Spor salonlarında leblebi gibi göbeklileri boşver birde üçgen vucutlular oluyorki onlarla beni spor yaparken görsen gülmekten ölürsün yeminlen birde onlar hoca eşliğinde ağırlık kaldırıyor tuhaf sesler çıkararaktan tabi ben bismilah çekiyorum noluuo falan diye sağıma soluma bir bakınıyorum orda yatmışım kendi ayaklarımı kaldıramazken.... :))))Te allam ya nothing :) demk.leblebi gibi gobekler
Adaş dün aspirin içtim bugünde içtim kanımı sulandırsın bişeyler olsun diye ama başka napabilirim bir fikrin varmı bende az bir lekelenme oluyor devamı yok yeşil çay içtim birazdanda lavanta çayımı içicem ppooofffYedim ben yogurt seysini
Şişkinliğimi giderse yeter bana çok artım vardı sabah
Yeterince yegenimiz var şükür :)
gün boyu hafif kahvaltı ile dolaştım akşam yemektede 1kepçe çorba ile salata yedim misafirlikteydk çocuk durmadı karnımı doyuramadm eve geldim mutfağı toplarken birazcık mantı kalmış onu yedim böylelikle bir başladım daha Duramyorum sarma yedim yoğurt yedim pilav yedim kendimi çok kötü hissediyorum suan
Spor salonlarında leblebi gibi göbeklileri boşver birde üçgen vucutlular oluyorki onlarla beni spor yaparken görsen gülmekten ölürsün yeminlen birde onlar hoca eşliğinde ağırlık kaldırıyor tuhaf sesler çıkararaktan tabi ben bismilah çekiyorum noluuo falan diye sağıma soluma bir bakınıyorum orda yatmışım kendi ayaklarımı kaldıramazken.... :))))
Acaba bizim gibiler varken saygısızlık mı etmiş oluyo o bacılar :) yoksa yaram varda gocundum mu?
Yaniii işte benimde bir kere oldu 3 aylık üyelik almıştık 1 ay anca gidebildik birde benimle gelen arkadaş çok matraktı gülmekten spor yapamıyorduk zaten bizimde mahalle spor salonuydu en iyisi bayan saatli zamanda gitmek halimiz çok komik oldu gerçekten ...Şükür Asum Allah uzun ömürler versin
Önce kendin sakin ol kuzum yaa sakinleş mide boş kalınca alarm veriyor ve patlama noktasında ne var ne yok yiyoruz olan olmuş az zararla atlatmak lazım yeşilçay lı sodaiçebiirsin
Hehe yok benim gittiğim mahalle arası sadece bayan kapalı bayanlar v.s var erkekli olan yere eşim izin vermez başta bende bu durumda gitmek istemem dar giyiyoruz v.s ama anlattıklarında yaşanılan şeyler :)))
Aslında bazen asıp gitmiyorum ama oraya üye olunca spor zorunluluğu oluyor ondan devam ediyorum hocamızda dünya tatlısı besyo mezunu kendide biximle beraber yapıyor o önde biz arkada hoppidi hoppidiiYaniii işte benimde bir kere oldu 3 aylık üyelik almıştık 1 ay anca gidebildik birde benimle gelen arkadaş çok matraktı gülmekten spor yapamıyorduk zaten bizimde mahalle spor salonuydu en iyisi bayan saatli zamanda gitmek halimiz çok komik oldu gerçekten ...
Yok baci bensaymim.yesiklerimi hala hazmedebilmis degilim maden suyu iciyorum su anYok iyi yinede. Evdekiler durmuyoki bir iki hafta almasam komut veriliyo hemen eve surulcek biseyler al biskuvi falan al cayin yanina. Bazen yemiyorum mesela cikolata duruyo dolapta aklima gelmiyo bu adet zamanlari geliyo.
Sen ne yedin?
Hayriye sen gayet iyi yemissin arada ufak tefek tatlida olur illaki herseyden kisarak yapamayiz biz.
Bugun yurudunmu?
@y.o.l.c.u @elif1503 yeni anneler sağlıklı güzel haberlerinizi almak bizi çokkk mutlu ediyor Allah sağlık sıhhat versin size ve bebişlere
oyy yemekler uçuşuyor çokk açım hafta sonunu telafi ediceğim diye karatayın 1 gram dışına şaşmadım
Herkese teşekkürler merhabalar.
İyi haftalar. Yazdım geçen gün ama geride kalıyor tabii.
