- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
BEYZUS'çum nasıl oldun iyileştinmi.? Umarım iyisindir..
Dün tahlil sonucumu dr. görünce hıh böyle hizaya gel işte diyor..:))) Çok güldüm,çok şeker bir doktordu..:))
Üç ay içinde 7 kilo vericekmişim..tekrar karaciğer testi yapılacakmış..Umarım kiloyla alakalıdır..
Birde dr. hızlı kilo vermek marifet diil dedi..Önemli olan onu korumak ve yağdan gitmek dedi...
BEYZUS'çum 1200kalorilik liste verdi..Beni düşündüren hiç tatlı olmaması..benim gibi tatlı canavarı nasıl dayanıcam bilmiyorum..:))
her ay diyetisyen bölümüne tartılmaya gidicem..Endokrine 3 ayda bir gidicem..
hadi hayırlısı bakalım..:)
beyzuş ablam sen motivasyonunla, her şeye yetişen halinle, siteye fazla giremediğinde bile herkese 2 satır yazma ilginle, alakanla, sıcaklığınla süpersin ve iddia ediyorum benden en fazla bi kaç yaş büyüksün:) seni seviyorum ben opuyorumnanaktan
kızlar yorucu ve yavaştan ders çalışmalı bir gün geçirdim sırf iyi geceler demeye geldim valla size.. yarın 8.30 da dersim var off ne ara kalkçam kahvaltı yapçam ay...
mucukladımmm güzel geceler herkese....
Maşallah ne diyim :) inşallah kolaylıkla verirsin yerimseniben Aslında düzenli yediğimiz ve aç durmadığımız zaman tatlı isteğimiz daha az oluyo
Sen kaç yaşındasın la fisfisfis
Bu arada günaydınlar hepinize sabak papatya çayı yaptım ballı sirkeli hem böyle sirkeyide kullanmış oluyorum içtim aç karnına bi bardak ama sonra katmerin katlarına kurban gittim valla :mymeka:
Valla kızın aşağılayın beni ne diyim -tatlicadiarzu- bugünde eltime misafir gelicek çayın yanına bişeyler var onlardan yemiycem artık napim ne misafirin sonu geliyo nede kekin böreğin :sinifsinif:
günaydın şekerlerrrrrrrr ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim
yeşil sogan 2 dal
2 kaşık yogurt
yarım gölüü domates
azcıkında yufka ekmek
kızımm yersin sen
ben sana güvenmiyorumm
gidersin sen şimdi eltinde götürürsün cayın yanınadaa
:mymeka::mymeka:
ohhh afiyet olsun çitolüm yağ olmasın teşekkür ederim salgın gibi yaa herkes hasta banada bulaştı sonunda Allahım nasıl atlatırım çok fenayımmmmakannehirmafoldumbenmafoldumbenayy yogurt yufka ve sogan manyak gidiyo
yogmurgöz<lüm aman dikkat ettt geçmiş olsun
Geçmiş olsun :teselli: tam hastalık havası aman dikkat edelim
Afiyet olsun :dilcikar:
Neyime güvenmiyon la :mymeka:
Bak sinirlenince canım oyun istedi -tatlicadiarzu-
afiyet olsun canım yeşil soğan ekmek peynire bayılırım....cokacimcoookyeşil sogan 2 dal
2 kaşık yogurt
yarım gölüü domates
azcıkında yufka ekmek
Bu arada günaydınlar hepinize sabak papatya çayı yaptım ballı sirkeli hem böyle sirkeyide kullanmış oluyorum içtim aç karnına bi bardak ama sonra katmerin katlarına kurban gittim valla :mymeka:
Valla kızın aşağılayın beni ne diyim -tatlicadiarzu- bugünde eltime misafir gelicek çayın yanına bişeyler var onlardan yemiycem artık napim ne misafirin sonu geliyo nede kekin böreğin :sinifsinif:[/COLOR]
canım çok geçmiş olsun...aman bu aralar dikkat et kendine.izin alabilirsen gidip yatsan ne iyi olur...zencefil varsa evde çayına vs.kat balla da karıştırabilirsin...sabah 1 bardak su tiroid ilacı
evden çıkarken yarım elma aldım elime ama 2 ısırık aldım yiyemedim
kahvaltı
çeyrek simit zor yedim
1 dilim peynir
çay
acayip derecede midem bulanıyor offfffff mafoldumbenopuyorumnanaktan
bak bu da iyi taktik...vereliniortakhem yee çayın yanınaa tabagına herkesinki kadar koy ama yarısını yee tabagının diger yarısınıda 3-5 saatt sonra ye
bi dönem ben böle yaparak baya kilo vermiştim
afiyet olsun canım yeşil soğan ekmek peynire bayılırım....cokacimcoook
lmaz: lmaz: lmaz:
canım çok geçmiş olsun...aman bu aralar dikkat et kendine.izin alabilirsen gidip yatsan ne iyi olur...zencefil varsa evde çayına vs.kat balla da karıştırabilirsin...
ılık çorba vs iç öğlen işte olmak zorunda isen bol limonlu...
üşütme kendini canım...:teselli:
bak bu da iyi taktik...vereliniortak
kızın aşşagılayın beni dedin
bendee dedigini yaptım laaa
ne hemen depresip pozisyon alıyonda korkutuyon benii
hem yee çayın yanınaa tabagına herkesinki kadar koy ama yarısını yee tabagının diger yarısınıda 3-5 saatt sonra ye
bi dönem ben böle yaparak baya kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?