- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Teşekkür ederim hemen bakıyorum şimdiCanim yatarken bile kalori yaktigimizi düşünürsek aslında telefonların adım sayarı gayet is görüyor.Benim telefonun samsung s health uygulaması var oradan kilona göre ne kadar kalori yaktiginı görebiliyorsun çok güzel bi uygulama
bende tel indirdim canım samsung s health ama ben çok kapsamlı bılmıyorum bı adımıma suresıne bakıyorum sadeceHayriye senin adimsayarin mı var telefona program mı indirdin
Ben de indirdim de bir program kullanıp tavsiye eden var mı bir sürü alternatif var da :)
evet bende onu kullanıyorum ama çok kapsamlı bilmiyorum işleviniCanim yatarken bile kalori yaktigimizi düşünürsek aslında telefonların adım sayarı gayet is görüyor.Benim telefonun samsung s health uygulaması var oradan kilona göre ne kadar kalori yaktiginı görebiliyorsun çok güzel bi uygulama
Bende kahvalticiyim bi peynir recel yemeden kahvalti yaptim saymiyorum bazen musli yulaf falan yiyorum ama kahvaltinin yerini tutmuyokahvaltı yapmayı özlemişim 3 günde
1 yumurta peynır 4 zeytın 1 tk reçel 2 dilim ekmek yedim
kilo veren herkesi tebrik ederim. maşallah sizlere. keşke bende bildirim yapsaymışım. bende 83 üm. neyse sıkı geliyorum hazır olun :)
Maşallah elifcim. Kaç günlük oldu kızın nasıl iyimi geçtimi sarılık?Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Sonrasinda ben de donerim insallah araniza
Masallah cnm darisi basimizaSelamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Sonrasinda ben de donerim insallah araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?