- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Damla çikolatalı :))Yaaaav şu pisküvitler nasıl hele anlat kaymaklımı yoksaam
Zaten senin şu iradene 41 kere maşallah ....Adaş neyseki şimdilik 3-4 bisküvi den sonra durabiliyorum
Yarın ben de mevlude gideceğim öğlen sabah pek yemem orda yerim akşam da gecistiririm inşallah
Yemeği 4.5 da yedik güzel de doydum ama bu saate şişkinliği kalmaz herhalde normal olsa
Bugün suyu da az içtim yine galiba
Aferiiiin çikolatalı yemen iyi olmuş ben kaymaklı seviyom zaten ikiside evde yok ne mutlu bana :)))Damla çikolatalı :))
Çikolatalı mızlı pasta varsa napsınlar olan kisiler :))Aferiiiin çikolatalı yemen iyi olmuş ben kaymaklı seviyom zaten ikiside evde yok ne mutlu bana :)))
3:45 de uyanmak sıkıntı kalkarsanız bizede istekte bulunun :)))yeliz bak ne diyo sadece bizim içün değil gerçide beklediğimiz şey bu mu acaba
Eki Görüntüle 1791456
Benim de canım istiyor pasta :))Çikolatalı mızlı pasta varsa napsınlar olan kisiler :))
Neeyyyy catalmi guldurme allasen asuman abla hangi catalla olcu vereyim bilemedimBenim de canım istiyor pasta :))
İki çatal al bırak
Tehlike canım tehlike bunlar hep zararlı şeyler ay eşimin de doğumgünüsü tam perşembe akşamı napsam pasta alsak en çok ben yiycem almasak adamcağız nasıl mum üfliycek ppooofffÇikolatalı mızlı pasta varsa napsınlar olan kisiler :))
İki çatal mı oy oy oyyyBenim de canım istiyor pasta :))
İki çatal al bırak
Nazım Hikmet Ran
Hoş Geldin Kadınım
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
yorulmuşsundur;
nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum ne gümüş legenim var,
susamışsındır;
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim
acıkmışsındır;
beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını basdın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.
Telafi için bişey olmalı böyle suya atıp içmeliyiz kireç çözücü yağ çözücü tarzı...
Şu an benimde parmağımda yüzükler oynuyor ama 2 sabahtır inanılmaz şiş kalkıyorum şu aspirinler işe yaradı ama ....Adaş aslında benim yüzük oynuyor parmagimda ama karnım şiş o da beni sıkıntıya sokuyor
Ben ne zaman rahatlarım hiç fikrim yok :)
Benim ki irade sayılmaz yaaa aslında sadece azcık dikkat etmek
İki çatal mı oy oy oyyy
Heee çok hasasValla en iradelimiz nazar degcek giyamammasallahh
Ben tuydum eyi geceler hepinizefrida esin balik burcuymus uzmeyin adami hassas olurlar
Gittimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?