Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim anasina babsina hayirli evlat olsun insallah kizkardesiminde oglu olacak o da adini yasin enes koyacak

Nazım Hikmet Ran
Hoş Geldin Kadınım
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş legenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını basdın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...

Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.

Maşallah canım çok güzel hepsinin isimleri
Allah adlarıyla yasatsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar

amin ablacım Allah razı olsun...

ayy evet yamyamki ne yamyam....:))

sağol canım...bu arada bir iki sayfa geçmişe göz attım bu ara diyette gayet başarılı gidiyosun yorumlardan falan anladığım tebrik etmekle beraber sana rakip olarakmı gelsem acaba...yoksa bonusamı bilemedim....

Canim anasina babsina hayirli evlat olsun insallah kizkardesiminde oglu olacak o da adini yasin enes koyacak

amin canım Allah razı olsun...benimde süt kardeşimin oğlu enes yasin...

of akşam yemek yemesem olurmuş gündüz yediğim abur cuburlardan zaten pek acıkmamıştım ama daha geç saate kalmasın yemek diye yedim şimdide fena şiştim nefes alamıcam nerdeyse...

Bende aynen senin gibiyim.su anda patladim patlicam sanki

Bunu nasıl aşmalı dün ne kadar iyiydim en azından yediğimi biliyodum bi tane aldım falan. Bugün hep atıştırdım ayağımın çukurunda kötü bi ağrı var canımı sıkıyo.

Stresten kurtuluş olmadığına göre nolucak böyle. İ

Aç değildim bezelye koydum yedim. Yediklerimi bi yazim dedim sayamadım. Çay demledim oturup bir öküz yesem anca hırsımı alırım sanki.

Şişim ama doyma hissi yok hissine tükürdüğüm hırrrrr

Merhabalar bugün beslenmem söyleydi

Kahvaltı ;

5 Altınbaşak,1 yumurta,2 dilim suzme peynir,bir pınar light üçgen peynir,Domates,salatalık,nane dere otu vs,bir tatlı kaşığı şekersiz sarelle

Ara : 1 eti bitter sticks çikolata

Öğlen

2 kaşık barbunya
100 ml yoğurt
2 Altınbaşak
1 fırında tavuk sinitzel

Ara
1 organik meyve püresi
1 tadelle bitter

Aksam
1 kase tarhana çorbası

Büyük ihtimal saat 9 da 100 gr Sütaş light yoğurt yer,limonlu yeşil çayımı içer kapatirim günü.Spor yapamadım bugün ama 10 bin adım yürüdüm. 2.5 litre suyumu içtim şu an hala içiyorum yatana kadar 3 litre olur. Spor programi paylaşacaktim ama yoğunluktan yapamıyorum bi türlü çok sinir oldum kendime Pilates seti,spor ayakkabı ve dambil siparis ettim internetten inşallah bu hafta gelirler. Bugün migrostan diyet alışverişi yaptım. Fotoyu instagram da paylastim. İlk defa Kinoa, chia tohumu, mas fasulyesi ve yulaf kepeği karışımı deneyeceğim. Herkese iyi geceler

ya canım ya kendimize yaptigimiz kötülüğe bakarmisin seni çok iyi anlıyorum dün aynısını bende yaşadım

Günün çok başarılı geçmiş hayriye umarım akşamada bozmamışsındır bu gece oturmaları yemek açısından sıkıntı gerçekten...

Bugün sanki iyice şiştim
Şişkinliği hiç sormada zaten akşam kahvaltıda yapmamışsın iyi olmuşsa şu büsküt işi fenaaa Allah korusun alışkanlık yapar annem :)

Allah için bir iyi şeyi alışkanlık yapmam ne zaratlıysa o :)

Bugün geç vakit fena kahvaltımın hemen ardından komşum geldi çayla beraber mercinekli köfte ikram ettim 3/tanede ben yedim

Akşam üzeri yeşil çayımla bir avuç kuruyemiş yiyip kursuma gittim kurstan sonrada bir armut bir su bardağı tarçınlı süt içtim karnımda aç şişimde şişkinliğimin sebebi yemek değil ama başka ...

Önümdeki 2 gün ekmek ve tatlı bişey yemesem süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…