Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar canlar

okadar aç yattım beklediğim eksiyi göremedim maalesef hayırlısı bugun protein günü yapıcam ekmek yok kesinlikle bakalım inşallah yarına eksi çıkarım
Umarım bonustan beklediğiniz eksi gelir cuma sabahıda bugün kayınvaldeme gittim ve pek hayırlı olmadı benim için.
ben umutluyum senden hadi bugün direnelim yarın azda olsa eksi görelim hepimiz bol su içelim bugun

Oglan aksamdan hapsurup duruyordu gece yanima geldi.. simdide bi uyandi salya sumuk burun tikali pofff

Gunaydin
mutlu persembeler..

Bonuscum tesekkur ederim ince zatif hatun.

Oglan aksamdan hapsurup duruyordu gece yanima geldi.. simdide bi uyandi salya sumuk burun tikali pofff
Günaydın yenacım
Bugün mu doğum günü barışın Allah uzun ve mutlu bir ömür versin Barış pasaya tabii sizlerle birlikte inşallah
Enişte de Yakınlarda doğdu demek Allah sizi ayirmasin birlikte mutlu bir hayat versin canım
Barış da hafif atlatir inşaallah

Hayriye bu hafta Ben doğru dürüst kahvaltı yapmadım bugün yapacağım inşallah bol zeytin peynir yerim yumurta da haslarim taze ekmek de güzel gider ama almayacagim evde az ekmek var ısıtıp 1 yada 2 dilim yerim diye düşünüyorum
Akşam icin bişey düşünmedim daha

afiyet olsun canım bende 2 yumutralı omlet peynir salatalık yedim ama ekmek yemedim bugun ekmeksiz geçiricem bakalım yapabilirsem

Asucum dogum gunu yakin olan eniste fridanin :) esim temmuz dogumlu yengec..

afiyet olsun kahvaltiniz ben de cok aciktim.

hayriyecim evet ollabilir alerjik durum.. bu aralar koruma hapini hep aksatiyoruz

Günaydın....
Herkes iyidir umarm.yaa masallah cok muhabbet ediyonuz.evde olmama rağmen oku oku bitmiyi...

Yena hem dogum günü hem de sınav telaşnz var kolaylık diliuorum.kızına Allah zihin açıklığı versin.cok stresli günler bunlar.ben de bugünlerde kendimi nefes almakta biraz kötü hissediyordmbak baharn geldiğini unutmuşum.bu aylar cok tehlikeli gercekten özellikle nisan benim icin.umarm barış fazla etkilenmez

Cok tesekkur ederim canim. Allah razi olsun.
dua et kizim icin lutfen... gerci ygs cok onemli degil.. asil onemlisi lys hakkimiz da hayirlisi olsun..
Sen neler yapiyirsun ev de nasil geciyor. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…