Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
mutlu carsambalar :) asucum

Ne guzel sohbetler edilmis. Gece sohbetlerinin yeri ayridir topikte :)

yogunum yetisemiyorum bir de cuma oglana dogum gunu yapacagiz spiderman konseptli onun aalisverisini vb yapiyorum vakit buldukca palyaco ayarladim. Kizin sinavindan dolayi ertelemek istedim ama kizim benim icin de iyi olur kafa dagitirim dedi..

-----

yeni gelen arkadaslar hosgeldinjz..

-----

frida ahmet aslan'a gidemedim. Birlikte gidecegimiz arkadasin isle ilgili sikıntısi oldu.
Yalniz gitmek istemedim narlidere buca arasi uzak mesafe donus gozumu korkuttu usendim yada :)
tekrarin da gidecegim insallah..

nerden mı çıktım söyleyem mi

seni özledim bi uğrayam dedim
Oyy gıyamam napalım işte diyet kendi iradesiyle gelmiyo sürüklüyoruz :)) ev desen iş dolu ıyyyykkkk öyle yani. Bir garip aşkı izliyorum he arada bi sahneyi 5 kere göstermelerinden sıkılsamda yinede çok farklı güzel geliyi

Dün gece bi resim vardı burda alayına isyan diye

gıyma tabi bana

bende egzersize başladım hamilelikle bir basen aldı başını gitti 1 ay olacak bakalım ayın 15de

benim evınde senın evden farkı yoktur içimden yapmak gelmiyor kalorıferın bugun yarın yanması bitecek o bitsin bir bahar temizliğine girisirim diye bekletiyorum valla.

zahideyi izle tarhana yapımını gösterıyor bayılıyorum ya tarhanaya

Biliyom ben tarhayı kızım ordan bakınca cahilemi benziyorum ilk kez bu sene hazır aldım ihtiyaç sahibi bi kadından ama bizimkinin yerini tutmadı. 2.çocuğa kadan salça bile yapıyodum he heyyy

Hiç bir sabah programı izlemiyorum izleyemiyorum denk gelir görürsem öyle dohtor neyin az bakarım o kadan.

len bonus ben sana tarhana yapmayı bılmıyon dedım mı
ben bılmıyorum ama ögretsene bana

normalde bende izlemıyorum egzersız gösterecek dıye takıldım bende

Tarhanayla egzersiz ne alaka acaba :))
Jilian 30 gunluk programi yapsana bak bi yutubdan cocuklari uyuutup

zahide anım kurmuş bır bağlantı işte :)))
şimdilik bir kaç arkadaş kendimize bir program hazırladık. bakalım bır değişim olmazsa onu deneyeceğim..

zahide anım kurmuş bır bağlantı işte :)))
şimdilik bir kaç arkadaş kendimize bir program hazırladık. bakalım bır değişim olmazsa onu deneyeceğim..

Hmm degisim mutlaka olur olmazmi yeterki istikrarla yap. Cocuklar bazen vazgeciriyo beni dun lesli yapiyorum iki kere carptim ufakliga yarim.saat bacagima dokunmasa nolur sanki :)

sağol canım ama bana hep çok yıyormuşum gibi geliyor nedense

Sana öyle geliyor hayriyecim,gayet güzel ilerliyorsun..Cok yediğini hissetmen yillarca bize zayıflamak eşittir ac kalmak diye empoze edilen yanlislardan kaynaklaniyor olabilir,bana da oluyor cogu zaman..

Maya maskesi en az 20 dk beklemesi gerekiyor ben o gün 2 saat bekledim bonusun dediği mantıklı mimik yapmamak lazım ona dikkat edemedim ben aslında sürüp 20 dk uzanılsa sonra yıkansa daha iyi olur

Hmm,o kismi atlamisim ben fridacim,hemen yikamama rağmen etkiliydi ama,bekletince daha cok etki edecek demekki birdaha ki sefere öyle deneyeyim inşallah.

Ooooo,cok güzel gerçekten:)Olsun farkli olmuş,güle güle güzel günlerde kullan kuzuuu,hatta bolluktan kullanama yenisini al bu hatira kalsin:)

Eki Görüntüle 1791612

Günaydın güzeller hayırlı günlerrrr

kahvaltım saat 9,30 da yaptım göz hakkı olanlar affetsin

Ne güzel bir kahvaltı nothing,afiyet olsun.

Topramm,demek baris pasa'nin doğum günüsü var:) konsepte pek güzelmiş:) yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum..Konseride dert etme nasip değilmiş,tekrari nasip olur inşallah..

Kasımpatısı uyuyan güzel kalk artık daaa

Allam yarabbim bian evde kamerami var dedim heee:) ne hissiyatli hatunsun yahuuKirk yilin basi bir tembellik edeyim dediydim,yok yok itiraf edeyim hergün tembellik ettiğim doğrudur

Video nasil iyi geldi,parka gidecekmiş iki gözümün cicegi

Bu arada de bakem hele,senin doğum günüsün ne zamandi? eskiden bir mesajında baris pasa ile ayni ay olduğunu yazmistin sankim,yanlis mi hatirliyorum

Sabah kızlara Kalktığımda bir mandalina yedim
Kahvaltı olarak 1 dilim kadar ekmek az peynir 4 zeytin yedim
Birazdan gidiyorum mevlide gelince rapor veririm inşallah

Afiyet olsun asuman ablacim,sen mevlütde de istikari saglarsin bence:)
Keyfin yok gibi sanki,umarim önemli bir durum yoktur..

iyi gezmeler diliyorum..

Bonus hic inanmam.yok aya baktim yok yildiza baktim benim icin fos yani

Selamun aleykum.gittim.yurudum geldim.yine 90 dk ettimi sana 280 dk yaz binis bu haftalik bu kadar

Aksam olunca bana bisey oliyi kizlar ya bi siskinlik bi patalama durumu cokta yemiyorum.ama oluyo iste sabah kalkiyorum gecmis oluyo hayir olsun insallah

Yarin babannemin 40 mevlutu var benim yogurt corbasi detoksu yalan oldu bide hasta olucam olamiyorum.cuma ne olacak meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…