Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay inanmıyoruuum ayın 20sindede burda var ve bende gitmek istiyoruuuuum biletleri bilet x deymiş ama bilgi bulamadım bilet fiyatı ne kadar nilüş biliyormusun ?

Iyi geceler kizlar
Bugun gorumcemler geldi yatili misafirlige
Telefonu elime hic alamadim
Yorulmusum cok yatana kadar farkina varmamistim
Insallah hepiniz iyidinizdir
Yari hem ablamlari birakcaz hemde dayimi ziyaret etcez ameliyat olmustu artik yatinca ancs girerim herde nete

Gecmisi okuyacak halim kalmadi uyumak istiyorum kusura bakmayin
Optum hepinizi

Ay inanmıyoruuum ayın 20sindede burda var ve bende gitmek istiyoruuuuum biletleri bilet x deymiş ama bilgi bulamadım bilet fiyatı ne kadar nilüş biliyormusun ?

Aradım ulaşamadım Frida. Eşim ben ayarlarım dedi.. çalıştığı sirketin halkla ilişkiler sorumlusu hatun eşimin arkadaşı bu tip organizasyonlarla işbirliği için de. Benim kaygim gece donus zor olacak. Arkadaş bulmam lazım yanıma. .

Bağlama neyine yetmiyor :) adam zengin değil ki orkestra parası ödesin. .
gidelim bakalım çok istiyorum gitmeyi. .

20:30 da başlıyacakmis. Ben de onu düşündüm keşke aynı şehir de olsaydik. ..
sana konser ismarlardim :)

20:30 da başlıyacakmis. Ben de onu düşündüm keşke aynı şehir de olsaydik. ..
sana konser ismarlardim :)
Ne güzeeeel olurduuu :)

Eşime söyledim bakarız dedi bende sen düşünsene kadar bilet kalmaz dedim kardeşlerimle gitsem onlar alır biletimii en iyisi ben pazartesi veya salı kardeşimle eşini yemeğe çağırıyım :))

Herkese Günaydın
Bugün misafirim geleceği için biraz erkenciyim. Arkadaşlar ben 23 kiloyu verirken bazı taktikler yapmıştım burada paylaşayım belki yardımı dokunur birilerine
sabah aç karnına bi kupa yeşil çay a bi dilim limon bi tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum .. (bal şekersiz suzme bal olacak balparmak olabilir.)
Günde 3 litre su içiyorum bi litre sinin içine gece yatmadan 2 dilim limon biraz nane ve çubuk tarçın atıp sabaha kadar dolapta bekletip ertesi gün içiyorum.
Ekmek hiç yemiyorum onun yerine sabah 5 Altınbaşak (1 dilim ekmek yerine geciyor) ya da 2 etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyor.) Öğlen de 3 kaşık pilav ya da 3 kaşık tam buğday unu ndan yapılan makarna yiyorum. (yine 1 dilim ekmek yerine geçiyor.)
Aksami hep hafif tutuyorum ya salata ya çorba oluyor.Çok nadir köfte ya da baklagil yemeği yiyorum ekmek pilav hiç birşey yok.
Tatlilar dan uzak duruyorum.Çok canım isterse bitter çikolata yiyorum onunda kakao oranı %60 ve üzeri olmalı muhakkak.
Un yerine tam bugday unu,yulaf kepeği karışımı,yulaf ya da nohut unu kullanıyorum. Aldığım süt,peynir,yoğurt ve ayran gibi ürünleri hep yarım yağlı ve light almaya özen gösteriyorum.Ezine,kaşar,tel,dil peyniri gibi yağlı peynirleri sadece pazar günu bir dilim tüketiyorum başka yok. Ara öğünü asla atlamiyorum böylece metabolizma hızlanip kiloyu yağdan veriyor. Mutlaka spor yapıyorum en kötü 10 bin adımdan fazla yürüyüş yapıyorum.Haftanın 6 günü spor pazar günü dinlenme olarak geçiyor. Son ara öğünde hafta da iki kez yoğurt kuru yiyorum. Yarım yağlı yoğurda bir çay kaşığı olmak üzere biber,zerdecal,zencefil,tarçın,keten tohumu ve chia tohumu atıp yar limon sıkarak hepsini karıştırıp yemeye yoğurt kuru diyoruz.zaten çoğunuz biliyordur. Ve son olarak yatmadan 2 saat önce yeme işini birakiyorum en son öğünüm yine bir kupa ödem atan herhangi bir bitki çayı oluyor. Ben bu şekilde 22 günde 6 kilo yağ yaktim,2 kilo kas arttırdım Umarim faydam olmuştur herkese mutlu pazarlar tekrardan.instagram linkim yukarıda fotoları orada paylaşıyorum.Baskülü nisanda almaya karar verdim bakalım daha kararım kesinlesmedj

Günaydinn,sevdiklerinizle geçireceginiz musmutlu pazarlarınız olsun efenim:)

Nasılda güzel bir hava var bugun burda,baharı yaşamadan yaz geldi sanki..Erkenden kalkıp nehir kenarında yürüdük eşimle,kuğu'ları sevdik:)
Hafif bir baş agrım vardı ama temiz hava iyi geldi sanki:)

Toprammmm,beni de götürsene konsere bir ahmet aslan seveni olaraktan sıkışırdım bir yerlere:)
Olumsuzluklar senı yolundan alıkoymasın:)

74FRIDA maya maskesi ne işe yarıyor acaba?siyah noktalar falan için mi? Bende mi yapsam acep,belkim porselen gibi bir cildim olur:) umut fakirin ekmeği demişler ne de olsa

Elifcim evinize çıkmanıza sevindim,gözünüz aydın bakalım..

asumanzeynep ablacım misafirin varmış,kolaylıklar diliyorum.

....

Geçmişin hepsini okuyamadım,kalanı sonra okurum inşallah:)

Hayırlı pazarlar
Misafirler dün gece kaldılar kahvaltı yaptık az önce gittiler
Kastamonuda ilk görev yaptığımız köyden bir aile geldi organik yumurta ve sütüm de var :)
Misafirler köyden geldiği için erken kalkmaya alisiklar gece geç yattık ama erkenden kalkıp kahvaltı işini hallettik yoksa bizim ev halkı daha uyuyor olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…