- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Az yemişsin sen de bugünvalla sana şu saate kadar yediklerimi sayayim sen ne kadar iyi olduğunu anla.sabah kahvaltı yapmadım saat 1buçukta 1dilim kepek ile tarhana çorbası ve yarım tabak kapuska.saat 3buçukta 1kase yoğurtla yarım dilim kepek.ve lahana sarması pisiyo ondan ayak üstü 5tane yedim Duramyorum halada yemek istiyorum
ayak üstü atıştırma kötü oluyo işte ne yediğini sayıyorsun nede Karnın doyuyoAz yemişsin sen de bugün
Bir de oturup doğru dürüst yemeyince hep atıştırma modunda olunuyor o zaman da kontrol zorlaşıyor
yeşil çay iç hemen kuzum yatana kadarda bir şey yemezsen gider yediklerin inşallahFazla bekleme ye hayriye. Bizimkiler gelmediler acıktım iyice yedim pilavdan.
3 kepçe mercimek çorbası 3-4 kaşık pilav inş fazlası değildir. Anında şiştim zaten 5 tabak yemek yemiş gibiyim.
yatana kadar bir şey yemezsen güzel kapattın akşam yemeğini dicem.o kadar iyi frenledin kendiniFazla bekleme ye hayriye. Bizimkiler gelmediler acıktım iyice yedim pilavdan.
3 kepçe mercimek çorbası 3-4 kaşık pilav inş fazlası değildir. Anında şiştim zaten 5 tabak yemek yemiş gibiyim.
Kendine kızma canım hadi seni çocuklar bunaltıyor ya bana ne demeli ben de yemekten sonra illa atıştırıyorum çayı yalnız içemiyorum bir türlüFrenleyemedim işte frenleyemedim çocuklar öyle delirtiyoki beni bir anda sigara içen gibi bende yerken buluyorum kendimi.
Altı üstü yemekten sonra bişt yemiyceksin bonus bu ne manyaklık ne saçmalık.
Bonus bahar bunalimina mı girdin nettin gel beraber takilalımKafam öyle bozukki kasımpatı şebneme sardım.
Baharı yazı kışı bitemedi abla her daim buhran bunalım ayıp ettin :)Bonus bahar bunalimina mı girdin nettin gel beraber takilalım
Yedim biraz takıldı işte. Koşturmam gerek ama bazen koşturamıyorum.Yoruldum sanki çok bir iş yapmışım gibi
Allahım ne çok iş var
Dizim sıkıntı yapıyor ev işini sevmem zaten iyice zor gelir oldu
Uzandim biraz tv karşısına dinleneyim
Bonus zor ya çocuklarla yürüyüş işi
Sem zaten akşama kadar kosturuyorsun dur üzülme çok mu yedin ki bu kadar taktın kafana
Ev hayatına pek alışkn olmadğm icin canm sıkılıyo.herr gün bi yerleri temizliyorum.evde yapacak is kalmadı.ama nedense yemek yapmak zor geliyo sagolsun esim de yardmcı oluyo ama o gelene kadar yemegi de yapıyorum.her gün yarm saat yürüyüş de yapıyorum.bebis simdiden 3.5 kilo olması biraz beni endiselendiriyo.ama yapacak bisey yok hersey Allahtan.umarm erken doğar.gaftasonu ablam gelecek yanıma 37 ile 39.haftalar yanımda olacak ins doguma denk gelir.Cok tesekkur ederim canim. Allah razi olsun.
dua et kizim icin lutfen... gerci ygs cok onemli degil.. asil onemlisi lys hakkimiz da hayirlisi olsun..
Sen neler yapiyirsun ev de nasil geciyor. ?
ne yedin kiFrenleyemedim işte frenleyemedim çocuklar öyle delirtiyoki beni bir anda sigara içen gibi bende yerken buluyorum kendimi.
Altı üstü yemekten sonra bişt yemiyceksin bonus bu ne manyaklık ne saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?