Iyiymis aslinda cok degilmis o kadar kacamak.olur bence uzme canini1,5 yemistim yeliz istediler cikolata suruyodum nefis iste aktı birden.
Sabah bir tost 10 zeytin ufak tefek.parca ekmeklere tereyag recel 3 dilim.eder yani toplami.
Oglen yemegim yoktu su ictim 1 litre sonradan bir kupa sutle 6-7 petibor yedim.
Aksam yayla corbasi ve sarma yedim 1 er tabak.
Yuruyuse ciktim yurudum ve parktaki aletlerden seettim toplami 75 dk. Sonrasi birde bime gidip geldim.
Mutfak duruyo daha yemegi kaldiriyodum istemsizce sarma aldim. Refleksim yemege asiri duyarli...hemen elimi atarim.
Birde o petibor iste. Su yogurdu yiyim bakim.
Yok iyi yinede. Evdekiler durmuyoki bir iki hafta almasam komut veriliyo hemen eve surulcek biseyler al biskuvi falan al cayin yanina. Bazen yemiyorum mesela cikolata duruyo dolapta aklima gelmiyo bu adet zamanlari geliyo.Iyiymis aslinda cok degilmis o kadar kacamak.olur bence uzme canini
hiçte fazla değil benceselamun aleykum
bugun öğlen bira abarttım heralde bı bakın hele
yoğurt çorbası 6 -7 kasık 1 tane patlıcan dolma 3 çatal şıralı tatlı şimdide 6 fındık 3 küçük bisküvi
çok mu sizce
Yedim ben yogurt seysini
Şişkinliğimi giderse yeter bana çok artım vardı sabah
Ondan olabilir heralde 10 gün geciktiAsuman abla olamıyosunmu ondamı bu şişlik?
Ondan olabilir heralde 10 gün gecikti
Yok canım :))Asuman abla bi suphen yok dimi
Te allam ya nothing :) demk.leblebi gibi gobekler
Asuman abla bi suphen yok dimi
Yeterince yegenimiz var şükür :)Asummm bonus zorla yeğen istiyorr
gün boyu hafif kahvaltı ile dolaştım akşam yemektede 1kepçe çorba ile salata yedim misafirlikteydk çocuk durmadı karnımı doyuramadm eve geldim mutfağı toplarken birazcık mantı kalmış onu yedim böylelikle bir başladım daha Duramyorum sarma yedim yoğurt yedim pilav yedim kendimi çok kötü hissediyorum suan
hee bonus birde bir naz bir eda nasıl vericem ben bu göbeği edaları heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?