Ay bu erkekler hep istemem yan cebime koy durumu yapiyolar benimkide oyle hem onem vermem diyo hem yapmasan niye yapmadin diyoarkadaşlar sağolun eşimin doğum gününü kutlamışsınız sizlerde eşlerinizle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirin inşallah
perşembe akşamı napsamda yaş pasta almasam diye düşünürken (çünkü evde kimse pastayı yemiyor bana kalıyor ) eşim eve tatlı alarak gelmiş tamam pasta almam artık diye düşündüm eşimle doğum gününü konuşurken tatlımız var pasta almıyım ama kızın çok pasta istiyor dedim oda senede bir kere oluyor neden bana pasta almıyormuşsunki diyince anladımki mum söndürmek önemliymiş koşa koşaa gidip bir pasta aldım kızıda gelince mumlarını yakıp babasını öpüp doğumgününü kutlamış olduu :)
yiğenlerim geldi bana küçüğü 2.5 yaşında daha yeni yeni 2 kelimelik cümleler kullanmaya başladı işte o pıtırcık yüzünü bir ciddileştiriyor ellini uzatıp böyle yapıyor tabi ben anlamadım anneme sordum bu napıyor yaaa diye annem örümcek adam olmuş sana ağ atıyor dedii :)))Eki Görüntüle 1792977
bugün barış oğlanın doğum günü:) sağlıklı, başarılı ve mutlu annesiyle birlikte geçireceği uzun bir ömrü olsun
evet evet beni şaşırtı evde zararlı yiyecek olmasını istemesin yaaa geçende helva aldı diye kızmıştım çünkü hafta sonları kahvaltı yapıyor dün akşam canım çekti helva aldım sen kızdın diye korkudan yiyemedim diyoo dedim töbee yarabiii benimkide canı ister alır ama yemezde bana kalır öyle işte ...Ay bu erkekler hep istemem yan cebime koy durumu yapiyolar benimkide oyle hem onem vermem diyo hem yapmasan niye yapmadin diyo
Boyum 1.65 canim bende regl im ona ragmen boyle cok sukur hadi bakalim haftaya kim kimi.gececekYelizcim çokk sevindimm hadi asıl şimdi başlıyoruzzz
beni tatil ve regl mahvetti eksi olamadım ve seni bekledimmm yaaa işin aslııı
Boyun kaçtı bu arada
Yaşlandık kızım ne belimiz boynumuz kolumuz bacağımız tutuyo kilo veremeden deri ceket giyemeden ölüp gidecez heralde.kilom 129..adet siskinligimde var...izmir den dönüyoruz yoldayız mr sonucunda oldukça odem ve iltihap v.b. bir sürü şey çıktı anlamadığım ...çok şükür ameliyat yok..
Nasıl aynı 108 diya106.9...
110 dk...
Nasıl aynı 108 diya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?