Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin motivasyon istiyorsan tam yerindesin kendinden bahset biraz kaç kilosun yasın

A Anahita hosgeldin gozumden kacmis yada unutmus olabilirim. Birde kelin ilaci olsa durumu var :)

Herkese teşekkürler merhabalar.
İyi haftalar. Yazdım geçen gün ama geride kalıyor tabii.
Yaş 26
Kilo 95
beden 44
çikolatalı tatlı bağımlılığı: komaya sokacak derecede.
3 ve 1,5 yaşlarında iki kızım var. İlkine 87 kg ile hamile kalmıştım tam da sigarayı bırakıp diyete spora başladığım hafta öğrenmiştim:) kızım bir yaşına girdği hafta spora diyete başladım ve aynı gün tekrar hamile olduğumu öğrendim:)

İlk gebelik 18, ikincisi 13 kg ile bitti ama hala kiloluyuz işte. Kemikler iri, yıllardır zayıflayamadığım için metabolizma hafızasında da çok kilolu halim kayıtlı o yüzden azıcık versem de geri alıyorum. Önceki ay spora başladım ama berbat bir kadındı işe yaramadj bıraktım. Bu hafta terkar ha gayret başladım. Düzenli bilgi vererek disiplin altında kalmak tek umudum.

Ne demişler yaz vücudu kışın yapılır :) kış bitti acele etmemiz lazım. Tabii çocuklarıma spor ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve düzgün vücutlu kalmalarını sağlamak için önce eşimle benim öyle olmamız gerekiyor bu da en önemli düsturum...

Bugün masadaki iki küçük tulumba tatlısı görünümündeki şeytanı saymazsak güzel başladık:)
yumurta süt yulaf kepeği tereyağ ve peynir ile yaptığım omlet ve iki zeytin birkaç da salatalık ile kahvaltı sonrası yaklaşık 45 dk spor(pilates-kardiyo karışık)

Öğle yemeği yapmadım birazdan yapıcam ama midemi küçültmek ilk hedefim o yüzden mümkün olduğunca az yiyip çok su içicem. Tatlı da yemycem fıstık ve kabak çekirdeği gibi atıştırmalık alışkanlığı kazanmaya çalışıcam tatlı isteğimi bastırıp su içirtsin diye.
Bu arada aöf son sınıftayım vizelere az kaldı ev işi ders çocuk spor diyet aynı anda nasıl olacak çok gerildim ama başarıcaz inş. Hadi bakalım.
ay ben böyle uzatırım bazen kusura bakmayın tanışma şeysi diye uzadı:)

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...herkesler iyidir inş...ben daha iyiyim elh..bebişiminde sarılık dışında bir sıkıntısı yok oda daha azaldı yakında tamamen düzelir inş...he gaz sıkıntılarına girmiyorum bütün çocuklarımda aynıydı gecemiz gündüzümüz yoktu buda ablalarının yolundan gidiyo gibi...ama kucağımda ve sağlıklı ya onlar zamanla geçer nasılsa...annem evine geçti bir haftadır yalnızım...çok zorlanırım sanıyodum şimdilik iyi gidiyoruz inş böyle devam eder...geçmişe bakamadım ne var ne yok inş önemli şeyler yoktur...
bonuss naptın kız zayıfladınmı yoksa benimi bekliyonn...ben doğuma 114 kiloyla girdim oysaki doğumdan bir ay önce 115,5 gördüydüm 120 yi bulur doğuma kadar sanıyodum çok şükürki olmadı öyle bişey şuandada 9 10 kilo vermişim...nekadar düzenli gelebilirim bilmiyorum ama yakında aranızda olucam inş...

Gununuz aydin olsun..
Hayirli haftalar

Günaydın yüreği güzel insanlar.....
Bugün hava cok güzel.ben de akşamüstü çıkıp yürüyüş yaparm ins.

nasılsın canım nekadar kaldı doğuma inş bi sıkıntın yoktur...

50 dk yuruyus yapmisim sabah sabah beni yollarda bebek arabasiyla gorenler deli derheralde simdide yesil cay iciyorum

Bonus dugun nasildi

oo tebrikler....yakında bende yapıcam bebişimle yürüyüş inş...

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim 85 kg olan ben 7 ayda 3 tüp bebek denememle 91 kg gördüm.şimdi zayıflamam lazım havalarda düzeldi.

hoşgeldiniz....

Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Sonrasinda ben de donerim insallah araniza

Ve aleyküm selam elifcim nasılsınn...sen 13 kilomu aldınn..inş bikaç güne kalan 3 kiloda gider..bebişin nasıll...

