Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1,5 yemistim yeliz istediler cikolata suruyodum nefis iste aktı birden.

Sabah bir tost 10 zeytin ufak tefek.parca ekmeklere tereyag recel 3 dilim.eder yani toplami.

Oglen yemegim yoktu su ictim 1 litre sonradan bir kupa sutle 6-7 petibor yedim.

Aksam yayla corbasi ve sarma yedim 1 er tabak.

Yuruyuse ciktim yurudum ve parktaki aletlerden seettim toplami 75 dk. Sonrasi birde bime gidip geldim.

Mutfak duruyo daha yemegi kaldiriyodum istemsizce sarma aldim. Refleksim yemege asiri duyarli...hemen elimi atarim.

Birde o petibor iste. Su yogurdu yiyim bakim.

Iyiymis aslinda cok degilmis o kadar kacamak.olur bence uzme canini

Iyiymis aslinda cok degilmis o kadar kacamak.olur bence uzme canini
Yok iyi yinede. Evdekiler durmuyoki bir iki hafta almasam komut veriliyo hemen eve surulcek biseyler al biskuvi falan al cayin yanina. Bazen yemiyorum mesela cikolata duruyo dolapta aklima gelmiyo bu adet zamanlari geliyo.

Sen ne yedin?

Hayriye sen gayet iyi yemissin arada ufak tefek tatlida olur illaki herseyden kisarak yapamayiz biz.

Bugun yurudunmu?

gün boyu hafif kahvaltı ile dolaştım akşam yemektede 1kepçe çorba ile salata yedim misafirlikteydk çocuk durmadı karnımı doyuramadm eve geldim mutfağı toplarken birazcık mantı kalmış onu yedim böylelikle bir başladım daha Duramyorum sarma yedim yoğurt yedim pilav yedim kendimi çok kötü hissediyorum suan

Sakin ol plynna :) genel olarak iyi gidiyosun arada olur insana öyle iştah patlaması falan. Kendine kızdıkça yersin zannumca :) yeşil çay içebilirsin yatmadan belki hazmı kolaylaştırsın diye.

İyi geceleer bende bu sabah tartıda fena bir artı gördüm hem şişkinliğim var hemde yediklerim aslında fazla yemedim çoğu şişkinlik bu akşam yemek yapmam lazımdı bulgur pilavı yapıyım diye düşündüm sonra olayı mercimekli köfteye çevirdim fazlada aç olmadığım halde epey yedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…