Sen nerden çıktın la yağmur deryasıGünaydın hanımlar
nasıl gıdıyor diyetler.
bonuskafa yüzügün harika
Konsept doğum günüsü heee ne kadan mikemmelYaseminim afiyet olsun ...
harika gorunuyor..
siir icin de tesekkur ediyorum..
Sen nerden çıktın la yağmur deryası
Acıkıyon diye üzülüyodum he sağlam kahvaltıymışşEki Görüntüle 1791612
Günaydın güzeller hayırlı günlerrrr
kahvaltım saat 9,30 da yaptım göz hakkı olanlar affetsin
Oyy gıyamamnerden mı çıktım söyleyem mi
seni özledim bi uğrayam dedim
Oyy gıyamamnapalım işte diyet kendi iradesiyle gelmiyo sürüklüyoruz :)) ev desen iş dolu ıyyyykkkk öyle yani. Bir garip aşkı izliyorum he arada bi sahneyi 5 kere göstermelerinden sıkılsamda yinede çok farklı güzel geliyi
Dün gece bi resim vardı burda alayına isyan diye
Biliyom ben tarhayı kızım ordan bakınca cahilemi benziyorumgıyma tabi bana
bende egzersize başladım hamilelikle bir basen aldı başını gitti 1 ay olacak bakalım ayın 15de
benim evınde senın evden farkı yoktur içimden yapmak gelmiyor kalorıferın bugun yarın yanması bitecek o bitsin bir bahar temizliğine girisirim diye bekletiyorum valla.
zahideyi izle tarhana yapımını gösterıyor bayılıyorum ya tarhanaya
Biliyom ben tarhayı kızım ordan bakınca cahilemi benziyorumilk kez bu sene hazır aldım ihtiyaç sahibi bi kadından ama bizimkinin yerini tutmadı. 2.çocuğa kadan salça bile yapıyodum he heyyy
Hiç bir sabah programı izlemiyorum izleyemiyorum denk gelir görürsem öyle dohtor neyin az bakarım o kadan.
Tarhanayla egzersiz ne alaka acaba :))len bonus ben sana tarhana yapmayı bılmıyon dedım mı
ben bılmıyorum ama ögretsene bana
normalde bende izlemıyorum egzersız gösterecek dıye takıldım bende
Tarhanayla egzersiz ne alaka acaba :))
Jilian 30 gunluk programi yapsana bak bi yutubdan cocuklari uyuutup
zahide anım kurmuş bır bağlantı işte :)))
şimdilik bir kaç arkadaş kendimize bir program hazırladık. bakalım bır değişim olmazsa onu deneyeceğim..
sağol canım ama bana hep çok yıyormuşum gibi geliyor nedense
Maya maskesi en az 20 dk beklemesi gerekiyor ben o gün 2 saat bekledim bonusun dediği mantıklı mimik yapmamak lazım ona dikkat edemedim ben aslında sürüp 20 dk uzanılsa sonra yıkansa daha iyi olur
Eki Görüntüle 1791592
Kasimpati buda fakir alyans bak gumus :)) biraz arapçayıda andırıyo yazı karekteri. Düşünemedim o zaman düz parlak zemine yaptırdım ince ince çizik olur zamanla senede bi kere veriyodum parlatıyolar. Uzun zamandır takmıyodum aklıma getirttin :))
Eki Görüntüle 1791612
Günaydın güzeller hayırlı günlerrrr
kahvaltım saat 9,30 da yaptım göz hakkı olanlar affetsin
Gunaydin
mutlu carsambalar :) asucum
Ne guzel sohbetler edilmis. Gece sohbetlerinin yeri ayridir topikte :)
yogunum yetisemiyorum bir de cuma oglana dogum gunu yapacagiz spiderman konseptli onun aalisverisini vb yapiyorum vakit buldukca palyaco ayarladim. Kizin sinavindan dolayi ertelemek istedim ama kizim benim icin de iyi olur kafa dagitirim dedi..
-----
yeni gelen arkadaslar hosgeldinjz..
-----
frida ahmet aslan'a gidemedim. Birlikte gidecegimiz arkadasin isle ilgili sikıntısi oldu.
Yalniz gitmek istemedim narlidere buca arasi uzak mesafe donus gozumu korkuttu usendim yada :)
tekrarin da gidecegim insallah..
Kasımpatısı uyuyan güzel kalk artık daaa
Sabah kızlara Kalktığımda bir mandalina yedim
Kahvaltı olarak 1 dilim kadar ekmek az peynir 4 zeytin yedim
Birazdan gidiyorum mevlide gelince rapor veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?