Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yurdusum,iyi gezmeler..:))

Oy oy oy yerim ben senin tatlı dillerini......Doğru senden en fazla 5 yaş büyüğümdür;bende öyle tahmin ettim canıııııııımmmm.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az bilee söyledimmm yavyuuusengözlerimebaksanab Şeniz
ağzınada yazan elinede sağlık çok güzel dedinopuyorumnanaktan

seni kızdırdıkça öyle düşün hep e mi? üzüleceğine gül geça.s

nevracım 12 haftaya 24 oluyorum artık 24 demeye başladım zaten:çok üzgünüm: valla salına salına gezicem 25'e gelmeden aha da buraya yazıyorum ahdım olsun! ooff yeter bee geniş geniş şeyler giymekten bıktım...

kaçıyorum yemek yapıcam bu aralar sınavlar yaklaşıyor beni mazur görün ne yedim içtim yazamam pek. ama aksatmıyorum naslaaalmaz: :dance: a.s.

selamlarr canlarr ben kaçgündür bakıp kaçıyom üzerinize afiyet benim kayınvalidede bir çene varr düşmeye gör o yüzden bakıp kaçıyom ve yazmaya fırsat kalmıyor eve geçicem bu haftasonu buraya niye geldiğime gelince annemde kaldığım birbuçuk ayın sonunda burdakilerinde gönlnü almm gerekiorduneyse işte bir haftadır eleştirilerine ve çenesine moto takmış kayınvalidemin yanındayım ve yeterince laf yediğim için yemeğede pek yerkalmıyorakannehir kaydirigubbakcemile3gerçi yemesem bu sefer beğemiyorsun yemiyorsun diye kayınpeder kızıyor idare ediyorum işte az kaldı gün sayıyomkaydirigubbakcemile3neyse şimdi ikiside sızdı kaldılarda ondan yazabiliyorum görüşürüz canlarr sizi seviyommmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu arada yenoş ve y.gözlüm geçmiş olsun canlarr yenoş bunu bir fırsat olrak değerlendir canımmm sende kendine çok iyi bak y.gözlüm bu ara malumm olaylar amannn

Son düzenleme:
ben gene geldiiimmm. yürüyüşe başlamadan yazam bari biraz..

sabah 1 yumurta sarısı
1 dilim kepek ekmek
25 gr light peynir
biraz domat salatalık

ara mandalina, süt tozlu kahve

ara iki şekerli çay

ara elma

akşam 3 kepçe terbiyeli pirinçli tavuk çorbası

komple ara oldu bugün akşama kadar okulda olunca. boş bi sınıf buldum hızlı hızlı yanımdaki mandalini yedim:)))

birazdan yavaş tempo yürüyüş yapıcam yoruldum çünkü. off kurbana kadar okul sınav ders derken kilo vermem yavaşlıcak çünkü önceliğim dersler. sonra tekrar hızlanıcam inş..

sevgiler...

tursari canım Allah kolaylık ve sabır versin..opuyorumnanaktan
dilencii ders çalışırken direncini düşürmeden beslen.bak mandalinayı ne güzel yanına almışsın eve kepek ekmek al light peynirle filan bi sandviç yapıp onu da öğlen çantandan çıkarıp yesen daha dengeli olurdu...tabi öğlen yenmeyince akşam 3 kepçe çorba ...olmamış

tursari'cim geç artık evinede rahat et..
Dediğin gibi inşallah bu sefer hedefime ulaşırım,ulaşırız hep beraber..
Zayıflıyayım sonra İstanbula gelirim sizi görmeye..YURDUSUM geliyo benim neyim eksik..:))))

Kolay gelsin sana..Allah zihin açıklığı versin..Kendi adıma söylüyorum ders çalşırken hep birşeyler yiyesi gelir insanın..Bastırmak içinde kahve içerdim..
Benim nescafe alışkanlığım o döneme dayalı..

merak ettim ne okuyosun..??

Cuma gün bildiriminde beni 82 kg olarak eklerse Bonus'um sevinirim.
Çünkü yarın allah izin verirse Antalya'ya gideceğim, bildirim yapamayabilirim.CUMA bildirimini tabii ki

Bakın kızlar kilo çizelgemi bugün değiştirdim.Cuma günü ona göre
beni listeye ekleyiniz lütfen...
BONUS'uma duyurulur

Ablam tamam söz seni 82 yazıcam vereliniortak

gunaydın hatunlar bugun nasılsınız benım ıcın bugun buyuk gun doktora gıdıp tartılacagım bakalım verebılmısmıyım ne olur dua edın vermemıssem eger cok uzulurum

kızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn

Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,

Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.

Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım

1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık

2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...

3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.

Saygılarımla Bilgilerinize.

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktansanada Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinize mutlu günler , çizelgelerin gitmesi cidden kötü oldu ya uff iyi motive ediyordu bende kendi çizelgemle devam ederim kağıt kalem yeter 2 aydır her hafta için takip çizelgesi oluşturdum da

aaaa ne fena ya

Yani ağzımı açmim diyorum zorla açtırıyolar ya kötükedihüso kurunun yanında yaşta yanıyo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…