bende o tembellerdenm.bi girdim mutfağa buzdolabını açtım ıspanak var karnabahar var ıspanagı yıkdm kavurdm börek içine koymak için hazir olsun diye karnabaharı hasladm.bi girdim buzdolabını temizledm fırını temizledm fayans falan derken bütün mutfağı temizledm gece gece.Kaynatam gelmişti meyve getireyim dedi eşim babası kabul etmedi ben işimi bitirince çay koyayim dedim tamam dedi hiçte içimden gelmemisti aslındaEv hanımının tembeli bu saatte temizlik yapıyor :)
üzme kendini canım bu hafta telafi ederiz büyük eksilerle dönerizYedim biraz takıldı işte. Koşturmam gerek ama bazen koşturamıyorum.
Akşam iş yapmayı bende severin...
sıkma canını inşallah gidecelk bu haftanın başından düzgün başlayalım inşallah songün daha çok geriliyoruzFrenleyemedim işte frenleyemedim çocuklar öyle delirtiyoki beni bir anda sigara içen gibi bende yerken buluyorum kendimi.
Altı üstü yemekten sonra bişt yemiyceksin bonus bu ne manyaklık ne saçmalık.
ay ben onu yiyemiyorum asum ya valla resmen erteliyorum bilerek işkence gibi geliyor niyeyseYoğurt seysini yedim bugünkü 2.Yeşilçayımı da içtim suya devam 12 ye kadar
Ben de çok sevmiyorum bir ara ben de yiyemedim ikidir yiyorum yine :)ay ben onu yiyemiyorum asum ya valla resmen erteliyorum bilerek işkence gibi geliyor niyeyse
Ooo sen de epey iş görmüşsün masallahbende o tembellerdenm.bi girdim mutfağa buzdolabını açtım ıspanak var karnabahar var ıspanagı yıkdm kavurdm börek içine koymak için hazir olsun diye karnabaharı hasladm.bi girdim buzdolabını temizledm fırını temizledm fayans falan derken bütün mutfağı temizledm gece gece.Kaynatam gelmişti meyve getireyim dedi eşim babası kabul etmedi ben işimi bitirince çay koyayim dedim tamam dedi hiçte içimden gelmemisti aslında
ya işleri programli yapsak bu kadar sıkışmayiz ama nerdee.benmde camlar silinmesi lazım. yarın inşallah Silicem.aksamada evi temizlerm eşim çocukla ilgilenir.Ooo sen de epey iş görmüşsün masallah
Ben dd haftaya dolap içlerine başlasam çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?