- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
aleykum selam zeynepçim nasıl paşaSelamün aleyküm....
Selamün aleyküm....
74FRIDA canım eşinin dogum günü kutlu olsun,beraberce nice güzel,mutlu,saglıklı seneleriniz olsun evlatlarınız ile birlikte inşallah.
YENA topramm,bariş paşa'nın dogum günü kutlu olsun,Allah saglık,huzur,mutluluk,başari dolu güzel upuzun ömürler nasip etsin boncuk gözlüye:)
Ayriyetten çok geçmiş olsun,ilerlemez çabuk atlatırsınız inş..
gunaydın arkadaşlar
yenacım barısın doğum günü kutlu olsun canım..
benim ayağımdaki ağrı devam ediyor daha yurumekte zorlanıyorum..burada iyi gelmeyince izmirde ayagımdan iğne yapılan dra gittik dün mr çekildi yarın yine izmir yolu gözüküyor sonuç bugun çıkacak çünki..bakalım inşallah bişey çıkmaz ...bir yakınım beslenme koçu ile kilo veriyormuş whatsaptan istanbuldaymış bu beslenme koçu bende aradım ama bir ay sonra dedi..sürekli seninle iletişim halindeymiş ne yediğine içtiğine kadar birebir ilgileniyormuş...banada günde 4 dilim cavdar ekmegini ye 4 porsiyon meyvanı bir porsiyon et bir porsiyon sebze birde süt ve yoğurt muhakkak dedi ..bende o yuzden ekmeğe başladım yine zaten incecik bir uno dilimi ne olacakki..
Sabahtan beri pek yiyesim yoktu şişlikten.Su bile içemedim. Beyaz peynir suya koydum tuzu gitsin diye 3 dilim falandı.
Biraz roka domates maydanoz doğradım zeytinyağı ile peynirle yedim biraz önce 7-8 tanede zeytin.
Unutup bir lokma ekmek aldım bıraktım.
28martta 32 haftam doluyo ama 5 haftasina dogum sonrasina ertelemyi dusunuyorum dogum sonrasi daha cok lazim cunku bi aksilik olmazsa insallahMinibusteyim pazara ugrayip eve gececegim..
kahve telvesinden ben de yapayim cildime bari..
banyo sonrasi nemlendirici disin da herhangi bir uygulama yapmiyorum.. Allah vergisi guzel cildim oldugundan zaarElbet saka yapiyorum tamamen usengeclikten..
Bulamiyorum dogum iznine ne zaman cikiyorsun .?
Hayruss yazinca aklima ne geldiGuzelmi tadi hayruss
afiyet olsun
Kızlarla ve kendimle boğuşuyorum. İki dolu kaşık yoğurt yedim keten tohumuyla küçük bir yarım muz. Şuursuzca alınmış 2-3 kaşık çikolata. Çok sabrettim bu kadar oldu.nerelerdesiniz cemaati müslimin
daha ne olsun canım maşallah inşallah -görürüz hepimizKızlarla ve kendimle boğuşuyorum. İki dolu kaşık yoğurt yedim keten tohumuyla küçük bir yarım muz. Şuursuzca alınmış 2-3 kaşık çikolata. Çok sabrettim bu kadar oldu.
fena sayılmaz canım.akşama hafif geçersinKızlarla ve kendimle boğuşuyorum. İki dolu kaşık yoğurt yedim keten tohumuyla küçük bir yarım muz. Şuursuzca alınmış 2-3 kaşık çikolata. Çok sabrettim bu kadar oldu.
ya ablacim şu erken yemek işini hallediyorsun ya çok heveslenyorum vallaBen de akşam Yemegimi yedim tavuk ciğer barbunya salatası ayran iyi doydum artık yeme işi bitti inşallah içmek serbest
Çayı da demledim
Akşam da yoğurt seysini yapmak istiyorum bakalım
Sabah hala artıdaydım yarına sabit çıksam iyi bu hafta benim için
valla sana şu saate kadar yediklerimi sayayim sen ne kadar iyi olduğunu anla.sabah kahvaltı yapmadım saat 1buçukta 1dilim kepek ile tarhana çorbası ve yarım tabak kapuska.saat 3buçukta 1kase yoğurtla yarım dilim kepek.ve lahana sarması pisiyo ondan ayak üstü 5tane yedim Duramyorum halada yemek istiyorumPlynnaaa psikolojik açlık yaşıyorum su içemiyorum bu yüzden fena sayılmaz ne demek yav daha iyi şeyler de bana
Bu saatlerde acıkıyoruz napalım :)ya ablacim şu erken yemek işini hallediyorsun ya çok heveslenyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?