eyikkk şimdilik bakalım iştahım kalmadı okadar hamilelik sendromunu atlatıyom sanırım sabah kocam benide yicen diye çok korkuyodum dedi maşşallah şimdi az normale döndün diyooooogünaydın nursena sen nasılsın bebiş nasıl?
biz napalım çabalıyoz gram gram gitsin diye...
:roflol: Pardon la unutmuştum öyle dediğimi :roflol: efferim beyle devam et havuçlu mayonezli bi salata yapıcaktı kıymalı poğaça bide tavuk göğsü muzlu falan -tatlicadiarzu-
kkızzz heç biri diyet deil vallahi baktı eltinde bıktı zayıflayamıyon bari normal şeyler yapam demiştirrrrr
Kızzz nursena sen ne kadarlık hamileydin eltimle dün gitim dr a 5 haftalık dedi gubban olsun yengesi ona :ecrin_bebek:
ayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..
nevra73'üm vallahi 1.300 gr.vermişim.Bence iyi sayılır canım.
YURDUSUM,Bende o yaptığından yaptım..Bir günde 700gr.verdim..
Ama ikinci günü bıraktım..Çünkü midem azdı feci şekilde..
Bakalım sen ne kadar vermişsin..
YENA'm canım bugün sabah tartıldım.1.300 gr.vermişim Buda iyi.
O kadar dikkat ettiğim halde 2 kg.veremedim canım.opuyorumnanaktan
Evet ya 2 günde 1300 ne demek bence de iyi...Şimdi başka diyete mi devam?ayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..
BEYZUS'çum nasıl oldun iyileştinmi.? Umarım iyisindir..
Dün tahlil sonucumu dr. görünce hıh böyle hizaya gel işte diyor..:))) Çok güldüm,çok şeker bir doktordu..:))
Üç ay içinde 7 kilo vericekmişim..tekrar karaciğer testi yapılacakmış..Umarım kiloyla alakalıdır..
Birde dr. hızlı kilo vermek marifet diil dedi..Önemli olan onu korumak ve yağdan gitmek dedi...
BEYZUS'çum 1200kalorilik liste verdi..Beni düşündüren hiç tatlı olmaması..benim gibi tatlı canavarı nasıl dayanıcam bilmiyorum..:))
her ay diyetisyen bölümüne tartılmaya gidicem..Endokrine 3 ayda bir gidicem..
hadi hayırlısı bakalım..:)
beyzuş ablam sen motivasyonunla, her şeye yetişen halinle, siteye fazla giremediğinde bile herkese 2 satır yazma ilginle, alakanla, sıcaklığınla süpersin ve iddia ediyorum benden en fazla bi kaç yaş büyüksün:) seni seviyorum ben opuyorumnanaktan
kızlar yorucu ve yavaştan ders çalışmalı bir gün geçirdim sırf iyi geceler demeye geldim valla size.. yarın 8.30 da dersim var off ne ara kalkçam kahvaltı yapçam ay...
mucukladımmm güzel geceler herkese....
Günaydın kıslar,
opuyorumnanaktan
Ben bugün kendimi çok dinç hissediyorum.Adet dönemi şişkinlikleri bitiyo herhalde ondan....
Valla hiç bozmuyom diyetimi bakalım bu hafta ne çıkacak bu kadar çabalıyoruz dimi kızlar?
Dün gece canım çok bişiler istedi ama su içtim yattım çünkü bi lokma yesem bi lokma daha derken mutfakta ne varsa süpüreceğimi biliyorum..
günaydın şekerlerrrrrrrr ölüyorum boğazım ağrıyor başım çatlayacak sanki kemiklerim sızlıyor işe geldim ama izin alabilirsem gidebilirim
ayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..
YURDUSUM,sen zaten sayfamızın meda-ı iftarısın..alkisalkisalkis
Bugün tartıldım durum çok vahim..100'e yaklaşmama az kalmış..
Hastanede tartıldığımdan daha fazla çıktım..
Işık hızıyla genişliyorum arkadaşlar..
Allah sonumu hayır ede..
citol, sayfana geliyorum mükemmel ötesi vücut ölçülerimi yazmaya..:))
YENA canım ya bi tartıyı baz alsan sadece yani ya hastane ya ev... iyice kafan karışacak orda ööle çıktı evde bööle çıktı diyeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıBugün tartıldım durum çok vahim..100'e yaklaşmama az kalmış..
Hastanede tartıldığımdan daha fazla çıktım..
Işık hızıyla genişliyorum arkadaşlar..
Allah sonumu hayır ede..
citol, sayfana geliyorum mükemmel ötesi vücut ölçülerimi yazmaya..:))
YENA canım ya bi tartıyı baz alsan sadece yani ya hastane ya ev... iyice kafan karışacak orda ööle çıktı evde bööle çıktı diyeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayy ne alemsin ya künefe ustalığı ha...:roflol:Canım evdekini baz alıyorum ama yinede sonuç vahim..:)))
Çünkü ben ramazan öncesi,90.4 tüm..
Oruçtu,bayramdı,künefe ustalığı derken üzerine bi 7-8 kilo gelmiş haberim yok..
Bende kendimi 94 sanıyorum..:roflol::roflol:
Seçil00______________84_________________
Citol________________108.2_______________
tursari_______________89.8_________________
Bonus_______________93.3________________
YENA_______________94__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________83.3_________________
Dream_______________93.2________________
Okur________________90__________________
Kittiara______________97__________________
Yağmurgözlü_________111.9________________
Aşkito_______________69.9_________________
Kediruhlu_____________101_________________
Nevra73_______________87_________________
Hürmüz_______________86.8________________
Dilenciii_______________94.5_______________
Ekim2009_____________94.4________________
Çizelgendeki kilonu yazdım buyrunnnnnnnnn
valla en kötü ihtimalle seneye de 85 olsan bile süper ekimcim. yıllarca kilolu yaşadık varsın üç senede gitsin ama gitsin kaydirigubbakcemile5
ohhhh sabah sabahhbenden bi bardak süt çalışır kahvaltıda git bakalım kızlarda neler varmış? :)) bu arada sen üni'yemi döndün naptın delimannak 14ünde bizim de sınavlar başlıyo da:1no2:
omuz omuzaa gardaşş:teytey: günaydın yurduşumm
o ne anlarmış kilo vermekten ya nası gidecekti beşer beşer mi? tabi gr gr vericez verdikçe de sevinicez.. te allamm yaa bize bizden başkasının faydası yok ağır toplarımyerimseniben
aç aç mezdeke aç ya el yelil ya el yelil hihoyyyt:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?