olsun kiloda alabilirdin haftaya olacak inşallah sıkma canını canımız sıkılınca daha çok yıyoruz unutma lütfenMalum şişkinlik vardı o kadar vermiş olamam o günde öyle dediydim zaten şiş gidince kilo vermişim gibi görünmesin diye.
öğlen yemeyini geciktirdim sanırım çok yedim bi bakın hele
4 köfte (köfteler hatrı sayılır buyuklukteydi )
salata
2 dilim ekmek
ayran
ufff demi ya ne ben aç kalınca gözüm dönüyorBaktım ve cvp veriyorum heyriye çok fena yemişsin
ellerine sağlık sporcu güzelleri kutlarım
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
nhtylz
HAFTANIN SPOR 2.LERİ
asumaneynep & nothingg
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
Bonus
Sipor yapanları ve sipor aşkını hissedipte yapamayanlarıda tebrik ederinn
Yani vurunca niye vurdun oluyo sonraufff demi ya ne ben aç kalınca gözüm dönüyor
haaaYani vurunca niye vurdun oluyo sonragayet iyi çok değildi depiklemiştim ama onuda ciddiye aldın sen söylim şimdi napim ben
Hayirli cumalar topikdaslar:)
Hepinizin eksi gördüğü bir gün olur umarim.
Ben bir süre listeye dahil olmadan yoluma devam etmek istiyorum,tarti mevzusu beni gerdiği gibi kilo veremediğimi görmekte istikrari sağlamama engel oluyor,kendimi iyi ve zayiflamis hissedene kadar karatayimsi beslenmeme tartılmadan devam etmeyi düşünüyorum..
Tabiki bu bir veda değil:) listede olmasam da firsat buldukça topikte olacak ve elimden geldiğince haftalik listeyi yapmaya devam edeceğim inşallah.
bonus gerekeni söylemiş zaten öğlene bir kase çorba bile ekliyebilirdin ayran şişkinlik yapmıştır sende fazlamı yedim diye düşündün herhalde çok iyi gidiyorsun gerilip kasma kendiniihaaaay v alla okadar taktımkı inan bi gram alıcam diye aklım çıkıyo atmak ıstıyorum bunu
spor yapan arkadaşları tebrik ederim şuuu son cümle çok güzel olmuş siipor yapmayıpta yapmak isteyenler gurubundayım belki bende yukardaki listede olurum bir gün aaay
HAFTANIN SPOR 1.Sİ
nhtylz
HAFTANIN SPOR 2.LERİ
asumaneynep & nothingg
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
Bonus
Sipor yapanları ve sipor aşkını hissedipte yapamayanlarıda tebrik ederinn
spor yapan arkadaşları tebrik ederim şuuu son cümle çok güzel olmuş siipor yapmayıpta yapmak isteyenler gurubundayım belki bende yukardaki listede olurum bir gün aaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?