Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi olmanıza sevindim zeynepcim. Gaz için ayaklara bi yağ sürüyolar ama pek bilmiyorum isimlerini.

Elifte sende şanslısınız hiç bir doğumdan sonra 10 kilo verdiğimi hatırlamıyorum.

sağol canım...yağ falan bilmiyomda rezene papatya falan içiriyom bende anason içiyom günlük....

sağol canım...ortanca kuzumda 3 ay sürmüştü bakalım bunda nekadar devam edicek...

hakkında hayırlısı olsun canım bebiş iyi olsunda...

hosgeldiniz taze anneler bebisler iyidir umarim sariliklarida tez duzelir insallah

sağol canım düzelir inş...

hoşgeldiniz taze anneler ne güzel evde yeni bir soluk yeni heyecan bebekler şimdi nasıl güzel kokuyordur ben bayılırım benim yerimede bebeklerinizi koklayın olur muu

evet aynen mis gibi kokuyolar bende çok seviyorum....

sağol canım....kilolar gider inş dediğin gibi...yoksa durum vahim..

aminn..sağolasın ablacım....

Allah iyilik versin canım...hayırlısıyla kuzunuda kucağına almayı nasip etsin inş.

sağol canım...benimde ortanca kızın 3 ay sürdü sık emzirmekle nekadar ilgisi var bilmiyorum çünkü bu emzirmeye çoktan geçerdi diye düşüyom...

neyse bana müsade paşam uyandı...

Aynada kendime bakarken o leblebilerin aklıma gelmesine manii olamadım
yaaa benım elbiselerim bollaştı sankı acaba kendı kendımemı kuruntu yapıyorum anlamadım ama daha rahat gıyıyorum bazılarını

Ya düriyenin güğümleri var dı ya hep aklıma getiriyosun diziyi

Len hayriye len ağzındaki altın dişe gurban olem tabiki bollaşmıştır len 6-7 kilo vermedin mi?

Bak hele bak kahvaltıdan önce 30 dk lesli ve hareket yapmış bınıs

Vay bınıs vay vay vay :))
Bravo bınısa bende simdi geldim yuruyusten 60 dk surmus bu hafta simdilik.190 dk.oldu sporum.insallah kilo olarakta gider biraz bu kadar.yuruyuse
yaaa benım elbiselerim bollaştı sankı acaba kendı kendımemı kuruntu yapıyorum anlamadım ama daha rahat gıyıyorum bazılarını
6 7 kilo verdin hayriye kolay mi tabi ki bollaamistir ne guzel elbiselerinuzer inden dokulsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…