Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne bileyim bukadar kıloda hemen fark etmezmiş gibi geliyor inşallah allahım inşallah hepimiz incelelim bol bol
:))) kuzum benım doğru dur çocuğa

ben diyesim var ama bu hafta çok olur sanki
Hayriye ben diyesin var demek varsa yap kuzum fazla yediklerimize sayarız.

sağol canım....

yaw arkadaş hangi ara 5 sayfa konuştunuz...yada ben köreldimde hızınızamı yetişemiyom acaba....

akşam eşimle beraber temizlik yaptık bugunde misafirim var dayım ananem falan geliyo geçerken annemide alıcaklarmış sadece çay koy başka bişeyle uğraşma dediler bana accık sıkıntı oldu tabi tam takırız abur cuburda yok evde hiç..bende çay koydum gitti birazdan gelirler herhal...dayım zaten herzaman kızar çayın yanına bişey yaptımmı hepimiz tombuluz hiçbirimizin ihtiyacı yok elli kere tembihliyom sadece çayyy diye niye gene koyuyon bişeyler olunca dayanamıyoz yiyoz diyo haklı adam yapmadım işte bende bişey bugunkü fırçadan kurtuldum yanii...:)))

sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir

12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzereayranlı çorbadan 1 er kaseyiyorsunuz.toplam 6 öğün

500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(TERCİHEN LIGHT YOĞURT)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur

bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum

yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak

Ben tuz koyuyorum azicik ve salatalik rendelemiyorum cok lezzetli oluyor

Kahvaltimi yaptım,kahvemi içtim:) düdüklüye evde olan tüm sebzeleri doldurup,evde ne varsa corbasini hazirladim:)

An itibari ile fridacigimin tavsiyesi maya maskesini yapmaya baslayacagim,12 den sonra bal kabagina dönüşmem umarim
Vira bismillah,niyet ettim porselen gibin bir cilde:)sonuclari yazmaya gelirim beni bekleyin anacim

Kahvaltıdan vazgeçtim benim için tehlikeli
Patatesli Kıymalı bezelye yaptım bir de bulgur pilavı yanına da tavuk kanat ya da tavuk ciğeri alıp geleceğim taze varsa markette
Bonus iyiyim canım arada geliyorlar sadece
Zeynep sakıncası yoksa ne koydunuz Paşanın adını söyler misin merak ettim

Zeyno seni görmek güzel :)

sağol canım...bundan sonra daha sık buradayım inş..

aşk olsun ablacım ne sakıncası olabilirkii...enes yasir koyduk....büyük kızım fatıma zehra küçüğümde saliha büşra...sorduğuna pişman ettim gibi oldu sanki...sen sorunca düşündümde daha önce çocukların isimlerini hiç andımmı burda hatırlıyamadımda oyüzden yazayım dedim...

Maşallah canım çok güzel hepsinin isimleri
Allah adlarıyla yasatsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar

Aynada kendime bakarken o leblebilerin aklıma gelmesine manii olamadım

hehehe bonus ilahi biz bizim göbüşlere bakalım nasıl leblebi yaparız diye

y.o.l.c.u Zeynepcim isimleriyle yaşasınlar bebişler büyüğün adını biliyordumda şimdiki ortancaya yaramazlığından yamyam diyodun :)

akşam eşimin teyzesine gidicez mutlaka hazırlık yapacaktır akşam yemeği yemiycem dikkatli yiyicem inşallah söylemek istemiyorum çünkü diyetteyim diye bi yediklerimi yazayım size
sabah 2 yumurtalı omlet 2 dilim ekmek 3 ceviz
ara 1 elma 1 kivi
öğlen tavuk şiş yedim dısarda ama ekmeklerini yemedim sadece tavuğunu yedim ve salata ayran
bırazdanda ayranla badem yıycem aç gitmeyimki saldırmayım yiyeceklere

Bir tabak patatesli bezelye biraz tavuk salata 2 bardak ayran akşam menum
Çayla yine hurma yedim

Afiyet olsun Asum

Menün gayet başarılı canım inşallah akşamada bozma ne olur günü firesiz kapat

sabah 9 da menemen ceviz peynir zeytinle kahvaltı yaptım tabiki çayyy

saat 2 de işyerinde mangal vardı yemesen bir dert yesen bir dert bana içecek bulmaya çalışmalarından emeklerine kıyamadım 3 parça tavuk göğsü yedim doğadan ın elmalı yeşilçay çıkmış bende bilmiyordum birde onu içtim etiketinde herşey bize uygun görünüyor ama bilinmez

Sana da afiyet olsun Hemşerim
Gayet başarılı menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…