Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ev hanımının tembeli bu saatte temizlik yapıyor :)
bende o tembellerdenm.bi girdim mutfağa buzdolabını açtım ıspanak var karnabahar var ıspanagı yıkdm kavurdm börek içine koymak için hazir olsun diye karnabaharı hasladm.bi girdim buzdolabını temizledm fırını temizledm fayans falan derken bütün mutfağı temizledm gece gece.Kaynatam gelmişti meyve getireyim dedi eşim babası kabul etmedi ben işimi bitirince çay koyayim dedim tamam dedi hiçte içimden gelmemisti aslında

ben geldim eşimle abisi dışarı çıktılar bu akşam bizide eltim çağırdı oraya gittik sadece bi kahve içtim ama gıne sıstım
inşallah hepimiz yarına eksiler görürüz
Frenleyemedim işte frenleyemedim çocuklar öyle delirtiyoki beni bir anda sigara içen gibi bende yerken buluyorum kendimi.

Altı üstü yemekten sonra bişt yemiyceksin bonus bu ne manyaklık ne saçmalık.
sıkma canını inşallah gidecelk bu haftanın başından düzgün başlayalım inşallah songün daha çok geriliyoruz

Ooo sen de epey iş görmüşsün masallah
Ben dd haftaya dolap içlerine başlasam çok iyi olur

Ooo sen de epey iş görmüşsün masallah
Ben dd haftaya dolap içlerine başlasam çok iyi olur
ya işleri programli yapsak bu kadar sıkışmayiz ama nerdee.benmde camlar silinmesi lazım. yarın inşallah Silicem.aksamada evi temizlerm eşim çocukla ilgilenir.

arkadaşlar sağolun eşimin doğum gününü kutlamışsınız sizlerde eşlerinizle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirin inşallah

perşembe akşamı napsamda yaş pasta almasam diye düşünürken (çünkü evde kimse pastayı yemiyor bana kalıyor ) eşim eve tatlı alarak gelmiş tamam pasta almam artık diye düşündüm eşimle doğum gününü konuşurken tatlımız var pasta almıyım ama kızın çok pasta istiyor dedim oda senede bir kere oluyor neden bana pasta almıyormuşsunki diyince anladımki mum söndürmek önemliymiş koşa koşaa gidip bir pasta aldım kızıda gelince mumlarını yakıp babasını öpüp doğumgününü kutlamış olduu :)

tekrardan günaydın güzellerrr
dün çok yorucu bir gündü işle ilgili iş çıkışıda bir arkadaşa gittim eve geç geldim çaktırmadan okudum ama cepten cevap zor yazıyorum yakın gözlüğü takmam lazım

yeme düzenim başarılı sayılırdı inşallah bugünde öle devam eder

cevap yazamadığım sıkıntısı derdi üzüntüsü olan herkesin bu cuma günü hürmetine her derdi sıkıntısı geçer inşallahh (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…