Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh afiyetle tüketin asum

Ben de patates kızartıyirum kahvaltıya misafirim var..
afiyet olsun canım bende kızarttım bugun
hoş geldin motivasyon istiyorsan tam yerindesin kendinden bahset biraz kaç kilosun yasın

çorbayı bitirdim şükür akşama kalmadı akşam normal yıycem artık tekrar yapamam zatende yettı artık tabı bu arada hafıf atıştırmalarda oldu belki akşama sadece şöyle bol ekşili bol ürünlü bir salatada yapabilirim kendime bugunu de hafif kapatmak için tabi bu tokkenki düşüncelerim açken gözüm ne yöne döner bilemem :)))

afiyet olsun canım öyle beklediğim kadar olmadı ama şükür eskiye dondum gerçı yarın sabah bellı olur tam olarak inşallah almam geri artık biraz ilerlemek istiyorum bugun hava çok güzel çocukları anneme götürüp yürüycem inşallah

Kasımpatıcım maya cilde iyi geliyor besliyor filan o dediğim sitede ayrıntılarıyla yazıyor bir Baksan karıştırsan umarım kendine uygun bakımları bulursun maya değilde yoğurt, karbonat ve bala yapılan bir maske var o siyah noktalarada cildede çok iyi oluyor benimki biraz saçıma sürdüğüm hazır mayayı yüzüne sürmekdi ve uzun zamandır böyle bir maske yapmadığım için hemen farketti

Şimdi gogle ye kozmik bakım yazıyorsun üste cilt bakımı bölümü var ordan yüz bakımına gidiyorsun ve yoğurtlu karbonat maskesini buluyorsun

Linkini buraya kopyalayınca çıkmıyor sen bulursun karıştırırsın denersen sonuçtan beni haberdar et olurmu öpüyoruuum :)

Benimde bugün misafirim vardı yeni yolcu ettim misafirimle birlikte 2/baklava bir avuçta kuruyemiş yedim şimdi mutfağı toplarken de yeşil çayımı demledim içicem kahvaltıyıda geç ve doyurucu yaptım artık bişey yemiyim diyorum sütlü kahve çerez meyva atıştırırım diye planım var bozmasam ....

Köy ürünlerini güle güle kullan hormonsuz oohhh mıss gibiii bizimde bu pazar sabahı misafirler uyandırdı zaten kızı idmana göndercem diye 6 da kalmıştım gözlerimin için yanıyoor

Bir ara dışarı ikramlık bişeyler almaya çıkmıştım hava çok güzeldi esiyordu ama güneşliydi taam yürüyüşlük dedim ama şimdi üşeniyorum güneşte gitti

Kimse yok bu gece . Asumanin misafiri yatilimiydi. ?

Yasemincim noldu senin işyerinde ki Münakasa, doktunuzmu eteğinizde ki taşları ; )

Dün herkes ne dedi varsa anlattılar eğrisi doğrusu ama net olan bişey yok herkes müdürden şikayetçi ,müdürün burnu kaf dağında sonuç koca bir sıfırrr :)

Hoşgeldinizz

bol yeşillikli peynirli salata yedim inşallah böyle kapanır bu akşam

Yeme kuzum yemem annemm yeşil çay suu v.sss dayann

İyi akşamalr güzellerrr
dün işten geldikten sonraa eskişehirde kardeşimgil kemer ilçesine nişana geldiklerini söyledi pat diye hemen bir hazırlık v.s bugünde yolcu ettim ama dinlenemedim yorgunum günü birlik gelip giittiler.

yeme düzenim yerlerde bütün kural kaideleri bozdum matah gibi söylüyorum birde

Hayriye senin adimsayarin mı var telefona program mı indirdin
Ben de indirdim de bir program kullanıp tavsiye eden var mı bir sürü alternatif var da :)

Canim yatarken bile kalori yaktigimizi düşünürsek aslında telefonların adım sayarı gayet is görüyor.Benim telefonun samsung s health uygulaması var oradan kilona göre ne kadar kalori yaktiginı görebiliyorsun çok güzel bi uygulama

Slm kizlar
Duzceden geldik emineyi yatirdim annemin yanina simdi bi size bakayim dedim iyisinizdir insallah
Bugun dune gore daha az yoruldum cok sukur

yürüdüm geldim şükür 45 dk ama pelt oldum allahım dedım nasıl yapmışım ben bu lesılelerı falan off
8645 adım olmuş hadı tekrar ele alalm adım sayarları başlayalım bu hafta

Benim adimsayar Allah bilir nerde

Gecen bizde kizlarla sohbet ederken eski fotolara bakiyoduk bi resimde dedimki o zaman 82 kiloydum zayiftim dedim gulmeye basladik seninkide bu hesap olmus hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…