık 7 yıl oluyor memnunum. .
pek bilgim yok açıkçası marka konusun da..
Nerede oturuyorsun kaç kalorilik listen.?
canım ben omron aldım memnunumArkadaşlar baskül önerisi istemiştim ama Yardimci olabilecek olan var mı acaba
Evet canım lavanta kürü saçım için hem içicem hemde saçıma uyguluycamLolita hatun acaba bu maya ne ie yaıyormuş bir aydınlatma bekliyorum bide lavanta kürü saçamı
Hayriyecim bu kür yaa marankinin olmalı yada saraçoğlunun sen gooleyeaçılmadı bu link
hımm tamam canım ordan bakayım inşallahHayriyecim bu kür yaa marankinin olmalı yada saraçoğlunun sen gooleye
Kozmik bakım lavanta kürü yazıp bulsan
Karaciğer için filan sağlık bulmak içinde kullanan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?