oh afiyetle tüketin asumHayırlı pazarlar
Misafirler dün gece kaldılar kahvaltı yaptık az önce gittiler
Kastamonuda ilk görev yaptığımız köyden bir aile geldi organik yumurta ve sütüm de var :)
Misafirler köyden geldiği için erken kalkmaya alisiklar gece geç yattık ama erkenden kalkıp kahvaltı işini hallettik yoksa bizim ev halkı daha uyuyor olurdu :)
afiyet olsun canım bende kızarttım bugunBen de patates kızartıyirum kahvaltıya misafirim var..
hoş geldin motivasyon istiyorsan tam yerindesin kendinden bahset biraz kaç kilosun yasınİyi pazarlar. Yabancıya(şimdilik), yol gösteren, buyur eden yok mu buralarda yahuuu :) yoksa değişti mi topic düzeni birkaç yılda? ben üç gündür sabah başlayıp öğleyin bozuyorum bakııın hep motivasyon eksiğinden bunlar
afiyet olsun canım öyle beklediğim kadar olmadı ama şükür eskiye dondum gerçı yarın sabah bellı olur tam olarak inşallah almam geri artık biraz ilerlemek istiyorum bugun hava çok güzel çocukları anneme götürüp yürüycem inşallahHayriye bravo sana ödem felan kalmamıştır artık
Akşam da çok abartmazsin bence
Ben dünden beri çok yemedim ama ne yedim bilmiyorum suyu çok az icebildim ama bugün telafi ederim
Şimdi yeşilçay yaptım icecegim
Kasımpatıcım maya cilde iyi geliyor besliyor filan o dediğim sitede ayrıntılarıyla yazıyor bir Baksan karıştırsan umarım kendine uygun bakımları bulursun maya değilde yoğurt, karbonat ve bala yapılan bir maske var o siyah noktalarada cildede çok iyi oluyor benimki biraz saçıma sürdüğüm hazır mayayı yüzüne sürmekdi ve uzun zamandır böyle bir maske yapmadığım için hemen farketti74FRIDA maya maskesi ne işe yarıyor acaba?siyah noktalar falan için mi? Bende mi yapsam acep,belkim porselen gibi bir cildim olur:) umut fakirin ekmeği demişler ne de olsa
Elifcim evinize çıkmanıza sevindim,gözünüz aydın bakalım..
asumanzeynep ablacım misafirin varmış,kolaylıklar diliyorum.
....
Geçmişin hepsini okuyamadım,kalanı sonra okurum inşallah:)
Köy ürünlerini güle güle kullan hormonsuz oohhh mıss gibiii bizimde bu pazar sabahı misafirler uyandırdı zaten kızı idmana göndercem diye 6 da kalmıştım gözlerimin için yanıyoorHayırlı pazarlar
Misafirler dün gece kaldılar kahvaltı yaptık az önce gittiler
Kastamonuda ilk görev yaptığımız köyden bir aile geldi organik yumurta ve sütüm de var :)
Misafirler köyden geldiği için erken kalkmaya alisiklar gece geç yattık ama erkenden kalkıp kahvaltı işini hallettik yoksa bizim ev halkı daha uyuyor olurdu :)
Kimse yok bu gece . Asumanin misafiri yatilimiydi. ?
Yasemincim noldu senin işyerinde ki Münakasa, doktunuzmu eteğinizde ki taşları ; )
İyi pazarlar. Yabancıya(şimdilik), yol gösteren, buyur eden yok mu buralarda yahuuu :) yoksa değişti mi topic düzeni birkaç yılda? ben üç gündür sabah başlayıp öğleyin bozuyorum bakııın hep motivasyon eksiğinden bunlar
bol yeşillikli peynirli salata yedim inşallah böyle kapanır bu akşam
Tabii diyetisyen tartısı gibi olmaz ama en azından görürüm fikrim olur diye sanırım fakir olani alicam teşekkür ederimYokolcmuyor canım ama olcenleride vardi ben inanmıyorum zaten bu tartıların olctugune
Hayriye senin adimsayarin mı var telefona program mı indirdin
Ben de indirdim de bir program kullanıp tavsiye eden var mı bir sürü alternatif var da :)
yürüdüm geldim şükür 45 dk ama pelt oldum allahım dedım nasıl yapmışım ben bu lesılelerı falan off
8645 adım olmuş hadı tekrar ele alalm adım sayarları başlayalım bu hafta
bugun annem nişan fotorafımı bulmuş evde allahım 90 kıloyum ama sankı gözüme manken gıbı geldi ne kadar zayıfmışım dedım bırı duysa delider ama gerçekten bu halde olunca öyle geldi gözüme bide ona hüzünlenip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?