Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Parmagimda yuzuk falan oynamiyoda sıkışmıyoda çünküm takamıyorum

Gittimmm

Aynen ben de alyansimi takamiyorum,cünkü olmuyor Neyse bolluktan takamadigimiz günlerde gelicek inşallah.:)

İyiki bi erken yatim didim hayriye geldi kasımpatı geldi uyusamda ruhum sizinle

Nereye gidiyon yahuu,iki lafin belini kiraydik öylemiydi o söz

Aynen ben de alyansimi takamiyorum,cünkü olmuyor Neyse bolluktan takamadigimiz günlerde gelicek inşallah.:)

Nereye gidiyon yahuu,iki lafin belini kiraydik öylemiydi o söz

Belinide kirarim kafasinida :)

Sonsuz ask yazan bir alyansim var bende onu takamuyorum...

Frida ben mayayi suna dumankayadan cok duydum eskiden annanelerimiz cok yaparmis derdi. Kirisikliga iyi gelirmis kuruyunca hic mimik yapmiycakmisiz...

Canım naptın maya maskesini yaptıcam yazmıştın biii fark gördüm mü anlatacaktın ? Yoksa anlatında ben mi görmedim

Ayy unuttum yazmayi fridacim,yaptim maya maskesini:) iyi geldi cildime doğal nemlendirici sanki:) cok tesekkür ederm canim..Ben ayrica kahve pieling'i uyguluyorum cildime,en kurtaricimdir cogu zaman..Hem siyah noktalar için,hem ölü deri,kurumus ve yipranmis cild,nemlendirici ve renk acici olarak cok faydali gerçekten..Cildim hassas olduğu için bircok krem veya nemlendiricileri kullanamiyorum,kahve pieling'i cok iyi geliyor,tavsiye ederim..:)

iyi geceler kızlar
yeni geldik hemen yazayım bozmuşmuyum vurun yüzüme yüzüme
7-8 tane çiğ köfte ama etsızdı sanırım 1 tanede küçücük poaça ys pasta ve tatlıda vardı dokunmadım onlara
Ufaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
geçmiş olsun canım kolay gelsin bu sene çocuklar yordu bizi

hepimizde var maalesef benim resmen gözüm dönüyor sinirlenince

Günün çok başarılı geçmiş hayriye umarım akşamada bozmamışsındır bu gece oturmaları yemek açısından sıkıntı gerçekten...
ayy evet ya hiç dışarı çıkmasam hi bozmuyorum ama şu gezmeler yokmu

Telafi için bişey olmalı böyle suya atıp içmeliyiz kireç çözücü yağ çözücü tarzı...
eltim doğadan 5 lı çay varmiş nasıl bağırsak çalıştırıyor acaba denesekmi

Çikolatalı mızlı pasta varsa napsınlar olan kisiler :))
allah onlara bol bol sabrı cemil versin inşallah

İyiki bi erken yatim didim hayriye geldi kasımpatı geldi uyusamda ruhum sizinle

Belinide kirarim kafasinida :)

Sonsuz ask yazan bir alyansim var bende onu takamuyorum...

Frida ben mayayi suna dumankayadan cok duydum eskiden annanelerimiz cok yaparmis derdi. Kirisikliga iyi gelirmis kuruyunca hic mimik yapmiycakmisiz...

Sonsuz ask yazan alyans heee,hatuna bak sen

Benim ask falan yazmıyor,bildigimiz siradan fakir alyansi iste..:)

Maya maskesi bekleyecekmiydi acepben o kismi atlamisim,bekletmeden yikadim yüzümü:)

Sonsuz ask yazan alyans heee,hatuna bak sen

Benim ask falan yazmıyor,bildigimiz siradan fakir alyansi iste..:)

Maya maskesi bekleyecekmiydi acepben o kismi atlamisim,bekletmeden yikadim yüzümü:)
Maya maskesi en az 20 dk beklemesi gerekiyor ben o gün 2 saat bekledim bonusun dediği mantıklı mimik yapmamak lazım ona dikkat edemedim ben aslında sürüp 20 dk uzanılsa sonra yıkansa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…