Senin uyeligin yokmuydu bacim.
ucgen ficudlu yakiskililarla birlikte olan daha oncemiydi :)))
Ayrica bir ara iyi spor yapiyodun hatirlatayim.
kodlu falan çıktı link gibi oldu süre dolmadıysa geri dön sil bakalım :)Benim mesajda bi garip oldu niye acaba
Bana sabir dileyin bugun iki posta misafirim olcak..
ne gurultu patirti olacak simdi.. :)
Bir daha kalkismam heralde..Minibusteyim inmek istemiyirum :))
2.posta niye ya 1 yetmiyomu :) bi dahakine çoluk çocuğu götürürsün bi yere orda kutlarsınız belki birer sıpaydi şapkası üçgen
Barış arkadaşlarıyla kutlıycakmış bu sene diyemedinmi yavAhh kardes basima ne isler aldim. Aksam da ailenin buyukleri gelecek..
kabul ediyorum suursuzum ben..
yarin da is var tabiii
Barış arkadaşlarıyla kutlıycakmış bu sene diyemedinmi yaviçinde bir dolu reddetme ve yarın iş var cümlesin barındırıyo
Gazan mibarek olsun....Hayir diyememe gibi sorunum var
Iniyorum ..
inşallah hep bişeyleri yanlış yapıyorum hissi varbonus gerekeni söylemiş zaten öğlene bir kase çorba bile ekliyebilirdin ayran şişkinlik yapmıştır sende fazlamı yedim diye düşündün herhalde çok iyi gidiyorsun gerilip kasma kendinii
evet ben spor yapardım aslında yine yaparım başlarım bir ara herhalde fitness düşünmüyorum bu sene havalar ısındı artık kapalı spor salonları soğuk havalarda iyi oluyor geçen sene bu zamanlar gidiyordum salonaSenin uyeligin yokmuydu bacim.
ucgen ficudlu yakiskililarla birlikte olan daha oncemiydi :)))
Ayrica bir ara iyi spor yapiyodun hatirlatayim.
Neyyyyy üçgenmi bildiğimiz üçgen miyapıyodu ve bazı çocuklu üyeler kıskanıyomuydu neydiyodu
Ahh kardes basima ne isler aldim. Aksam da ailenin buyukleri gelecek..
kabul ediyorum suursuzum ben..
yarin da is var tabiii
Topraam seni mesajlarini gormek mutlu ediyor beni..
Aslin da yok birbirimizden farkimiz ama cok bunaldiysan dahil olma listeye zaman zaman benim de yaptigim her seferin de daha bir artiyla geri dondugum uygulama :)
Ozetle nasil iyi ve mutlu olacaksan oyle yap..
Ama boyle sevdirdikten sonra cok ozletme kendini :)
adaş gezmeleremi gidiyorsun :) akşam yemeğinemi çaya mıBugün fatura yatırma bahanesiyle yürüdüm biraz
Akşam da misafir lik var
Az önce yemek de yedik bugün fazla olacak yediklerim yine de elimden geldiğince az yerim akşam İkramlardan
Çaya ama çok çeşit olur malesefadaş gezmeleremi gidiyorsun :) akşam yemeğinemi çaya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?