Eki Görüntüle 1791612
Günaydın güzeller hayırlı günlerrrr
kahvaltım saat 9,30 da yaptım göz hakkı olanlar affetsin
Gunaydin
mutlu carsambalar :) asucum
Ne guzel sohbetler edilmis. Gece sohbetlerinin yeri ayridir topikte :)
yogunum yetisemiyorum bir de cuma oglana dogum gunu yapacagiz spiderman konseptli onun aalisverisini vb yapiyorum vakit buldukca palyaco ayarladim. Kizin sinavindan dolayi ertelemek istedim ama kizim benim icin de iyi olur kafa dagitirim dedi..
-----
yeni gelen arkadaslar hosgeldinjz..
-----
frida ahmet aslan'a gidemedim. Birlikte gidecegimiz arkadasin isle ilgili sikıntısi oldu.
Yalniz gitmek istemedim narlidere buca arasi uzak mesafe donus gozumu korkuttu usendim yada :)
tekrarin da gidecegim insallah..
maşallah yeliz nasıl güzel yürümüşsün bacım bende bugun niyetliyim yürümeye ama bakalımBonus hic inanmam.yok aya baktim yok yildiza baktim benim icin fos yani
Selamun aleykum.gittim.yurudum geldim.yine 90 dk ettimi sana 280 dk yaz binis bu haftalik bu kadar
Aksam olunca bana bisey oliyi kizlar ya bi siskinlik bi patalama durumu cokta yemiyorum.ama oluyo iste sabah kalkiyorum gecmis oluyo hayir olsun insallah
Yarin babannemin 40 mevlutu var benim yogurt corbasi detoksu yalan oldu bide hasta olucam olamiyorum.cuma ne olacak meraktayim
evet geçe n seferde bı namaz kılmıştık afretlerden korusun rabbimYeliz yuruyusunun etkisi olur ins verirsin bu hafta :)
birde aya bak yildiza bak diye basit birsey degilki bu ilimlerin yeri islamdada var.
Hem zaten gunes tutulmasi ve ay tutulmasi ciddi birsey olmasa peygamberimiz secdeye gitmezdi dua etmezdi degilmi? Burdan gorulmesede tam tutulma oldu sonucta butun dunya icin biraktigi bir etki var.
ben ayın dünya ve insan üzerindeki etkisine inanıyorum çok takip etmiyorum ama burçlar gibiii okuyorum bakıyorum tutuyor ama aklımda tutup yapmam gereken hareketleri uygulayamıyorum birde güneş ve ay tutulması hele hele güneş tutulması çok sevinçle karşıladığım şeyler değil ...Yeliz yuruyusunun etkisi olur ins verirsin bu hafta :)
birde aya bak yildiza bak diye basit birsey degilki bu ilimlerin yeri islamdada var.
Hem zaten gunes tutulmasi ve ay tutulmasi ciddi birsey olmasa peygamberimiz secdeye gitmezdi dua etmezdi degilmi? Burdan gorulmesede tam tutulma oldu sonucta butun dunya icin biraktigi bir etki var.
zaten o secdede yanlış bilmiyorsam afetlerden korunmak için ama bonus yalniş bliyorsam aydınlat lütfenben ayın dünya ve insan üzerindeki etkisine inanıyorum çok takip etmiyorum ama burçlar gibiii okuyorum bakıyorum tutuyor ama aklımda tutup yapmam gereken hareketleri uygulayamıyorum birde güneş ve ay tutulması hele hele güneş tutulması çok sevinçle karşıladığım şeyler değil ...
afiyet olsun bende sodalı yeşil çayımı içiyorumkendime bir kayfeee yapayım
afiyet olsun bende sodalı yeşil çayımı içiyorum
güzel sen frenli gitmişsindir bende yeşil çayımı demledim geldim:)Eve geldim ve bence zararsız atlattım yedim bişeyler ama tıka basa dolu değilim
Şimdi yeşilçay da içtim keskem soda ekleyip icseydim neyse bir dahaki sefere inşallah
Birazdan yürüyüşe çıkacağım
ben daha sodayı yeşil çaya katmadım henüz şuu 15 günlük kürümü yapıyorsun yelizde yapıyordu herhâldeafiyet olsun bende sodalı yeşil çayımı içiyorum
Guzelmi tadi hayruss
afiyet olsun
bana tadı gazoz gibi geldi kızlar ama acayıp tuvalete çıkarıyor tavsiye ederimben daha sodayı yeşil çaya katmadım henüz şuu 15 günlük kürümü yapıyorsun yelizde yapıyordu herhâlde
şimdilik limonlu ve biberiyeli yeşil çay demleyip sıcak sıcak içiyorum sodalı soğuk olur tadı güzel oluyor mukii ?
Çok yemedim şükür hayriyecim şu an acıktım epey mesela ayran tavuk yiyeceğim yine protein yaksın yağları inşallahasum herzamankı gibi frenle mişsindir sen bende öğreniyorum bide böyle miğdem falan eryiyoya geri şişiverecek diye aklım gidiyor
Bonus boyle bi.namaz oldugunu hic duymamistim gercekten tovbe yarabbim sen affet ben zaten namaz kilinmasina degil de simdi yapiyorlar ya burc su yorungeye girdi firsat zamani yok su burclar icin kotu gunler.diyolar ya onlara.inanmadigimi soylemek.istemistimYeliz yuruyusunun etkisi olur ins verirsin bu hafta :)
maşallah canım ya gine negüzel yürümüşsünÇok yemedim şükür hayriyecim şu an acıktım epey mesela ayran tavuk yiyeceğim yine protein yaksın yağları inşallah
10000 adım da attım bugün :)
Çok yiyip karnı şisince insan kilo almış hissediyor kendini değil mi açken de sanki hiç göbek yokmuş gibi geliyor bana
Bir de bol bişey giyince göbeğim yok zannediyorum ben :)))
inşallah ya hepimiz zayıflayalım kurtulalım şu hain yağlardan ben bonustanda bı sürpriz beklyorum şahsenYenam kolay gelsin
Adaş senden umutluyum bu hafta
Hayriye de yine iyi gidiyor maşallah bir de Yeliz
Bonusu tam çözemedim :)
Arkadaslar selam bende 96 kiloyum. .3 gun once diyete başladım. Gıda mühendisi yim..herseyi bilip çok yiyenlerdenim...hepimize kolay gelsinKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?