Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Malum şişkinlik vardı o kadar vermiş olamam o günde öyle dediydim zaten şiş gidince kilo vermişim gibi görünmesin diye.
olsun kiloda alabilirdin haftaya olacak inşallah sıkma canını canımız sıkılınca daha çok yıyoruz unutma lütfen

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD] 220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]

[TR]
[/TR][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][TR][/tr][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][TR][/tr][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][TR]

[/TR]

[/tr][/TABLE][TR][/tr]

ufff demi ya ne ben aç kalınca gözüm dönüyor
Yani vurunca niye vurdun oluyo sonra gayet iyi çok değildi hayriye sen zaten yemen gereken kadar almışşın yemişsin ama kendine güvenmeyip çokmu oldu deyince bende az depiklemiştim ama onuda ciddiye aldın sen söylim şimdi napim ben

Hayirli cumalar topikdaslar:)

Hepinizin eksi gördüğü bir gün olur umarim.

Ben bir süre listeye dahil olmadan yoluma devam etmek istiyorum,tarti mevzusu beni gerdiği gibi kilo veremediğimi görmekte istikrari sağlamama engel oluyor,kendimi iyi ve zayiflamis hissedene kadar karatayimsi beslenmeme tartılmadan devam etmeyi düşünüyorum..

Tabiki bu bir veda değil:) listede olmasam da firsat buldukça topikte olacak ve elimden geldiğince haftalik listeyi yapmaya devam edeceğim inşallah.

Topraam seni mesajlarini gormek mutlu ediyor beni..
Aslin da yok birbirimizden farkimiz ama cok bunaldiysan dahil olma listeye zaman zaman benim de yaptigim her seferin de daha bir artiyla geri dondugum uygulama :)
Ozetle nasil iyi ve mutlu olacaksan oyle yap..
Ama boyle sevdirdikten sonra cok ozletme kendini :)

haaa ay v alla okadar taktımkı inan bi gram alıcam diye aklım çıkıyo atmak ıstıyorum bunu
bonus gerekeni söylemiş zaten öğlene bir kase çorba bile ekliyebilirdin ayran şişkinlik yapmıştır sende fazlamı yedim diye düşündün herhalde çok iyi gidiyorsun gerilip kasma kendinii

HAFTANIN SPOR 1.Sİ

nhtylz

HAFTANIN SPOR 2.LERİ

asumaneynep & nothingg

HAFTANIN SPOR 3.SÜ

Bonus

Sipor yapanları ve sipor aşkını hissedipte yapamayanlarıda tebrik ederinn
spor yapan arkadaşları tebrik ederim şuuu son cümle çok güzel olmuş siipor yapmayıpta yapmak isteyenler gurubundayım belki bende yukardaki listede olurum bir gün aaay

spor yapan arkadaşları tebrik ederim şuuu son cümle çok güzel olmuş siipor yapmayıpta yapmak isteyenler gurubundayım belki bende yukardaki listede olurum bir gün aaay

Senin uyeligin yokmuydu bacim.
ucgen ficudlu yakiskililarla birlikte olan daha oncemiydi :)))
Ayrica bir ara iyi spor yapiyodun hatirlatayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…