Canim anasina babsina hayirli evlat olsun insallah kizkardesiminde oglu olacak o da adini yasin enes koyacaksağol canım...bundan sonra daha sık buradayım inş..
aşk olsun ablacım ne sakıncası olabilirkii...enes yasir koyduk....büyük kızım fatıma zehra küçüğümde saliha büşra...sorduğuna pişman ettim gibi oldu sanki...sen sorunca düşündümde daha önce çocukların isimlerini hiç andımmı burda hatırlıyamadımda oyüzden yazayım dedim...
Maşallah canım çok güzel hepsinin isimleri
Allah adlarıyla yasatsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar
hehehe bonus ilahi biz bizim göbüşlere bakalım nasıl leblebi yaparız diye
y.o.l.c.u Zeynepcim isimleriyle yaşasınlar bebişler büyüğün adını biliyordumda şimdiki ortancaya yaramazlığından yamyam diyodun :)
Canim anasina babsina hayirli evlat olsun insallah kizkardesiminde oglu olacak o da adini yasin enes koyacak
Kolay gelsinUfaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
Bende aynen senin gibiyim.su anda patladim patlicam sankiamin ablacım Allah razı olsun...
ayy evet yamyamki ne yamyam....:))
sağol canım...bu arada bir iki sayfa geçmişe göz attım bu ara diyette gayet başarılı gidiyosun yorumlardan falan anladığım tebrik etmekle beraber sana rakip olarakmı gelsem acaba...yoksa bonusamı bilemedim....
amin canım Allah razı olsun...benimde süt kardeşimin oğlu enes yasin...
of akşam yemek yemesem olurmuş gündüz yediğim abur cuburlardan zaten pek acıkmamıştım ama daha geç saate kalmasın yemek diye yedim şimdide fena şiştim nefes alamıcam nerdeyse...
Bonus gecmis olsun ufakligaUfaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
ya canım ya kendimize yaptigimiz kötülüğe bakarmisin seni çok iyi anlıyorum dün aynısını bende yaşadımBunu nasıl aşmalı dün ne kadar iyiydim en azından yediğimi biliyodum bi tane aldım falan. Bugün hep atıştırdım ayağımın çukurunda kötü bi ağrı var canımı sıkıyo.
Stresten kurtuluş olmadığına göre nolucak böyle. İ
Aç değildim bezelye koydum yedim. Yediklerimi bi yazim dedim sayamadım. Çay demledim oturup bir öküz yesem anca hırsımı alırım sanki.
Şişim ama doyma hissi yok hissine tükürdüğüm hırrrrr
Geçmiş olsun kırgınlık ilerlemez inşallahUfaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
Günün çok başarılı geçmiş hayriye umarım akşamada bozmamışsındır bu gece oturmaları yemek açısından sıkıntı gerçekten...akşam eşimin teyzesine gidicez mutlaka hazırlık yapacaktır akşam yemeği yemiycem dikkatli yiyicem inşallah söylemek istemiyorum çünkü diyetteyim diye bi yediklerimi yazayım size
sabah 2 yumurtalı omlet 2 dilim ekmek 3 ceviz
ara 1 elma 1 kivi
öğlen tavuk şiş yedim dısarda ama ekmeklerini yemedim sadece tavuğunu yedim ve salata ayran
bırazdanda ayranla badem yıycem aç gitmeyimki saldırmayım yiyeceklere
Şişkinliği hiç sormada zaten akşam kahvaltıda yapmamışsın iyi olmuşsa şu büsküt işi fenaaa Allah korusun alışkanlık yapar annem :)Bugün sanki iyice şiştim
Var ya yağ çöz :)Telafi için bişey olmalı böyle suya atıp içmeliyiz kireç çözücü yağ çözücü tarzı...
Yaaaav şu pisküvitler nasıl hele anlat kaymaklımı yoksaamVar ya yağ çöz :)
Bir de yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?