Gunaydin kizlarrr

Masallah cnm darisi basimiza
inasallah bebis iyidir

nasılsın hasibecim gebelik nasıl gidiyo...

hoş geldinizz...

asuman ablaa,yasemin abla,frida,hayriye,kasımpatı heiniz iyisinizdir inş...hepinizi özledim...

bebişim müsade ettiği sürelerde aranızda olucam inş...şimdilik kaçıyorum Allaha emanet olun..

İyi olmanıza sevindim zeynepcim. Gaz için ayaklara bi yağ sürüyolar ama pek bilmiyorum isimlerini.

Elifte sende şanslısınız hiç bir doğumdan sonra 10 kilo verdiğimi hatırlamıyorum.

Hosgeldin zeynep.sarılıkı kısa sürede atlatrsnz ins.benim de dogumaaz kaldı.martn sonuna kadar olur ins.ben fazla kilo almadm tiplamda 7 kilo almışm sanrm bu kaşıntı da etkiliyo.o yüzden de almıyor olabilirim.bebisim biraz kilolu.2 hafta önden gidiyo.normal adete göre 36 haftalkken 3300 cikti doktor normal dedi sen de irisin sonucta dedi:)üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.normal dogum düşünüyorum ama nasip tabi ki.

Selamun aleykum
Dogum sonrasi tam 10 kilo gitmis. Dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim. Bakalim daha ne kadar gider lohusalik bitene kadar..
Elif masallah iyi gitmis kilon.hep sezaryanla kilo gitmiyo diyolar ya.gerci zeynep de 10 kilo vermis.aslnda beni görenler zayıfladığımı söylüyolar.ben de yüzümün bacaklarmn inceldigini farkedebiliyorum.neyse hayırlısıyla su dogumu atlataym bi sekilde kilo sorununu ç çözerim ins.ama kararlıyım 75 e inecem ins.hamileligimde bile kilom hep sorun oldu.seker korkusu kıyafet wc....vb.bir de esim de cok zayıf cok zıt duruyoruz adam 62 kilo ben 98

Selamun aleykum

hosgeldiniz taze anneler bebisler iyidir umarim sariliklarida tez duzelir insallah

Selamun aleykum

hoşgeldiniz taze anneler ne güzel evde yeni bir soluk yeni heyecan bebekler şimdi nasıl güzel kokuyordur ben bayılırım benim yerimede bebeklerinizi koklayın olur muu

yeni evlilere Allah mutluluk versin canım bir yastıkta kocasınlar :)

yürürdük tabii :) Büyükçekmece sahil çok güzel dimiii insan orda oturacak her sabah 7 de yürüyüşe çıkıcak yeminle 5 yaş gençleşirim ben gidiyorum ama gidene kadar uzak acıkıyoruzda ilaaa bir yerlere oturup yemek yiyoruz filan olay spordan çıkıyor sahilde annemin evi var yatılı kaldığımda da yürüyüş için halim kalmıyor yazın yüzüyoruz ev büyük gelen giden oluyor uğraş dur ile geçiyor

şükür canım oldum yenı çok gecikti bu sefer korktum
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim 85 kg olan ben 7 ayda 3 tüp bebek denememle 91 kg gördüm.şimdi zayıflamam lazım havalarda düzeldi.
hoş geldin canım azmin daim olsun

Selamun aleykum
aman maşallah elifcim salıkla buut inşallah artık fıstığı

azmin daim olsun inşallah

zeynebim hoş geldin canım kilolar gider nasılsa iyi haberlerinizi almak güzel

anam hamişler bile zayıfladı bız kaldık yaaa

Hoşbuldumm

Hayriyecim yediklerinin bana çok gelmedi sabah az yemistin zaten
Ben de sabah tost peynir zeytin ama biraz fazlaca yedim domates salatalık yeşillik
Öğleden sonra bir parça tavuk göğüs ayran
Kahve ve lokum
Sabah kızlara kalkınca mandalina yemistim
Az önce de çayla bisküvi
Yaz yaz bitiremedim :)
Aksam inşallah yoğurt seysini yapmak istiyorum

selamun aleykum
bugun öğlen bira abarttım heralde bı bakın hele
yoğurt çorbası 6 -7 kasık 1 tane patlıcan dolma 3 çatal şıralı tatlı şimdide 6 fındık 3 küçük bisküvi
çok mu sizce
Yok baci yok cok degil benim.yediklerimi bi duysan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…