hoş geldin motivasyon istiyorsan tam yerindesin kendinden bahset biraz kaç kilosun yasın
Hoşgeldinizz
Gununuz aydin olsun..
Hayirli haftalar
Günaydın yüreği güzel insanlar.....
Bugün hava cok güzel.ben de akşamüstü çıkıp yürüyüş yaparm ins.
50 dk yuruyus yapmisim sabah sabah beni yollarda bebek arabasiyla gorenler deli derheralde simdide yesil cay iciyorum
Bonus dugun nasildi
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim 85 kg olan ben 7 ayda 3 tüp bebek denememle 91 kg gördüm.şimdi zayıflamam lazım havalarda düzeldi.
Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Sonrasinda ben de donerim insallah araniza
Gunaydin kizlarrr
Masallah cnm darisi basimiza
inasallah bebis iyidir
Herkese teşekkürler merhabalar.
İyi haftalar. Yazdım geçen gün ama geride kalıyor tabii.
Yaş 26
Kilo 95
beden 44
çikolatalı tatlı bağımlılığı: komaya sokacak derecede.
3 ve 1,5 yaşlarında iki kızım var. İlkine 87 kg ile hamile kalmıştım tam da sigarayı bırakıp diyete spora başladığım hafta öğrenmiştim:) kızım bir yaşına girdği hafta spora diyete başladım ve aynı gün tekrar hamile olduğumu öğrendim:)
İlk gebelik 18, ikincisi 13 kg ile bitti ama hala kiloluyuz işte. Kemikler iri, yıllardır zayıflayamadığım için metabolizma hafızasında da çok kilolu halim kayıtlı o yüzden azıcık versem de geri alıyorum. Önceki ay spora başladım ama berbat bir kadındı işe yaramadj bıraktım. Bu hafta terkar ha gayret başladım. Düzenli bilgi vererek disiplin altında kalmak tek umudum.
Ne demişler yaz vücudu kışın yapılır :) kış bitti acele etmemiz lazım. Tabii çocuklarıma spor ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve düzgün vücutlu kalmalarını sağlamak için önce eşimle benim öyle olmamız gerekiyor bu da en önemli düsturum...
Bugün masadaki iki küçük tulumba tatlısı görünümündeki şeytanı saymazsak güzel başladık:)
yumurta süt yulaf kepeği tereyağ ve peynir ile yaptığım omlet ve iki zeytin birkaç da salatalık ile kahvaltı sonrası yaklaşık 45 dk spor(pilates-kardiyo karışık)
Öğle yemeği yapmadım birazdan yapıcam ama midemi küçültmek ilk hedefim o yüzden mümkün olduğunca az yiyip çok su içicem. Tatlı da yemycem fıstık ve kabak çekirdeği gibi atıştırmalık alışkanlığı kazanmaya çalışıcam tatlı isteğimi bastırıp su içirtsin diye.
Bu arada aöf son sınıftayım vizelere az kaldı ev işi ders çocuk spor diyet aynı anda nasıl olacak çok gerildim ama başarıcaz inş. Hadi bakalım.
ay ben böyle uzatırım bazen kusura bakmayın tanışma şeysi diye uzadı:)
hadi bakalım canım cumaya buralar inleyecekkilo veren herkesi tebrik ederim. maşallah sizlere. keşke bende bildirim yapsaymışım. bende 83 üm. neyse sıkı geliyorum hazır olun :)
İyi olmanıza sevindim zeynepcim. Gaz için ayaklara bi yağ sürüyolar ama pek bilmiyorum isimlerini.
nasılsın canım nekadar kaldı doğuma inş bi sıkıntın yoktur...
oo tebrikler....yakında bende yapıcam bebişimle yürüyüş inş...
hoşgeldiniz....
Ve aleyküm selam elifcim nasılsınn...sen 13 kilomu aldınn..inş bikaç güne kalan 3 kiloda gider..bebişin nasıll...
nasılsın hasibecim gebelik nasıl gidiyo...
hoş geldinizz...
asuman ablaa,yasemin abla,frida,hayriye,kasımpatı heiniz iyisinizdir inş...hepinizi özledim...
bebişim müsade ettiği sürelerde aranızda olucam inş...şimdilik kaçıyorum Allaha emanet olun..
