Yatağa geçtim yok şu an aç değilim hanii 2 günlük irademden bahsetim :)Frida bu saate kadar yemediysen yeme bebem yeme annem :) kalk disini fircala bakalm istahin gidicekmi
he valla çile bülbülüm çileeeeAnam ne çektik bee
ben umutluyum senden hadi bugün direnelim yarın azda olsa eksi görelim hepimiz bol su içelim bugunUmarım bonustan beklediğiniz eksi gelir cuma sabahıda bugün kayınvaldeme gittim ve pek hayırlı olmadı benim için.
günaydın canım barısın doğum gunu muydu bugun rabbim hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler versin paşayaGunaydin
mutlu persembeler..
Bonuscum tesekkur ederim ince zatif hatun.
Gunaydin
mutlu persembeler..
Bonuscum tesekkur ederim ince zatif hatun.
Günaydın yenacımOglan aksamdan hapsurup duruyordu gece yanima geldi.. simdide bi uyandi salya sumuk burun tikali pofff
geçmiş olsun paşaya bahar geliyor yenam alerjikte olabirimi acabaOglan aksamdan hapsurup duruyordu gece yanima geldi.. simdide bi uyandi salya sumuk burun tikali pofff
afiyet olsun canım bende 2 yumutralı omlet peynir salatalık yedim ama ekmek yemedim bugun ekmeksiz geçiricem bakalım yapabilirsemHayriye bu hafta Ben doğru dürüst kahvaltı yapmadım bugün yapacağım inşallah bol zeytin peynir yerim yumurta da haslarim taze ekmek de güzel gider ama almayacagim evde az ekmek var ısıtıp 1 yada 2 dilim yerim diye düşünüyorum
Akşam icin bişey düşünmedim daha
Günaydın....
Herkes iyidir umarm.yaa masallah cok muhabbet ediyonuz.evde olmama rağmen oku oku bitmiyi...
Yena hem dogum günü hem de sınav telaşnz var kolaylık diliuorum.kızına Allah zihin açıklığı versin.cok stresli günler bunlar.ben de bugünlerde kendimi nefes almakta biraz kötü hissediyordmbak baharn geldiğini unutmuşum.bu aylar cok tehlikeli gercekten özellikle nisan benim icin.umarm barış fazla etkilenmez
Yarı uyurken anca anlamışımEnişteler karışmış ehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?