Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeliz yuruyusunun etkisi olur ins verirsin bu hafta :)

birde aya bak yildiza bak diye basit birsey degilki bu ilimlerin yeri islamdada var.

Hem zaten gunes tutulmasi ve ay tutulmasi ciddi birsey olmasa peygamberimiz secdeye gitmezdi dua etmezdi degilmi? Burdan gorulmesede tam tutulma oldu sonucta butun dunya icin biraktigi bir etki var.

merhabalaaar napaysınız:)

Eki Görüntüle 1791612

Günaydın güzeller hayırlı günlerrrr

kahvaltım saat 9,30 da yaptım göz hakkı olanlar affetsin

afiyet olsun resim için teşekkürler çok iyi geldi bende bu sabah az ekmekli bir kahvaltı yaptım daha ekmek yemem

kolay gelsin doğüm günü güzel olacağa benzer konserede bir dahaki sefere gidersin ilaa gelir yinee benimde kardeşimin baldızı yurt dışından gelicekmiş o tarihte kayınvalidesinde olmuş oluyor istiyorsan ben gitmeyip seni konsere götüreyim dedi kabul etmedim sende hoşlanacaksan gel görev icabı gibi yaparsan olmaz dedim bakalım buna gidemesek aynı ayarda başka konsere gideriz dedii ama onların götürdüğü konserler çok sanatsal oluyor ve bağzen sıkılıyorum ....

saat 10 da ansızın misafir bastı eşımın arkadaşi hanımıyla gelmiş kahve yanında bitter çay yanında kek gibi olaylara girdim çok yemedim ama öğle yemeği yemiycem artık ara öğün yapar akşama yerim
maşallah yeliz nasıl güzel yürümüşsün bacım bende bugun niyetliyim yürümeye ama bakalım

evet geçe n seferde bı namaz kılmıştık afretlerden korusun rabbim

ben ayın dünya ve insan üzerindeki etkisine inanıyorum çok takip etmiyorum ama burçlar gibiii okuyorum bakıyorum tutuyor ama aklımda tutup yapmam gereken hareketleri uygulayamıyorum birde güneş ve ay tutulması hele hele güneş tutulması çok sevinçle karşıladığım şeyler değil ...

zaten o secdede yanlış bilmiyorsam afetlerden korunmak için ama bonus yalniş bliyorsam aydınlat lütfen

Minibusteyim pazara ugrayip eve gececegim..

kahve telvesinden ben de yapayim cildime bari..
banyo sonrasi nemlendirici disin da herhangi bir uygulama yapmiyorum.. Allah vergisi guzel cildim oldugundan zaar Elbet saka yapiyorum tamamen usengeclikten..

Bulamiyorum dogum iznine ne zaman cikiyorsun .?

Eve geldim ve bence zararsız atlattım yedim bişeyler ama tıka basa dolu değilim
Şimdi yeşilçay da içtim keskem soda ekleyip icseydim neyse bir dahaki sefere inşallah
Birazdan yürüyüşe çıkacağım
güzel sen frenli gitmişsindir bende yeşil çayımı demledim geldim:)
ben suyu çoğu zaman ayakta birden dikliyip içiyorum aslında midemin küçülmesi için oturarak zamana yayarak yudum yudum içmem lazım biiyoruz gerçide uygulamada hata yapıyorum ben

bunuda dün akşam kursta mimar bir kızım var (geçen kurstanda arkadaşımdı ) o bana söyledi tuturdu abla sana diyet listesi hazırıyım diyee yürü git başımdan sen beni açlıktan öldürürsün dedim :)))

afiyet olsun bende sodalı yeşil çayımı içiyorum
ben daha sodayı yeşil çaya katmadım henüz şuu 15 günlük kürümü yapıyorsun yelizde yapıyordu herhâlde

şimdilik limonlu ve biberiyeli yeşil çay demleyip sıcak sıcak içiyorum sodalı soğuk olur tadı güzel oluyor mukii ?

Guzelmi tadi hayruss
afiyet olsun

bana tadı gazoz gibi geldi kızlar ama acayıp tuvalete çıkarıyor tavsiye ederim

asum herzamankı gibi frenle mişsindir sen bende öğreniyorum bide böyle miğdem falan eryiyoya geri şişiverecek diye aklım gidiyor
Çok yemedim şükür hayriyecim şu an acıktım epey mesela ayran tavuk yiyeceğim yine protein yaksın yağları inşallah
10000 adım da attım bugün :)
Çok yiyip karnı şisince insan kilo almış hissediyor kendini değil mi açken de sanki hiç göbek yokmuş gibi geliyor bana
Bir de bol bişey giyince göbeğim yok zannediyorum ben :)))

Bonus boyle bi.namaz oldugunu hic duymamistim gercekten tovbe yarabbim sen affet ben zaten namaz kilinmasina degil de simdi yapiyorlar ya burc su yorungeye girdi firsat zamani yok su burclar icin kotu gunler.diyolar ya onlara.inanmadigimi soylemek.istemistim

maşallah canım ya gine negüzel yürümüşsün
sende kalmamıştır göbek falan :) bende tavuk salata ayran yedim tıka basa doydum salata çoktu

Yenam kolay gelsin
Adaş senden umutluyum bu hafta
Hayriye de yine iyi gidiyor maşallah bir de Yeliz
Bonusu tam çözemedim :)
inşallah ya hepimiz zayıflayalım kurtulalım şu hain yağlardan ben bonustanda bı sürpriz beklyorum şahsen

Arkadaslar selam bende 96 kiloyum. .3 gun once diyete başladım. Gıda mühendisi yim..herseyi bilip çok yiyenlerdenim...hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…