Elif masallah iyi gitmis kilon.hep sezaryanla kilo gitmiyo diyolar ya.gerci zeynep de 10 kilo vermis.aslnda beni görenler zayıfladığımı söylüyolar.ben de yüzümün bacaklarmn inceldigini farkedebiliyorum.neyse hayırlısıyla su dogumu atlataym bi sekilde kilo sorununu ç çözerim ins.ama kararlıyım 75 e inecem ins.hamileligimde bile kilom hep sorun oldu.seker korkusu kıyafet wc....vb.bir de esim de cok zayıf cok zıt duruyoruz adam 62 kilo ben 98Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Selamun aleykum
Selamün aleyküm...
nasılsınızz...herkesler iyidir inş...ben daha iyiyim elh..bebişiminde sarılık dışında bir sıkıntısı yok oda daha azaldı yakında tamamen düzelir inş...he gaz sıkıntılarına girmiyorum bütün çocuklarımda aynıydı gecemiz gündüzümüz yoktu buda ablalarının yolundan gidiyo gibi...ama kucağımda ve sağlıklı ya onlar zamanla geçer nasılsa...annem evine geçti bir haftadır yalnızım...çok zorlanırım sanıyodum şimdilik iyi gidiyoruz inş böyle devam eder...geçmişe bakamadım ne var ne yok inş önemli şeyler yoktur...
bonuss naptın kız zayıfladınmı yoksa benimi bekliyonn...ben doğuma 114 kiloyla girdim oysaki doğumdan bir ay önce 115,5 gördüydüm 120 yi bulur doğuma kadar sanıyodum çok şükürki olmadı öyle bişey şuandada 9 10 kilo vermişim...nekadar düzenli gelebilirim bilmiyorum ama yakında aranızda olucam inş...
hosgeldiniz taze anneler bebisler iyidir umarim sariliklarida tez duzelir insallah
hoşgeldiniz....
Ve aleyküm selam elifcim nasılsınn...sen 13 kilomu aldınn..inş bikaç güne kalan 3 kiloda gider..bebişin nasıll...
hoş geldinizz...
asuman ablaa,yasemin abla,frida,hayriye,kasımpatı heiniz iyisinizdir inş...hepinizi özledim...
bebişim müsade ettiği sürelerde aranızda olucam inş...şimdilik kaçıyorum Allaha emanet olun..
Selamun aleykum
hoşgeldiniz....
hoş geldinizz...
Günaydın. İyi ki varsınız.
Yeni kahvaltı hazırlıyorum daha bende azda olsa bi önceki haftanın eksisine yakın bişey gördüm. Şeyde oldum onun şişide iki güne gider inş. Hayriye olmadınmı sen?
Yeliz sağol düğün değil nikahtı ama çok güzel geçti. 2.evliliği allah utandırmasın...
Akşam büyükçekmece sahildeydik gözlerim fridayı aradı ne güzel yürürdük birlikte dedim. Biraz üşüdüğüm için kendimi veremedim ama yürüdüm işte.
şükür canım oldum yenı çok gecikti bu sefer korktumGünaydın. İyi ki varsınız.
Yeni kahvaltı hazırlıyorum daha bende azda olsa bi önceki haftanın eksisine yakın bişey gördüm. Şeyde oldum onun şişide iki güne gider inş. Hayriye olmadınmı sen?
Yeliz sağol düğün değil nikahtı ama çok güzel geçti. 2.evliliği allah utandırmasın...
Akşam büyükçekmece sahildeydik gözlerim fridayı aradı ne güzel yürürdük birlikte dedim. Biraz üşüdüğüm için kendimi veremedim ama yürüdüm işte.
hoş geldin canım azmin daim olsunMerhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim 85 kg olan ben 7 ayda 3 tüp bebek denememle 91 kg gördüm.şimdi zayıflamam lazım havalarda düzeldi.
aman maşallah elifcim salıkla buut inşallah artık fıstığıSelamun aleykum
azmin daim olsun inşallahHerkese teşekkürler merhabalar.
İyi haftalar. Yazdım geçen gün ama geride kalıyor tabii.
Yaş 26
Kilo 95
beden 44
çikolatalı tatlı bağımlılığı: komaya sokacak derecede.
