Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bu erkekler hep istemem yan cebime koy durumu yapiyolar benimkide oyle hem onem vermem diyo hem yapmasan niye yapmadin diyo

Eki Görüntüle 1792977

bugün barış oğlanın doğum günü:) sağlıklı, başarılı ve mutlu annesiyle birlikte geçireceği uzun bir ömrü olsun
yiğenlerim geldi bana küçüğü 2.5 yaşında daha yeni yeni 2 kelimelik cümleler kullanmaya başladı işte o pıtırcık yüzünü bir ciddileştiriyor ellini uzatıp böyle yapıyor tabi ben anlamadım anneme sordum bu napıyor yaaa diye annem örümcek adam olmuş sana ağ atıyor dedii :)))
özledim küçük yumoşda bu sefer kendini hiç sevdirmedi ergen triplerine girmişti

Ay bu erkekler hep istemem yan cebime koy durumu yapiyolar benimkide oyle hem onem vermem diyo hem yapmasan niye yapmadin diyo
evet evet beni şaşırtı evde zararlı yiyecek olmasını istemesin yaaa geçende helva aldı diye kızmıştım çünkü hafta sonları kahvaltı yapıyor dün akşam canım çekti helva aldım sen kızdın diye korkudan yiyemedim diyoo dedim töbee yarabiii benimkide canı ister alır ama yemezde bana kalır öyle işte ...

mum söndürmekte önemliymiş dün pastasından 2 çatal zorla yedi arta kalanı ben yedim işte

Yelizcim çokk sevindimm hadi asıl şimdi başlıyoruzzz

beni tatil ve regl mahvetti eksi olamadım ve seni bekledimmm yaaa işin aslııı

Boyun kaçtı bu arada
Boyum 1.65 canim bende regl im ona ragmen boyle cok sukur hadi bakalim haftaya kim kimi.gececek

Selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar hepimize
Bonus canim gecen hafta cevap veremedim internet paketim bitiyordu sadece bildirim yapip cikiyordum

kendimi suclu hissettigim icin ugrayamiyorum araniza diyet felan yapmiyorum odaklanamiyorum malesef
birturlu kendimi toplayamiyorum
aynen devam etseydim simdi 80 e varmis olacaktim
o yuzden elim gitmiyo diyet topigine
sizinle de kopmak istemiyorum o yuzden bildirimleri bari birakmayayim dedim canim
bu arada kilom :89.9
biri beni durdursun

kilom 129..adet siskinligimde var...izmir den dönüyoruz yoldayız mr sonucunda oldukça odem ve iltihap v.b. bir sürü şey çıktı anlamadığım ...çok şükür ameliyat yok..
Yaşlandık kızım ne belimiz boynumuz kolumuz bacağımız tutuyo kilo veremeden deri ceket giyemeden ölüp gidecez heralde.

Bu arada sana canı gönülden bir dost tavsiyesi saçlarını bir daha sarı vb tonlarda yapma tesadüfen gördüm bu halin çok çok iyi.

Son düzenleme:
Tünaydın selaya kaldım gün yarı oldu.
Hayırlı cumalar... cuma dilekleri resimleri çok güzeldi.

Kiloda bir eksiklik olmadığı için geciktim heralde yazmakta. Aynı bildirimleri yapmaktan bir ileri iki geri gitmekten fena halde sıkıldım.

15 gün olmuş tel hala serviste ararsam korksunlar benim dilimden.. neymiş ana kartında problem varmış... 20 gün orda durduda bunu nasıl göremediler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…