Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim hemen bakıyorum şimdi
Ben de pacer diye bir program indirdim en yüksek puanı olan oydu

Bugün akşam maalesef diyete başladığımdan beri ikinci kaçamağı yapmış oldum Pişman miyim.. Evet. . O yüzen yarın bomba gibi dönüyorum. Yeni bi spor programi yaptım onu sizinle de paylasicam. Birazda bugünü dengelemek için yarın az kalori alicam 24 Mart a kadar 109 u görmem lazım

selamun aleykum
hayırlı mutlu sağlıklı bol bol eksili bir hafta olsun inşallah
sabah tartı bırazda olsa yüzüme güldü şükürler olsun inşallah cumaya kadar koruya bilirim bugun yurumiycem birden zorlamak istemiyorum yarın artık
Hayriye senin adimsayarin mı var telefona program mı indirdin
Ben de indirdim de bir program kullanıp tavsiye eden var mı bir sürü alternatif var da :)
bende tel indirdim canım samsung s health ama ben çok kapsamlı bılmıyorum bı adımıma suresıne bakıyorum sadece

evet bende onu kullanıyorum ama çok kapsamlı bilmiyorum işlevini

Günaydın. İyi ki varsınız.

Yeni kahvaltı hazırlıyorum daha bende azda olsa bi önceki haftanın eksisine yakın bişey gördüm. Şeyde oldum onun şişide iki güne gider inş. Hayriye olmadınmı sen?

Yeliz sağol düğün değil nikahtı ama çok güzel geçti. 2.evliliği allah utandırmasın...

Akşam büyükçekmece sahildeydik gözlerim fridayı aradı ne güzel yürürdük birlikte dedim. Biraz üşüdüğüm için kendimi veremedim ama yürüdüm işte.

Gunaydin kizlarrr

Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Sonrasinda ben de donerim insallah araniza
Masallah cnm darisi basimiza
inasallah bebis iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…