3 ve 1,5 yaşlarında iki kızım var. İlkine 87 kg ile hamile kalmıştım tam da sigarayı bırakıp diyete spora başladığım hafta öğrenmiştim:) kızım bir yaşına girdği hafta spora diyete başladım ve aynı gün tekrar hamile olduğumu öğrendim:)
İlk gebelik 18, ikincisi 13 kg ile bitti ama hala kiloluyuz işte. Kemikler iri, yıllardır zayıflayamadığım için metabolizma hafızasında da çok kilolu halim kayıtlı o yüzden azıcık versem de geri alıyorum. Önceki ay spora başladım ama berbat bir kadındı işe yaramadj bıraktım. Bu hafta terkar ha gayret başladım. Düzenli bilgi vererek disiplin altında kalmak tek umudum.
Ne demişler yaz vücudu kışın yapılır :) kış bitti acele etmemiz lazım. Tabii çocuklarıma spor ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve düzgün vücutlu kalmalarını sağlamak için önce eşimle benim öyle olmamız gerekiyor bu da en önemli düsturum...
Bugün masadaki iki küçük tulumba tatlısı görünümündeki şeytanı saymazsak güzel başladık:)
yumurta süt yulaf kepeği tereyağ ve peynir ile yaptığım omlet ve iki zeytin birkaç da salatalık ile kahvaltı sonrası yaklaşık 45 dk spor(pilates-kardiyo karışık)
Öğle yemeği yapmadım birazdan yapıcam ama midemi küçültmek ilk hedefim o yüzden mümkün olduğunca az yiyip çok su içicem. Tatlı da yemycem fıstık ve kabak çekirdeği gibi atıştırmalık alışkanlığı kazanmaya çalışıcam tatlı isteğimi bastırıp su içirtsin diye.
Bu arada aöf son sınıftayım vizelere az kaldı ev işi ders çocuk spor diyet aynı anda nasıl olacak çok gerildim ama başarıcaz inş. Hadi bakalım.
ay ben böyle uzatırım bazen kusura bakmayın tanışma şeysi diye uzadı:)
zeynebim hoş geldin canım kilolar gider nasılsa iyi haberlerinizi almak güzelSelamün aleyküm...
nasılsınızz...herkesler iyidir inş...ben daha iyiyim elh..bebişiminde sarılık dışında bir sıkıntısı yok oda daha azaldı yakında tamamen düzelir inş...he gaz sıkıntılarına girmiyorum bütün çocuklarımda aynıydı gecemiz gündüzümüz yoktu buda ablalarının yolundan gidiyo gibi...ama kucağımda ve sağlıklı ya onlar zamanla geçer nasılsa...annem evine geçti bir haftadır yalnızım...çok zorlanırım sanıyodum şimdilik iyi gidiyoruz inş böyle devam eder...geçmişe bakamadım ne var ne yok inş önemli şeyler yoktur...
bonuss naptın kız zayıfladınmı yoksa benimi bekliyonn...ben doğuma 114 kiloyla girdim oysaki doğumdan bir ay önce 115,5 gördüydüm 120 yi bulur doğuma kadar sanıyodum çok şükürki olmadı öyle bişey şuandada 9 10 kilo vermişim...nekadar düzenli gelebilirim bilmiyorum ama yakında aranızda olucam inş...
Hoşbuldummşükür canım oldum yenı çok gecikti bu sefer korktum
hoş geldin canım azmin daim olsun
aman maşallah elifcim salıkla buut inşallah artık fıstığı
azmin daim olsun inşallah
zeynebim hoş geldin canım kilolar gider nasılsa iyi haberlerinizi almak güzel
anam hamişler bile zayıfladı bız kaldık yaaa
Yok baci yok cok degil benim.yediklerimi bi duysan...selamun aleykum
bugun öğlen bira abarttım heralde bı bakın hele
yoğurt çorbası 6 -7 kasık 1 tane patlıcan dolma 3 çatal şıralı tatlı şimdide 6 fındık 3 küçük bisküvi
çok mu sizce
Yapmak lazım yine de zararı azaltır belkiAsuman abla 1 tane peti boru cikolataya batirip yedikten sonra yogurt kuru yapmak caizmidir?
1 adet yediysen caizdir 1 paket yediysen degildirAsuman abla 1 tane peti boru cikolataya batirip yedikten sonra yogurt kuru yapmak caizmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?