Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacim bizim mahkeme 20 nisana ertelendi...insallah son olur artık...
yemek düzeni içinse bakma sen bana üç gün sonra veremeyince yine değiştiririm...
bonus sorma yaaa yara mi desme canım kısa deri mont ahh ahhhh...nerden gördün bakayım hürrem saçlarımı ..faceden y enadan....sarı bende tutku şeklinde vazgecemiyorum ama bakır tonlarında çok seviyordum sarının uzerine de yapınca çok güzel oldu...herkez çok beğendi bir süre böyleyim artık...
bugün lc waikikiye uğradım hiçbirşey bulamadım üzerime göre iç çamaşırı aldim artık...

Hürrem değil gibi sanki daha koyu görünüyo. Çok daha genç görünüyosun sarı olduğundan çok gösteriyomuş bence. Bide zayıflasak afet oluruz inş

20 nisanada epey varmış umut edelim son olurda sende kurtulursun bu can sıkıcı durumdan saçlarından güzel olmuş güle güle kullan :)

Bonusda bu rengimi istiyordu acaba bonus bir ara açıcı filan almıştın hakkaten sonuç ne oldu demedin

Hayırlı geceler
Misafirlikten çok yemeden geldim şükür :)
1 dilim muhallebili kadayıf ile 1 küçük parça ıspanaklı börek yedim
Yarım elma ve yarım da armut
Güzel dengeli bir şekilde kurtarmışsın ben bugün iyi değildim fazla yedim içimde bir boşluk vardı anlamadım midem kötü beyaz leblebi çeyrek ekmek peynir birazda ceviz yedim az gibi ama öğlen kahvaltım çok geç ve fenaydı

Frida yok ya acamadım sacımı her seferinde bir ton açık kahveye dönüyo sac kullandıkça ama bakır bir ton bırakıyo bende onu istemiyorum.
Bana küllü bir ton gerek yani öyle istiyorum. Olmadı bir kuaför yardımı alıcam.

Ben koyu kızıl tonu epeyce kullandım farklılık istiyorumda :)

.bugün camlar perdeler evi dip köşe temizledm tuvalet banyo falan hepsi bitti.pazar akşamına misafir bekliyorDuk cumartesiye kaydı o yüzden bütün işlerim bugüne kaldı.suan yeni oturdum bugünden beri deli gibi uğraşıyorum.bide muhallebili Revani yaptım.çocuğu uyutmaya çalışıyorum uyusun fındık kurabiye yapıcam dolaptada sarmam vardı onu pisiricem yatmadan.yarın öğlene Mevlid var akrabanin ne yapayım şaşırdım gitmesem olmaz.börek ile Şehriye salatasını yarın mevlidden gelince yapıcam

Gunaydin kizlarrr
Gece 11de bakayim dedim foruma baglanamadim neden bilmiyorum
Liste icin elinize saglik kizlar
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi kutlarim
Yaklasik 2 saattir emineyle ugrastim miziklanip durdu hasta olmaz insallah
Simdi ici gecti uyudu bende kendi yatagima geldim azicik daha uyuyayim bari

selamun aleykum hayırlı sabahlar canlar
bugun yarım kilo artıdayım anlamadım akşamda sadece kabak yemeği yoğurt yedim halbuki anlamadım
Mercimek çorbası detoksu yaptı öğünleri kaçırmadı dengeledi. Birde ineklere bakarak yürüdü doğa yürüyüşü

Hayırlı geceler
Misafirlikten çok yemeden geldim şükür :)
1 dilim muhallebili kadayıf ile 1 küçük parça ıspanaklı börek yedim
Yarım elma ve yarım da armut
maşallah asum ne güzel dengelemişsin

günaydın canım ne yaptın yorgunlukla barış nasıl geçtimi tıkanıklığı

Bacaklarimi hissetmiyorum desem yeridir hayriyecim..
Oksuruk basladi oglan da.. aksam misafirler gittikten sonra hava verdik..
uyanik o da bilgisayar da oyun oynuyor..

----

Wc ye kaalktim saate baktim 7.20 kalkmisken hazirlaniim dedim giyindim hazirlandim esimi uyandirdim ben gidiyorum sen de kalk dedim.
Montumu giymek uzereyken geldi sen nereye gidiyorsun diyo :) nasil neereye saat 7.30 cikiyorum .. iyice bak saate bakalim diyo..
Bir baktim ki saat 6.30 :) kafayi da yedim gayri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…