- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Ufaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
Canım naptın maya maskesini yaptıcam yazmıştın biii fark gördüm mü anlatacaktın ? Yoksa anlatında ben mi görmedimGecmis olsun kuzuya,kirginlik ile kalir sabaha daha saglikli uyanir inşallah..
Parmagimda yuzuk falan oynamiyoda sıkışmıyoda çünküm takamıyorum
Gittimmm
İyiki bi erken yatim didim hayriye geldi kasımpatı geldiuyusamda ruhum sizinle
Aynen ben de alyansimi takamiyorum,cünkü olmuyorNeyse bolluktan takamadigimiz günlerde gelicek inşallah.:)
Nereye gidiyon yahuu,iki lafin belini kiraydiköylemiydi o söz
Canım naptın maya maskesini yaptıcam yazmıştın biii fark gördüm mü anlatacaktın ? Yoksa anlatında ben mi görmedim
geçmiş olsun canım kolay gelsin bu sene çocuklar yordu biziUfaklık biraz kırgın ömrümü yedi bugün..sinir stres yememi tetikliyo iyi değilim yani uzun lafın kısası.
hepimizde var maalesef benim resmen gözüm dönüyor sinirleninceBunu nasıl aşmalı dün ne kadar iyiydim en azından yediğimi biliyodum bi tane aldım falan. Bugün hep atıştırdım ayağımın çukurunda kötü bi ağrı var canımı sıkıyo.
Stresten kurtuluş olmadığına göre nolucak böyle. İ
Aç değildim bezelye koydum yedim. Yediklerimi bi yazim dedim sayamadım. Çay demledim oturup bir öküz yesem anca hırsımı alırım sanki.
Şişim ama doyma hissi yok hissine tükürdüğüm hırrrrr
ayy evet ya hiç dışarı çıkmasam hi bozmuyorum ama şu gezmeler yokmuGünün çok başarılı geçmiş hayriye umarım akşamada bozmamışsındır bu gece oturmaları yemek açısından sıkıntı gerçekten...
eltim doğadan 5 lı çay varmiş nasıl bağırsak çalıştırıyor acaba denesekmiTelafi için bişey olmalı böyle suya atıp içmeliyiz kireç çözücü yağ çözücü tarzı...
allah onlara bol bol sabrı cemil versin inşallahÇikolatalı mızlı pasta varsa napsınlar olan kisiler :))
İyiki bi erken yatim didim hayriye geldi kasımpatı geldiuyusamda ruhum sizinle
Belinide kirarim kafasinida :)
Sonsuz ask yazan bir alyansim var bende onu takamuyorum...
Frida ben mayayi suna dumankayadan cok duydum eskiden annanelerimiz cok yaparmis derdi. Kirisikliga iyi gelirmis kuruyunca hic mimik yapmiycakmisiz...
Yok ya keşke dediğiniz gibi olsam aksama kadar git gel atıştırıyorumiradeli kadın asu maşallah sana
sağol canım ama bana hep çok yıyormuşum gibi geliyor nedenseAsuman abla maşallah topiğin idolü
Hayriyecim sen de cok iyi ilerliyorsun maşallah,bu aksam yediklerin cok değil bence otokontrolü saglamissin
maşallahın var gine oyle deme ilham oluyorsun bizlereYok ya keşke dediğiniz gibi olsam aksama kadar git gel atıştırıyorum
Maya maskesi en az 20 dk beklemesi gerekiyor ben o gün 2 saat bekledim bonusun dediği mantıklı mimik yapmamak lazım ona dikkat edemedim ben aslında sürüp 20 dk uzanılsa sonra yıkansa daha iyi olurSonsuz ask yazan alyans heee,hatuna bak sen
Benim ask falan yazmıyor,bildigimiz siradan fakir alyansi iste..:)
Maya maskesi bekleyecekmiydi acepben o kismi atlamisim,bekletmeden yikadim yüzümü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?