sen halledersin ben eminimÇaya ama çok çeşit olur malesef
Sağol güvenin için canımsen halledersin ben eminim
Mercimek çorbası detoksu yaptı öğünleri kaçırmadı dengeledi. Birde ineklere bakarak yürüdü doğa yürüyüşülisteye giren arkadaşları tebrik ediyorum hele 1. olan arkadaşım sen hiç mi yemek yemedin ne yaptın öyle
hadi bakalım bonus hayırlı ugurlu olsun devamını dilerim canım.bu hafta bol eksiler inşallahMercimek çorbası detoksu yaptı öğünleri kaçırmadı dengeledi. Birde ineklere bakarak yürüdü doğa yürüyüşü
yenacim bizim mahkeme 20 nisana ertelendi...insallah son olur artık...
yemek düzeni içinse bakma sen bana üç gün sonra veremeyince yine değiştiririm...
bonus sorma yaaa yara mi desme canım kısa deri mont ahh ahhhh...nerden gördün bakayım hürrem saçlarımı ..faceden y enadan....sarı bende tutku şeklinde vazgecemiyorum ama bakır tonlarında çok seviyordum sarının uzerine de yapınca çok güzel oldu...herkez çok beğendi bir süre böyleyim artık...
bugün lc waikikiye uğradım hiçbirşey bulamadım üzerime göre iç çamaşırı aldim artık...
20 nisanada epey varmış umut edelim son olurda sende kurtulursun bu can sıkıcı durumdan saçlarından güzel olmuş güle güle kullan :)yenacim bizim mahkeme 20 nisana ertelendi...insallah son olur artık...
yemek düzeni içinse bakma sen bana üç gün sonra veremeyince yine değiştiririm...
bonus sorma yaaa yara mi desme canım kısa deri mont ahh ahhhh...nerden gördün bakayım hürrem saçlarımı ..faceden y enadan....sarı bende tutku şeklinde vazgecemiyorum ama bakır tonlarında çok seviyordum sarının uzerine de yapınca çok güzel oldu...herkez çok beğendi bir süre böyleyim artık...
bugün lc waikikiye uğradım hiçbirşey bulamadım üzerime göre iç çamaşırı aldim artık...
Güzel dengeli bir şekilde kurtarmışsın ben bugün iyi değildim fazla yedim içimde bir boşluk vardı anlamadım midem kötü beyaz leblebi çeyrek ekmek peynir birazda ceviz yedim az gibi ama öğlen kahvaltım çok geç ve fenaydıHayırlı geceler
Misafirlikten çok yemeden geldim şükür :)
1 dilim muhallebili kadayıf ile 1 küçük parça ıspanaklı börek yedim
Yarım elma ve yarım da armut
Mercimek çorbası detoksu yaptı öğünleri kaçırmadı dengeledi. Birde ineklere bakarak yürüdü doğa yürüyüşü
maşallah asum ne güzel dengelemişsinHayırlı geceler
Misafirlikten çok yemeden geldim şükür :)
1 dilim muhallebili kadayıf ile 1 küçük parça ıspanaklı börek yedim
Yarım elma ve yarım da armut
günaydın canım ne yaptın yorgunlukla barış nasıl geçtimi tıkanıklığıGununuz aydin olsunn.
mutlu haftasonlari..
günaydın canım ne yaptın yorgunlukla barış nasıl geçtimi tıkanıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?