Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın nursena sen nasılsın bebiş nasıl?
biz napalım çabalıyoz gram gram gitsin diye...

sabah kızartma yaptıgım için
pek yemedim ben
o yüzden şimdi içim kıyıldı
alın size resimli menümm

günaydın şekerlerrrrrrrr ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim

Maşallah ne diyim :) inşallah kolaylıkla verirsin yerimseniben Aslında düzenli yediğimiz ve aç durmadığımız zaman tatlı isteğimiz daha az oluyo

Sen kaç yaşındasın la fisfisfis

Bu arada günaydınlar hepinize sabak papatya çayı yaptım ballı sirkeli hem böyle sirkeyide kullanmış oluyorum içtim aç karnına bi bardak ama sonra katmerin katlarına kurban gittim valla :mymeka:

Valla kızın aşağılayın beni ne diyim -tatlicadiarzu- bugünde eltime misafir gelicek çayın yanına bişeyler var onlardan yemiycem artık napim ne misafirin sonu geliyo nede kekin böreğin :sinifsinif:

kızımm yersin sen
ben sana güvenmiyorumm
gidersin sen şimdi eltinde götürürsün cayın yanınadaa
:mymeka::mymeka:​

günaydın şekerlerrrrrrrr ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim

Geçmiş olsun :teselli: tam hastalık havası aman dikkat edelim

yeşil sogan 2 dal
2 kaşık yogurt
yarım gölüü domates
azcıkında yufka ekmek

Afiyet olsun :dilcikar:

ayy yogurt yufka ve sogan manyak gidiyo
yogmurgöz<lüm aman dikkat ettt geçmiş olsun
ohhh afiyet olsun çitolüm yağ olmasın teşekkür ederim salgın gibi yaa herkes hasta banada bulaştı sonunda Allahım nasıl atlatırım çok fenayımmmmakannehirmafoldumbenmafoldumben
Geçmiş olsun :teselli: tam hastalık havası aman dikkat edelim

Afiyet olsun :dilcikar:

teşekkür ederim bonuscum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah 1 bardak su tiroid ilacı
evden çıkarken yarım elma aldım elime ama 2 ısırık aldım yiyemedim
kahvaltı
çeyrek simit zor yedim
1 dilim peynir
çay
acayip derecede midem bulanıyor offfffff mafoldumbenopuyorumnanaktan

Neyime güvenmiyon la :mymeka:

kızın aşşagılayın beni dedin
bendee dedigini yaptım laaa
ne hemen depresip pozisyon alıyonda korkutuyon benii

hem yee çayın yanınaa tabagına herkesinki kadar koy ama yarısını yee tabagının diger yarısınıda 3-5 saatt sonra ye
bi dönem ben böle yaparak baya kilo vermiştim

Kereviz Yiyin, Sinirlenmeyin!

Kereviz çok yararlı bir sebzedir ancak insanlar ya onu çok sever ya da nefret ederler. Kereviz tam anlamıyla bir vitamin deposudur. Faydaları ise saymakla bitmez!

Kereviz biraz otsu ve buruk tadı olan bir sebzedir. Kokusu bazılarını rahatsız eder. Pişirilerek hazırlandığında kokusu biraz daha az olur. Kokusundan faydalanmak için, yaprakları çorbalara ve turşulara ilave edilir.

Kalorisi çok düşün bir sebze olduğu için, diyet yapanların rahatlıkla tüketebileceği bir sebzedir. Kereviz alırken yaprakların sağlıklı ve körpe olmasına özen gösterilmelidir. Satın aldıktan sonra yıkayarak, plastik torbalar içinde ortalama iki hafta buzdolabında saklanabilir.

Kereviz suyu tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Kan basıncını dengeler. Kereviz suyu içerek, vücudun kaybettiği suyu geri alıp, vücudunuzun yenilenmesine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca uykusuzluğa ve strese de iyi gelir.

Yararları:

İdrar söktürücü özelliği vardır. Bu etkisi sayesinde idrar yollarını ve kanı temizler.

İştah açar ve sindirimi kolaylaştırır.

Karaciğerde bulunan şişliği giderir ve temizler.

Böbreklerde oluşan kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur.

Şeker, yüksek tansiyon ve romatizma gibi hastalıklara iyi gelir.

Afrodizyak etkisi olduğundan cinsel gücü arttırır.

Sinirleri yatıştırıcı etkisi vardır. Aşırı sinirlilik haline çok iyi gelir.

Gaz söktürücüdür.

Bedeni güçlendiren tonik görevi görür.

Kerevizde, protein, fosfor, demir, potasyum, A vitamini, C vitamini, E Vitamini, kalsiyum bulunur.bonuscum bu senin için sinirlendim dedin ya:roflol::roflol::roflol:

yeşil sogan 2 dal
2 kaşık yogurt
yarım gölüü domates
azcıkında yufka ekmek
afiyet olsun canım yeşil soğan ekmek peynire bayılırım....cokacimcoook

lmaz:lmaz:lmaz:

canım çok geçmiş olsun...aman bu aralar dikkat et kendine.izin alabilirsen gidip yatsan ne iyi olur...zencefil varsa evde çayına vs.kat balla da karıştırabilirsin...
ılık çorba vs iç öğlen işte olmak zorunda isen bol limonlu...
üşütme kendini canım...:teselli:
hem yee çayın yanınaa tabagına herkesinki kadar koy ama yarısını yee tabagının diger yarısınıda 3-5 saatt sonra ye
bi dönem ben böle yaparak baya kilo vermiştim
bak bu da iyi taktik...vereliniortak

teşekkür ederim nevracım izin alamadım canım ıhlamur içiyorum kuşburnuyla karışık bol limonlu midemi bastırır inş öğlene tavuk suyuyla yapılmış şehriye çorbası getirdim evden içinde tavuk parçaları havuç bol maydanozlu benim hasta çorbam ne zaman hasta olsam bu çorbayı isterimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman canım dikkat et valla havalar soğudu...boğazını yumuşak ve ılık tut..

:roflol: Pardon la unutmuştum öyle dediğimi :roflol: efferim beyle devam et havuçlu mayonezli bi salata yapıcaktı kıymalı poğaça bide tavuk göğsü muzlu falan -tatlicadiarzu-

Kızzz nursena sen ne kadarlık hamileydin eltimle dün gitim dr a 5 haftalık dedi gubban olsun yengesi ona :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…