Yeşilçayli soda nasıl oluyo canım
Banada kahvaltı hazırla hayriye :)
ayyy canım buyur gel hava çok güzel balkonda yaparız kahvaltımızı misgibi tere yağına yumurta kırarım sana doğal kaymak oh mis kuş sesleri inek buza sesleri eşliğinde yaparız kahvaltımızıBanada kahvaltı hazırla hayriye :)
İyi olmanıza sevindim zeynepcim. Gaz için ayaklara bi yağ sürüyolar ama pek bilmiyorum isimlerini.
Elifte sende şanslısınız hiç bir doğumdan sonra 10 kilo verdiğimi hatırlamıyorum.
Hosgeldin zeynep.sarılıkı kısa sürede atlatrsnz ins.benim de dogumaaz kaldı.martn sonuna kadar olur ins.ben fazla kilo almadm tiplamda 7 kilo almışm sanrm bu kaşıntı da etkiliyo.o yüzden de almıyor olabilirim.bebisim biraz kilolu.2 hafta önden gidiyo.normal adete göre 36 haftalkken 3300 cikti doktor normal dedi sen de irisin sonucta dedi:)üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.normal dogum düşünüyorum ama nasip tabi ki.
hosgeldiniz taze anneler bebisler iyidir umarim sariliklarida tez duzelir insallah
hoşgeldiniz taze anneler ne güzel evde yeni bir soluk yeni heyecan bebekler şimdi nasıl güzel kokuyordur ben bayılırım benim yerimede bebeklerinizi koklayın olur muu
Merhabalar
Hava bugün çok güzel dışarda işim vardı giderken yürüdüm 700 adım civarı olmuş :)
Ev işleri duruyor hala şimdi kahvemi içtim kalkıp işlere başlayım
y.o.l.c.u @elif1503 ikinizden de her almak ne güzel bekleriz her zaman
şükür canım oldum yenı çok gecikti bu sefer korktum
hoş geldin canım azmin daim olsun
aman maşallah elifcim salıkla buut inşallah artık fıstığı
azmin daim olsun inşallah
zeynebim hoş geldin canım kilolar gider nasılsa iyi haberlerinizi almak güzel
anam hamişler bile zayıfladı bız kaldık yaaa
Iyi geceler kizlar
Bugun cok yogunduk 5 taburcu 13 yatis yaptik cok yoruldum is cikisida bi arkadasin babasi vefat etmis ona taziyeye gittik. Yolda gidrken zeynep asagidan digru tekmeledi hep biraz agrim oldu gibi. Donerken esimi aradim gel beni al diye. Eve geldim yattim hep uyumusum biraz. Zeynepte bi sure hareket etmedi korktum. O da yoruldu herhalde 2-3 saat sonra hareketlendi cok sukur.
Yarin gorusuruz insallah
Hepinize iyi geceler
Hosgeldin cnm. Azmin daim olsun insallah
Masallah cnm Allah daha da iyilik versin
Iyi gidiyor cok sukur cnm
Bugun sadece biraz yoruldum ama elhamdulillah iyiyiz
Az kalmis cnm doguma hayirlisiyla saglikla gelir insallah bebisimiz
Banada zayifladin diyolar cok sukur zaten kilo almadim 98le hamile kaldim uzun zamandir 96da gezinip duruyorum. Ama hedefim 30 yasina fit girmek dogumdan sonra 2 sene vsktim var hedefim icin.
Bizde esimle oyleyiz ben 1.68m 96kg esim 1.83m 74kg
Cuma gunu korkun benden diyorsun yani
Bu arada yeni doğum yapmış arkadaşlara ve yavrucuklarına da sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. Lohusa bunalımından tez zamanda çıkacakları kesindir, endişelenmesinler derim. Bir gün pat diye bittiğini fark edeceksiniz. Sarılık da iyi bir şey biliyorsunuz, sarılık geçirmeyen bebişlere göre bağışıklığı daha güçlenmiş oluyor. Max.2 saatte bir emzirme düzenli olunca ee güneşe de çıkarsa günde onbeş yirmi dk.kısa sürede geçer(ama benim büyük kızımınki 2,5ay sürmüştü). Diyet yapmakla ya da ev işleriyle uğraşmayın her fırsatta uyuyun kiloya da bunalıma da bebişe de herr şeye iyi gelir.
Ben çok genç yaşta ve ikisi de beklenmedik olan gebelikler yaşadım ve tek büyütorum kızlarımı. Bi deli gücü geliyor insana yani, yaptığınız işleri, doğum mucizesini, zorlukları küçümsemeyin, kendi iyi yönlerinizi de görmezden gelmeyin.
Ay bana da lohusa diyince bi şefkat çöküyoryakın zamanda yaşadığımdan mıdır nedir. Ama sanki hiiiç hamile olmamışım gibi de unuttum hele bi de hiiç bebekliklerini hatırlamıyorum 1,5yaşındakinin bile. Nasıl geçiyor zaman gerçekten anlamıyormuş insan...
Sevgiler, iyi geceler...
Bak hele bak kahvaltıdan önce 30 dk lesli ve hareket yapmış bınıs
Vay bınıs vay vay vay :))
maşallah bınısa :))Bak hele bak kahvaltıdan önce 30 dk lesli ve hareket yapmış bınıs
yaaa benım elbiselerim bollaştı sankı acaba kendı kendımemı kuruntu yapıyorum anlamadım ama daha rahat gıyıyorum bazılarını
Bravo bınısa bende simdi geldim yuruyusten 60 dk surmus bu hafta simdilik.190 dk.oldu sporum.insallah kilo olarakta gider biraz bu kadar.yuruyuseBak hele bak kahvaltıdan önce 30 dk lesli ve hareket yapmış bınıs
6 7 kilo verdin hayriye kolay mi tabi ki bollaamistir ne guzel elbiselerinuzer inden dokulsun insallahyaaa benım elbiselerim bollaştı sankı acaba kendı kendımemı kuruntu yapıyorum anlamadım ama daha rahat gıyıyorum bazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?