Ay inanmıyoruuum ayın 20sindede burda var ve bende gitmek istiyoruuuuum biletleri bilet x deymiş ama bilgi bulamadım bilet fiyatı ne kadar nilüş biliyormusun ?Lavanta yağının rahatlatıcı etkisi de varmış. .
Salı akşamı bir aksilik olmazsa Ahmet Aslan'ın konserine gideceğim. .
konserin geç başlaması ve evime epey uzak olması üstüne üstlük haftaiçi olmasi esimin gelmek istememesi handikap... umarım olumsuzluklar beni vazgeçirmez. .
Ay inanmıyoruuum ayın 20sindede burda var ve bende gitmek istiyoruuuuum biletleri bilet x deymiş ama bilgi bulamadım bilet fiyatı ne kadar nilüş biliyormusun ?
YENA sen git bakayım güzelse bende gideyim solo konser yaaa güzel olurmu diye düşünüyorum en azından küçük bir orkestrası olsaydı enstrüman Çeşitliliği müzik bakımından iyi olurduuu
Gözlüklü şey fazladan çıktı silemiyorum
Konser akşam 8 de başlamıyormu baktım genelde bu turnesinde hep 8 de başlamış ama
Eee tabi bende yalnız gidemem yaa eşimle gelmese kardeşlerime olmadı akadaşlarımaaa
Aaaay sen niye istanbulda değilsiiin :))))
Ne güzeeeel olurduuu :)20:30 da başlıyacakmis. Ben de onu düşündüm keşke aynı şehir de olsaydik. ..
sana konser ismarlardim :)
Canim peki yağsu filan ölcümü yapıyor mu ?canım ben omron aldım memnunum
Yokolcmuyor canım ama olcenleride vardi ben inanmıyorum zaten bu tartıların olctuguneCanim peki yağsu filan ölcümü yapıyor mu ?
Lavanta yağının rahatlatıcı etkisi de varmış. .
Salı akşamı bir aksilik olmazsa Ahmet Aslan'ın konserine gideceğim. .
konserin geç başlaması ve evime epey uzak olması üstüne üstlük haftaiçi olmasi esimin gelmek istememesi handikap... umarım olumsuzluklar beni vazgeçirmez. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?