- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HoşgeldinArkadaslar selam bende 96 kiloyum. .3 gun once diyete başladım. Gıda mühendisi yim..herseyi bilip çok yiyenlerdenim...hepimize kolay gelsin
Uyu canım sabah bol eksi gör inşallahOff çok açım en iyisi uyumak
Vallaha aynen ben zaten göbekten artımıyım eksimiyim genelde anlıyorum ...Çok yemedim şükür hayriyecim şu an acıktım epey mesela ayran tavuk yiyeceğim yine protein yaksın yağları inşallah
10000 adım da attım bugün :)
Çok yiyip karnı şisince insan kilo almış hissediyor kendini değil mi açken de sanki hiç göbek yokmuş gibi geliyor bana
Bir de bol bişey giyince göbeğim yok zannediyorum ben :)))
gelir inşallahUmarım bonustan beklediğiniz eksi gelir cuma sabahıda bugün kayınvaldeme gittim ve pek hayırlı olmadı benim için.
Sabları 2 bardak limonlu.....vs. Sıcak su içiyorum gün içinde de yeşil çay içiyorum yatmadan öncede lavanta çayım var su içmeye vakit bile kalmıyor heee birde normal çay ve kahve varAdaş benim tartı da artida bakalım yarın ne diyecek
Şimdi bir yeşil çay daha içtim
Diriliş izlerken çekirdek citlemis olabilirim biraz
Yarın bir asılalım bariiii en azından son dk kadar çarpıştık deriz :)Umarım bonustan beklediğiniz eksi gelir cuma sabahıda bugün kayınvaldeme gittim ve pek hayırlı olmadı benim için.
Ne içtin beeSabları 2 bardak limonlu.....vs. Sıcak su içiyorum gün içinde de yeşil çay içiyorum yatmadan öncede lavanta çayım var su içmeye vakit bile kalmıyor heee birde normal çay ve kahve var
Asılıcam madem seviyorum yiyorum telafi etmek zorundayım. Gr ekmek koymamam lazım ağzıma.Yarın bir asılalım bariiii en azından son dk kadar çarpıştık deriz :)
Yaaa sorma buna rağmen WC den çıkmamam lazım oda yok vücudum su tutuyor herhaldeeNe içtin bee
Yarın mı eeeee tamaaaaaam :)Asılıcam madem seviyorum yiyorum telafi etmek zorundayım. Gr ekmek koymamam lazım ağzıma.
Hadi ya annemde öyle idrar atıcı ilaç kullanıyo ama onun görünen şişi var vücudunda ve aşırı terlemesi var terle atıyo suyu. Benzer bi durumun varmı?Yaaa sorma buna rağmen WC den çıkmamam lazım oda yok vücudum su tutuyor herhaldee
Anam ne çektik beeDün yine 400gr artim vardi.bu hafta çokta iyi değildi benim için.bugunde sabah 4 tane sarma ile geçiştrdm günümüz vardı orada yedim baya Yoğurtlu salata kısır 1dilimde tatlı yarım poğaça akşamda küçük kase yoğurt yedim inşallah bu hafta baya umutluydum baya eksi olmaktan.ama umut ile gayret birarada olmalı bende çok gayret yoktu 1gün çok kaçırıp ertesi gün onu dengeledm ama yine ertesi gün rahatlama oluyo kaç kez yaşadm bunu bu hafta.
Benim şişim son 4 güne ait bir şiş yürüyüşte çok terlerim inanılmaz boynuma fular bağlarım olmadı kafama bant takarım baş ve boyun bölgem çok terliyor saçlarım su içinde kalır boynumdan aşağa süzülür yanii...Hadi ya annemde öyle idrar atıcı ilaç kullanıyo ama onun görünen şişi var vücudunda ve aşırı terlemesi var terle atıyo suyu. Benzer bi durumun varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?