Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana sabir dileyin bugun iki posta misafirim olcak..
ne gurultu patirti olacak simdi.. :)
Bir daha kalkismam heralde..Minibusteyim inmek istemiyirum :))

2.posta niye ya 1 yetmiyomu :) bi dahakine çoluk çocuğu götürürsün bi yere orda kutlarsınız belki birer sıpaydi şapkası üçgen

2.posta niye ya 1 yetmiyomu :) bi dahakine çoluk çocuğu götürürsün bi yere orda kutlarsınız belki birer sıpaydi şapkası üçgen

Ahh kardes basima ne isler aldim. Aksam da ailenin buyukleri gelecek..
kabul ediyorum suursuzum ben..
yarin da is var tabiii

Senin uyeligin yokmuydu bacim.
ucgen ficudlu yakiskililarla birlikte olan daha oncemiydi :)))
Ayrica bir ara iyi spor yapiyodun hatirlatayim.
evet ben spor yapardım aslında yine yaparım başlarım bir ara herhalde fitness düşünmüyorum bu sene havalar ısındı artık kapalı spor salonları soğuk havalarda iyi oluyor geçen sene bu zamanlar gidiyordum salona

Neyyyyy üçgenmi bildiğimiz üçgen mi yapıyodu ve bazı çocuklu üyeler kıskanıyomuydu neydiyodu

oooo geçen sene değil epey bir önceydi geçen sene belediyenin salonuna gitmiştim gayetde iyi oluyordu belediyenin salonunu özelden daha çok beğendim heleee burda pelikan avm var görmişsündür alan dar millet üst üste spor yapıyor bir görsen

Ahh kardes basima ne isler aldim. Aksam da ailenin buyukleri gelecek..
kabul ediyorum suursuzum ben..
yarin da is var tabiii

OOOO işin çok zor kolay gelsiin hem öğlen hem akşam misafir oldukça yorucu olcak

Topramm,nasil da duygulandım ben mesajına
Gönülden söylüyorum ki iyi ki varsiniz,seviliyorsunuz...

HAFTANIN 1.si....................................... - 3.5 kg.................................OGULCKLARIM

HAFTANIN 2.si....................................... - 0.9 kg.......................................... NHTYLZ

HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.6 kg........................................... PLYNNA

Bugün fatura yatırma bahanesiyle yürüdüm biraz
Akşam da misafir lik var
Az önce yemek de yedik bugün fazla olacak yediklerim yine de elimden geldiğince az yerim akşam İkramlardan
adaş gezmeleremi gidiyorsun :) akşam yemeğinemi çaya mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…