Yaş 26
Kilo 95
beden 44
çikolatalı tatlı bağımlılığı: komaya sokacak derecede.
3 ve 1,5 yaşlarında iki kızım var. İlkine 87 kg ile hamile kalmıştım tam da sigarayı bırakıp diyete spora başladığım hafta öğrenmiştim:) kızım bir yaşına girdği hafta spora diyete başladım ve aynı gün tekrar hamile olduğumu öğrendim:)
İlk gebelik 18, ikincisi 13 kg ile bitti ama hala kiloluyuz işte. Kemikler iri, yıllardır zayıflayamadığım için metabolizma hafızasında da çok kilolu halim kayıtlı o yüzden azıcık versem de geri alıyorum. Önceki ay spora başladım ama berbat bir kadındı işe yaramadj bıraktım. Bu hafta terkar ha gayret başladım. Düzenli bilgi vererek disiplin altında kalmak tek umudum.
Ne demişler yaz vücudu kışın yapılır :) kış bitti acele etmemiz lazım. Tabii çocuklarıma spor ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve düzgün vücutlu kalmalarını sağlamak için önce eşimle benim öyle olmamız gerekiyor bu da en önemli düsturum...
Bugün masadaki iki küçük tulumba tatlısı görünümündeki şeytanı saymazsak güzel başladık:)
yumurta süt yulaf kepeği tereyağ ve peynir ile yaptığım omlet ve iki zeytin birkaç da salatalık ile kahvaltı sonrası yaklaşık 45 dk spor(pilates-kardiyo karışık)
Öğle yemeği yapmadım birazdan yapıcam ama midemi küçültmek ilk hedefim o yüzden mümkün olduğunca az yiyip çok su içicem. Tatlı da yemycem fıstık ve kabak çekirdeği gibi atıştırmalık alışkanlığı kazanmaya çalışıcam tatlı isteğimi bastırıp su içirtsin diye.
Bu arada aöf son sınıftayım vizelere az kaldı ev işi ders çocuk spor diyet aynı anda nasıl olacak çok gerildim ama başarıcaz inş. Hadi bakalım.
ay ben böyle uzatırım bazen kusura bakmayın tanışma şeysi diye uzadı:)
Selamün aleyküm...
nasılsınızz...herkesler iyidir inş...ben daha iyiyim elh..bebişiminde sarılık dışında bir sıkıntısı yok oda daha azaldı yakında tamamen düzelir inş...he gaz sıkıntılarına girmiyorum bütün çocuklarımda aynıydı gecemiz gündüzümüz yoktu buda ablalarının yolundan gidiyo gibi...ama kucağımda ve sağlıklı ya onlar zamanla geçer nasılsa...annem evine geçti bir haftadır yalnızım...çok zorlanırım sanıyodum şimdilik iyi gidiyoruz inş böyle devam eder...geçmişe bakamadım ne var ne yok inş önemli şeyler yoktur...
bonuss naptın kız zayıfladınmı yoksa benimi bekliyonn...ben doğuma 114 kiloyla girdim oysaki doğumdan bir ay önce 115,5 gördüydüm 120 yi bulur doğuma kadar sanıyodum çok şükürki olmadı öyle bişey şuandada 9 10 kilo vermişim...nekadar düzenli gelebilirim bilmiyorum ama yakında aranızda olucam inş...
nasılsın canım nekadar kaldı doğuma inş bi sıkıntın yoktur...
oo tebrikler....yakında bende yapıcam bebişimle yürüyüş inş...
hoşgeldiniz....
Ve aleyküm selam elifcim nasılsınn...sen 13 kilomu aldınn..inş bikaç güne kalan 3 kiloda gider..bebişin nasıll...
nasılsın hasibecim gebelik nasıl gidiyo...
hoş geldinizz...
asuman ablaa,yasemin abla,frida,hayriye,kasımpatı heiniz iyisinizdir inş...hepinizi özledim...
bebişim müsade ettiği sürelerde aranızda olucam inş...şimdilik kaçıyorum Allaha emanet olun..
Hosgeldin zeynep.sarılıkı kısa sürede atlatrsnz ins.benim de dogumaaz kaldı.martn sonuna kadar olur ins.ben fazla kilo almadm tiplamda 7 kilo almışm sanrm bu kaşıntı da etkiliyo.o yüzden de almıyor olabilirim.bebisim biraz kilolu.2 hafta önden gidiyo.normal adete göre 36 haftalkken 3300 cikti doktor normal dedi sen de irisin sonucta dedi:)üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.normal dogum düşünüyorum ama nasip tabi ki.
