Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az yemişsin sen de bugün
Bir de oturup doğru dürüst yemeyince hep atıştırma modunda olunuyor o zaman da kontrol zorlaşıyor

Fazla bekleme ye hayriye. Bizimkiler gelmediler acıktım iyice yedim pilavdan.

3 kepçe mercimek çorbası 3-4 kaşık pilav inş fazlası değildir. Anında şiştim zaten 5 tabak yemek yemiş gibiyim.
yeşil çay iç hemen kuzum yatana kadarda bir şey yemezsen gider yediklerin inşallah

Fazla bekleme ye hayriye. Bizimkiler gelmediler acıktım iyice yedim pilavdan.

3 kepçe mercimek çorbası 3-4 kaşık pilav inş fazlası değildir. Anında şiştim zaten 5 tabak yemek yemiş gibiyim.
yatana kadar bir şey yemezsen güzel kapattın akşam yemeğini dicem.o kadar iyi frenledin kendini

Frenleyemedim işte frenleyemedim çocuklar öyle delirtiyoki beni bir anda sigara içen gibi bende yerken buluyorum kendimi.

Altı üstü yemekten sonra bişt yemiyceksin bonus bu ne manyaklık ne saçmalık.
Kendine kızma canım hadi seni çocuklar bunaltıyor ya bana ne demeli ben de yemekten sonra illa atıştırıyorum çayı yalnız içemiyorum bir türlü

Hasibe içimizde en son pişman olacak kişisin :)
Ben de salonun perdesini yikadim taktım yalandan camları da sildim
Mutfağı boşaltıp yerleri sildim bikaç eşyanın yerini değiştirdim zaten koridor şeklinde mutfagim var çok bişey değiştiremiyorum zaten
Yediklerimi az çok eritmisimdir inşallah
Şişligim hala devam ediyor ama bikaç güne geçer eli kulağında :)
Birazdan kızıma bir yorgunluk kahvesi yaptırayim

Bonus bahar bunalimina mı girdin nettin gel beraber takilalım
Baharı yazı kışı bitemedi abla her daim buhran bunalım ayıp ettin :)

Küçük uyuyodu 6 buçuk 7 ye doğru yürüyüşe çıkcaktım yengemle ama ablası yuva yaptım yuvama bakın diye bağıra bağıra koşunca oda uyandı ve gitti yürüyüş.

Eminim çıksaydım bişey yemiycektim.
Kafam çok bozukken çok sert dinlerim he :)

Yoruldum sanki çok bir iş yapmışım gibi
Allahım ne çok iş var
Dizim sıkıntı yapıyor ev işini sevmem zaten iyice zor gelir oldu
Uzandim biraz tv karşısına dinleneyim
Bonus zor ya çocuklarla yürüyüş işi
Sem zaten akşama kadar kosturuyorsun dur üzülme çok mu yedin ki bu kadar taktın kafana

Yedim biraz takıldı işte. Koşturmam gerek ama bazen koşturamıyorum.
Akşam iş yapmayı bende severin...

Cok tesekkur ederim canim. Allah razi olsun.
dua et kizim icin lutfen... gerci ygs cok onemli degil.. asil onemlisi lys hakkimiz da hayirlisi olsun..
Sen neler yapiyirsun ev de nasil geciyor. ?
Ev hayatına pek alışkn olmadğm icin canm sıkılıyo.herr gün bi yerleri temizliyorum.evde yapacak is kalmadı.ama nedense yemek yapmak zor geliyo sagolsun esim de yardmcı oluyo ama o gelene kadar yemegi de yapıyorum.her gün yarm saat yürüyüş de yapıyorum.bebis simdiden 3.5 kilo olması biraz beni endiselendiriyo.ama yapacak bisey yok hersey Allahtan.umarm erken doğar.gaftasonu ablam gelecek yanıma 37 ile 39.haftalar yanımda olacak ins doguma denk gelir.

Uffff bir dokun bin ah isit misali :)) ne cok yazdm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…