İlle dürtelim mi yaniGünaydınlar efenim:) bonusumu duyup koşaraktan geldim
Kadınlar gününüz kutlu olsun topikdaşlar,dilerim tüm kadınların hakettigi degeri gördügü bir dünya olsun..
190dk ne ara yürüdün kızım haftasonudamı yürüdün (hazımsız bonus)Bravo bınısa bende simdi geldim yuruyusten 60 dk surmus bu hafta simdilik.190 dk.oldu sporum.insallah kilo olarakta gider biraz bu kadar.yuruyuse
6 7 kilo verdin hayriye kolay mi tabi ki bollaamistir ne guzel elbiselerinuzer inden dokulsun insallah
İlle dürtelim mi yaninörim uğraşıp duruyorum asıl sen nörüyon nerdesin niye gelmiyosun?
Ayy burda whtspdaki gibi ses kaydı olucakki asıl o zaman süper olur. Kim gelmediyse direk ona çemkir aracı şeetmeden
Dünya telaşı bi sendemi var bebem gel lütfen bak lütfen diyorum kibar olmaya çalışıyorumDimiii:) kafama bir taş geldi sankimmm
Sen aracısızda çemkire bilirsin bağnaaa
Ben yedimde içerim her türlüÇokk açimm,henüz kahvaltı bile yapmadım:) gideyim de kayfaltı hazırlayayım kendime:) gelirim yine..
Bonus gelsene bana kayfaltıya,karşilıklı yer içeriz:)
Yurudum valla pazar gunu 1 saat cuma gunu 20 dk pazartesi 50 dk bugunde 60 dk yarinda yururum insallah 1 saat190dk ne ara yürüdün kızım haftasonudamı yürüdün (hazımsız bonus)
Dünya telaşı bi sendemi var bebem gel lütfen bak lütfen diyorum kibar olmaya çalışıyorum
Ben yedimde içerim her türlü
Aynada kendime bakarken o leblebilerin aklıma gelmesine manii olamadım
Ya düriyenin güğümleri var dı ya hep aklıma getiriyosun diziyi
Len hayriye len ağzındaki altın dişe gurban olemtabiki bollaşmıştır len 6-7 kilo vermedin mi?
ay ne bileyim bukadar kıloda hemen fark etmezmiş gibi geliyor inşallah allahım inşallah hepimiz incelelim bol bolBravo bınısa bende simdi geldim yuruyusten 60 dk surmus bu hafta simdilik.190 dk.oldu sporum.insallah kilo olarakta gider biraz bu kadar.yuruyuse
6 7 kilo verdin hayriye kolay mi tabi ki bollaamistir ne guzel elbiselerinuzer inden dokulsun insallah
:))) kuzum benım doğru dur çocuğaSon 1 saattir duyguyu tehdit ediyorum bak tostunu yeme zsen seni parkada teyzenede götürmem diye. Ya yiyceeeem diye bağırıyo sonra ses yok.
ben diyesim var ama bu hafta çok olur sankiPersembe gunu yogurt corbasi detoksunu benimle birlikte yapmak isteyen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?