Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

74FRIDA canım eşinin dogum günü kutlu olsun,beraberce nice güzel,mutlu,saglıklı seneleriniz olsun evlatlarınız ile birlikte inşallah.

YENA topramm,bariş paşa'nın dogum günü kutlu olsun,Allah saglık,huzur,mutluluk,başari dolu güzel upuzun ömürler nasip etsin boncuk gözlüye:)
Ayriyetten çok geçmiş olsun,ilerlemez çabuk atlatırsınız inş..

gunaydın arkadaşlar
yenacım barısın doğum günü kutlu olsun canım..
benim ayağımdaki ağrı devam ediyor daha yurumekte zorlanıyorum..burada iyi gelmeyince izmirde ayagımdan iğne yapılan dra gittik dün mr çekildi yarın yine izmir yolu gözüküyor sonuç bugun çıkacak çünki..bakalım inşallah bişey çıkmaz ...bir yakınım beslenme koçu ile kilo veriyormuş whatsaptan istanbuldaymış bu beslenme koçu bende aradım ama bir ay sonra dedi..sürekli seninle iletişim halindeymiş ne yediğine içtiğine kadar birebir ilgileniyormuş...banada günde 4 dilim cavdar ekmegini ye 4 porsiyon meyvanı bir porsiyon et bir porsiyon sebze birde süt ve yoğurt muhakkak dedi ..bende o yuzden ekmeğe başladım yine zaten incecik bir uno dilimi ne olacakki..

Sabahtan beri pek yiyesim yoktu şişlikten.Su bile içemedim. Beyaz peynir suya koydum tuzu gitsin diye 3 dilim falandı.
Biraz roka domates maydanoz doğradım zeytinyağı ile peynirle yedim biraz önce 7-8 tanede zeytin.
Unutup bir lokma ekmek aldım bıraktım.

Selamün aleyküm....

aleykum selam zeynepcim. Nasilsin, kizlar nasil?

sagolasin topraam. Seni cok operimm

Gecmis olsun derincigim.. keske igne yaptirmasaydin diye dusunuyorum.
Inss duzelir canim..
karatay iyi gidiyordu neden yön degistirdin :)

O zaman hayirli olsun yeni hareketin :)

Eferimm sana..

Slm kizlar
Dun babam geldi ondan aksam yazamadim
Cuma gunu annamle beraber donecekler
Yrn buyuk gun bu sabah 97 ciktim ama yarina ya nasip dun biraz yoruldum sabah biraz sisligim vardi

28martta 32 haftam doluyo ama 5 haftasina dogum sonrasina ertelemyi dusunuyorum dogum sonrasi daha cok lazim cunku bi aksilik olmazsa insallah

Guzelmi tadi hayruss
afiyet olsun
Hayruss yazinca aklima ne geldi
Annemin adi hayrüsel babamlar ona kisaca hayrüş diyo

Kahvaltı
5 Altınbaşak ( 1 dilim ekmek yerine geçiyor. )
3 dilim suzme peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 tane minik 25 gr Nestle bitter ve domates salatalık yendi.Ac karnına limonlu yeşil çay içildi.
Ara da bi organik meyve püresi
Öğlen
100 gr a yakın tavuk döner
Yarım porsiyon dan az bulgur pilavı
Yağsiz sossuz salata
1 light yoğurt (125 gr)
Ve 3 kaşık ıspanak çorbasınin tadına baktım.kremalı bi çorba olduğundan yemedim.
Ara öğünde bir şekersiz tadelle yedim.
Saat 15.30 da bi ara öğün daha yaparım. Sonrasında hafif sebzeli bi akşam yemeği planlıyorum. Ya karnabahar pizza ya da pırasa dilimi olur heralde. Sonra da son ara öğünde bi meyve gümletir yatarım
Bugün pilates setim yarın spor ayakkabim geliyor.Sporumu yapamadım yoğunluktan Bugün sadece 9 bin adım yürüdüm aksama 10 bin olsa bari
1.5 litre de şu içtim geceye kadar 3 litre olur inşallah şu an 2.litredeyim. Herkese kolay gelsin sevgiler ❤
Bugün instagram hesabımda olan kahvaltı ve öğle yemeği fotosunu buradada paylaşıyorum. ❤

Ben de akşam Yemegimi yedim tavuk ciğer barbunya salatası ayran iyi doydum artık yeme işi bitti inşallah içmek serbest
Çayı da demledim
Akşam da yoğurt seysini yapmak istiyorum bakalım
Sabah hala artıdaydım yarına sabit çıksam iyi bu hafta benim için

ya ablacim şu erken yemek işini hallediyorsun ya çok heveslenyorum valla

Plynnaaa psikolojik açlık yaşıyorum su içemiyorum bu yüzden fena sayılmaz ne demek yav daha iyi şeyler de bana
valla sana şu saate kadar yediklerimi sayayim sen ne kadar iyi olduğunu anla.sabah kahvaltı yapmadım saat 1buçukta 1dilim kepek ile tarhana çorbası ve yarım tabak kapuska.saat 3buçukta 1kase yoğurtla yarım dilim kepek.ve lahana sarması pisiyo ondan ayak üstü 5tane yedim Duramyorum halada yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…