Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Te allam ya nothing :) demk.leblebi gibi gobekler
Spor salonlarında leblebi gibi göbeklileri boşver birde üçgen vucutlular oluyorki onlarla beni spor yaparken görsen gülmekten ölürsün yeminlen birde onlar hoca eşliğinde ağırlık kaldırıyor tuhaf sesler çıkararaktan tabi ben bismilah çekiyorum noluuo falan diye sağıma soluma bir bakınıyorum orda yatmışım kendi ayaklarımı kaldıramazken.... :))))

Yedim ben yogurt seysini
Şişkinliğimi giderse yeter bana çok artım vardı sabah
Adaş dün aspirin içtim bugünde içtim kanımı sulandırsın bişeyler olsun diye ama başka napabilirim bir fikrin varmı bende az bir lekelenme oluyor devamı yok yeşil çay içtim birazdanda lavanta çayımı içicem ppooofff

Şişkinlik olmasa sıkıntı yok aslında şişkinliğe sinirim bozuluyor ....

Yeterince yegenimiz var şükür :)

Şükür Asum Allah uzun ömürler versin

Önce kendin sakin ol kuzum yaa sakinleş mide boş kalınca alarm veriyor ve patlama noktasında ne var ne yok yiyoruz olan olmuş az zararla atlatmak lazım yeşilçay lı sodaiçebiirsin

Hehe yok benim gittiğim mahalle arası sadece bayan kapalı bayanlar v.s var erkekli olan yere eşim izin vermez başta bende bu durumda gitmek istemem dar giyiyoruz v.s ama anlattıklarında yaşanılan şeyler :)))

Yaniii işte benimde bir kere oldu 3 aylık üyelik almıştık 1 ay anca gidebildik birde benimle gelen arkadaş çok matraktı gülmekten spor yapamıyorduk zaten bizimde mahalle spor salonuydu en iyisi bayan saatli zamanda gitmek halimiz çok komik oldu gerçekten ...

Aslında bazen asıp gitmiyorum ama oraya üye olunca spor zorunluluğu oluyor ondan devam ediyorum hocamızda dünya tatlısı besyo mezunu kendide biximle beraber yapıyor o önde biz arkada hoppidi hoppidii

Yok baci bensaymim.yesiklerimi hala hazmedebilmis degilim maden suyu iciyorum su an
ay ne guzel ya masallah

Iyi geceler kizlar
Bugun cok yogunduk 5 taburcu 13 yatis yaptik cok yoruldum is cikisida bi arkadasin babasi vefat etmis ona taziyeye gittik. Yolda gidrken zeynep asagidan digru tekmeledi hep biraz agrim oldu gibi. Donerken esimi aradim gel beni al diye. Eve geldim yattim hep uyumusum biraz. Zeynepte bi sure hareket etmedi korktum. O da yoruldu herhalde 2-3 saat sonra hareketlendi cok sukur.

Yarin gorusuruz insallah
Hepinize iyi geceler

Hosgeldin cnm. Azmin daim olsun insallah

Masallah cnm Allah daha da iyilik versin

Iyi gidiyor cok sukur cnm
Bugun sadece biraz yoruldum ama elhamdulillah iyiyiz

Az kalmis cnm doguma hayirlisiyla saglikla gelir insallah bebisimiz

Banada zayifladin diyolar cok sukur zaten kilo almadim 98le hamile kaldim uzun zamandir 96da gezinip duruyorum. Ama hedefim 30 yasina fit girmek dogumdan sonra 2 sene vsktim var hedefim icin.
Bizde esimle oyleyiz ben 1.68m 96kg esim 1.83m 74kg

Cuma gunu korkun benden diyorsun yani

Sakin ol plynna :) genel olarak iyi gidiyosun arada olur insana öyle iştah patlaması falan. Kendine kızdıkça yersin zannumca :) yeşil çay içebilirsin yatmadan belki hazmı kolaylaştırsın diye.
iyi aklıma getirdin yeşil çayı.sevmiyorm ama suan çamur olsa içerim fayda edecekse

Yeşilçayli soda nasıl oluyo canım

Off ne güzel başlamıştık güne. Öğle saatlerinde tatlı abur cubur görünce neden tutamıyorum kendimi. Karatay doğru mu söylüyor gizli şeker mi insülin direnci mi var yani...
Öğleden sonra çerezle falan iyi geçti ama akiam yemeğinde türlünün yanında biraz pilav ve az ekmek de yedim yine of...
Neyse hata yapmak denediğinin göstergesidir. Denemeye devam hataları azaltarak inş...
(Benim gibi kaçamakçılara gelsin:) )

Bu arada yeni doğum yapmış arkadaşlara ve yavrucuklarına da sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. Lohusa bunalımından tez zamanda çıkacakları kesindir, endişelenmesinler derim. Bir gün pat diye bittiğini fark edeceksiniz. Sarılık da iyi bir şey biliyorsunuz, sarılık geçirmeyen bebişlere göre bağışıklığı daha güçlenmiş oluyor. Max.2 saatte bir emzirme düzenli olunca ee güneşe de çıkarsa günde onbeş yirmi dk.kısa sürede geçer(ama benim büyük kızımınki 2,5ay sürmüştü ). Diyet yapmakla ya da ev işleriyle uğraşmayın her fırsatta uyuyun kiloya da bunalıma da bebişe de herr şeye iyi gelir.
Ben çok genç yaşta ve ikisi de beklenmedik olan gebelikler yaşadım ve tek büyütorum kızlarımı. Bi deli gücü geliyor insana yani, yaptığınız işleri, doğum mucizesini, zorlukları küçümsemeyin, kendi iyi yönlerinizi de görmezden gelmeyin.

Ay bana da lohusa diyince bi şefkat çöküyor yakın zamanda yaşadığımdan mıdır nedir. Ama sanki hiiiç hamile olmamışım gibi de unuttum hele bi de hiiç bebekliklerini hatırlamıyorum 1,5yaşındakinin bile. Nasıl geçiyor zaman gerçekten anlamıyormuş insan...
Sevgiler, iyi geceler...

selamun aleykum bacılarım hayırlı sabahlar
bugun geçç uyanmışım saat 7 de elim yüzüm şiş gibi akşam yemeği abrtmadım şükür ama kahvenin yanında bitter yedim birazda kuru yemiş ama pişman değilim sanki çocuklar annemdeydi ilk defa sakin kahve içtik şükür
Yok baci yok cok degil benim.yediklerimi bi duysan...
ne bileyim bana çok gelidi yeliz sen ne yedin sodalı yeşilçaya devammı ben dün unutmuşum
akşam işte bide bitter yedim 4 kare ama torkuydu inceydi (buda züğüt tesellisi oldu :))))

Ondan olabilir heralde 10 gün gecikti
ayy o çok şişiriyor o artı ondandır uçar gider

olan olmuş canım sakın ol bugun dengelersin böyle bocalamalarımız olacak illaki önemli olan sonra toparlamak

Dun icemedim ama yesil cayimi ictim sabah balli limonlu ilik suyumu ictim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…