az bilee söyledimmm yavyuuusengözlerimebaksanab ŞenizOy oy oy yerim ben senin tatlı dillerini......Doğru senden en fazla 5 yaş büyüğümdür;bende öyle tahmin ettim canıııııııımmmm.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ağzınada yazan elinede sağlık çok güzel dedinopuyorumnanaktan
selamlarr canlarr ben kaçgündür bakıp kaçıyom üzerinize afiyet benim kayınvalidede bir çene varr düşmeye gör o yüzden bakıp kaçıyom ve yazmaya fırsat kalmıyor eve geçicem bu haftasonu buraya niye geldiğime gelince annemde kaldığım birbuçuk ayın sonunda burdakilerinde gönlnü almm gerekiorduneyse işte bir haftadır eleştirilerine ve çenesine moto takmış kayınvalidemin yanındayım ve yeterince laf yediğim için yemeğede pek yerkalmıyorakannehir kaydirigubbakcemile3gerçi yemesem bu sefer beğemiyorsun yemiyorsun diye kayınpeder kızıyor idare ediyorum işte az kaldı gün sayıyomkaydirigubbakcemile3neyse şimdi ikiside sızdı kaldılarda ondan yazabiliyorum görüşürüz canlarr sizi seviyommmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu arada yenoş ve y.gözlüm geçmiş olsun canlarr yenoş bunu bir fırsat olrak değerlendir canımmm sende kendine çok iyi bak y.gözlüm bu ara malumm olaylar amannn
ben gene geldiiimmm. yürüyüşe başlamadan yazam bari biraz..
sabah 1 yumurta sarısı
1 dilim kepek ekmek
25 gr light peynir
biraz domat salatalık
ara mandalina, süt tozlu kahve
ara iki şekerli çay
ara elma
akşam 3 kepçe terbiyeli pirinçli tavuk çorbası
komple ara oldu bugün akşama kadar okulda olunca. boş bi sınıf buldum hızlı hızlı yanımdaki mandalini yedim:)))
birazdan yavaş tempo yürüyüş yapıcam yoruldum çünkü. off kurbana kadar okul sınav ders derken kilo vermem yavaşlıcak çünkü önceliğim dersler. sonra tekrar hızlanıcam inş..
sevgiler...
Cuma gün bildiriminde beni 82 kg olarak eklerse Bonus'um sevinirim.
Çünkü yarın allah izin verirse Antalya'ya gideceğim, bildirim yapamayabilirim.CUMA bildirimini tabii ki
Bakın kızlar kilo çizelgemi bugün değiştirdim.Cuma günü ona göre
beni listeye ekleyiniz lütfen...
BONUS'uma duyurulur
selamlarr canlarr ben kaçgündür bakıp kaçıyom üzerinize afiyet benim kayınvalidede bir çene varr düşmeye gör o yüzden bakıp kaçıyom ve yazmaya fırsat kalmıyor eve geçicem bu haftasonu buraya niye geldiğime gelince annemde kaldığım birbuçuk ayın sonunda burdakilerinde gönlnü almm gerekiorduneyse işte bir haftadır eleştirilerine ve çenesine moto takmış kayınvalidemin yanındayım ve yeterince laf yediğim için yemeğede pek yerkalmıyorakannehir kaydirigubbakcemile3gerçi yemesem bu sefer beğemiyorsun yemiyorsun diye kayınpeder kızıyor idare ediyorum işte az kaldı gün sayıyomkaydirigubbakcemile3neyse şimdi ikiside sızdı kaldılarda ondan yazabiliyorum görüşürüz canlarr sizi seviyommmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu arada yenoş ve y.gözlüm geçmiş olsun canlarr yenoş bunu bir fırsat olrak değerlendir canımmm sende kendine çok iyi bak y.gözlüm bu ara malumm olaylar amannn
aaaa ne fena yakızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn
Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.
Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım
1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık
2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...
3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.
Saygılarımla Bilgilerinize.
kızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn
Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.
Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım
1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık
2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...
3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.
Saygılarımla Bilgilerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?