Elif masallah iyi gitmis kilon.hep sezaryanla kilo gitmiyo diyolar ya.gerci zeynep de 10 kilo vermis.aslnda beni görenler zayıfladığımı söylüyolar.ben de yüzümün bacaklarmn inceldigini farkedebiliyorum.neyse hayırlısıyla su dogumu atlataym bi sekilde kilo sorununu ç çözerim ins.ama kararlıyım 75 e inecem ins.hamileligimde bile kilom hep sorun oldu.seker korkusu kıyafet wc....vb.bir de esim de cok zayıf cok zıt duruyoruz adam 62 kilo ben 98
sabah normal karatay kahvaltısı aralarda çayyy suuu
spora gittim geldim yarabbim manken gibi hatunlar leblebi gibi göbekler spora geliyor eritmeye çıldırmamak elde değil
akşamda tavuk haşlama yoğurt salaya yedim
yeşilçay içmeyi düşünüyorum
iyi aklıma getirdin yeşil çayı.sevmiyorm ama suan çamur olsa içerim fayda edecekseSakin ol plynna :) genel olarak iyi gidiyosun arada olur insana öyle iştah patlaması falan. Kendine kızdıkça yersin zannumca :) yeşil çay içebilirsin yatmadan belki hazmı kolaylaştırsın diye.
Yeşilçayli soda nasıl oluyo canımŞükür Asum Allah uzun ömürler versin
Önce kendin sakin ol kuzum yaa sakinleş mide boş kalınca alarm veriyor ve patlama noktasında ne var ne yok yiyoruz olan olmuş az zararla atlatmak lazım yeşilçay lı sodaiçebiirsin
Hehe yok benim gittiğim mahalle arası sadece bayan kapalı bayanlar v.s var erkekli olan yere eşim izin vermez başta bende bu durumda gitmek istemem dar giyiyoruz v.s ama anlattıklarında yaşanılan şeyler :)))
ne bileyim bana çok gelidi yeliz sen ne yedin sodalı yeşilçaya devammı ben dün unutmuşumYok baci yok cok degil benim.yediklerimi bi duysan...
akşam işte bide bitter yedim 4 kare ama torkuydu inceydi (buda züğüt tesellisi oldu :))))Yok iyi yinede. Evdekiler durmuyoki bir iki hafta almasam komut veriliyo hemen eve surulcek biseyler al biskuvi falan al cayin yanina. Bazen yemiyorum mesela cikolata duruyo dolapta aklima gelmiyo bu adet zamanlari geliyo.
Sen ne yedin?
Hayriye sen gayet iyi yemissin arada ufak tefek tatlida olur illaki herseyden kisarak yapamayiz biz.
Bugun yurudunmu?
ayy o çok şişiriyor o artı ondandır uçar giderOndan olabilir heralde 10 gün gecikti
olan olmuş canım sakın ol bugun dengelersin böyle bocalamalarımız olacak illaki önemli olan sonra toparlamakgün boyu hafif kahvaltı ile dolaştım akşam yemektede 1kepçe çorba ile salata yedim misafirlikteydk çocuk durmadı karnımı doyuramadm eve geldim mutfağı toplarken birazcık mantı kalmış onu yedim böylelikle bir başladım daha Duramyorum sarma yedim yoğurt yedim pilav yedim kendimi çok kötü hissediyorum suan
Dun icemedim ama yesil cayimi ictim sabah balli limonlu ilik suyumu ictim simdiselamun aleykum bacılarım hayırlı sabahlar
bugun geçç uyanmışım saat 7 de elim yüzüm şiş gibi akşam yemeği abrtmadım şükür ama kahvenin yanında bitter yedim birazda kuru yemiş ama pişman değilim sanki çocuklar annemdeydi ilk defa sakin kahve içtik şükür
ne bileyim bana çok gelidi yeliz sen ne yedin sodalı yeşilçaya devammı ben dün unutmuşum
akşam işte bide bitter yedim 4 kare ama torkuydu inceydi (buda züğüt tesellisi oldu :))))
ayy o çok şişiriyor o artı ondandır uçar gider
olan olmuş canım sakın ol bugun dengelersin böyle bocalamalarımız olacak illaki önemli olan sonra toparlamak
şifa olsun inşallah bende ceviz suyumu içtim şimdi kahvaltı hazırlarkende sodalı yeşil çayı hazırlıcamDun icemedim ama yesil cayimi ictim sabah balli limonlu ilik suyumu ictim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?