Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yani ağzımı açmim diyorum zorla açtırıyolar ya kötükedihüso kurunun yanında yaşta yanıyo kötükedihüso

Yav bu laf böylemiydi be :roflol: :roflol: biri doğrusunu söylesin Allah rızası için :roflol: :roflol:

Kahvaltıda biraz peynir domates ve 2 dilim light ekmek yedim 4 bardakta şekersiz çay içtim efferim bağaaa :lepi:

slm kızlar bana acill yardım kilolar için sezeryanla doğum yaptım nasıl verceğim bu kiloları gruba nasıl katılacağım yardım edein

evet doğru bonusum. kurunun yanında yaşta yanar :)

slm kızlar bana acill yardım kilolar için sezeryanla doğum yaptım nasıl verceğim bu kiloları gruba nasıl katılacağım yardım edein

Bir sezeryanzede daha -tatlicadiarzu- hoşgeldin buyrunnnnnnnnn gruba katılmak gerekenleri yazıyorum yarın hazırla getir.

1- İkametgah
2- 4 adet vesikalık fotoğraf
3- Nüfus kayıt örneği
4- Sağlık raporu
5- 90 kilo ve üstü olduğuna dair noter tasdikli belge
6- Kilo vereceğine dair hipokrata benzeyen bir yemin etmen gerekiyo birde...

He bide domuz gribi testi olman gerekli malum virüs sanal yoldanda bulaşır falan önlemimizi alalım dimi

gunaydın hatunlar bugun nasılsınız benım ıcın bugun buyuk gun doktora gıdıp tartılacagım bakalım verebılmısmıyım ne olur dua edın vermemıssem eger cok uzulurum

Bence vermişsindir..

Aaaaaa,ne tuhaf.. her ne kadar ben bu aralar kullanmasamda..
Yarın eklemeyi düşünüyodum..
kötü oldu..

Ama haksızlık ya..cık cık cık..

Bendende istemişmiydiniz..mirmirmirmir
Ama ben çatır çatır doğurdum ya..:roflol::roflol:
Ayy birde sezeryan olsaydım..Düşünemiyorum bile..
:1shok:

tubbaaa,hoşgeldin aramıza..a.s.

Ben bi kalkıyorum hanımlar eltim döner aşeriyo ya :1shok: Heçde sevmem :dilcikar:

Selam olsun size,kardeşlerim..:)) Ehi..

Aslında canım sıkkın..Kızım hastalandı,dün gece ateşlendi..Hiç uyuyamadım..

Barış'ta bir terslik olduğunu anlıyor sanırım,oda hiiç durmuyor sürekli kucak istiyor,vs.

Bugünde matematik sınavı var..Mecburen gitti okula,Allahtan ilk iki ders matematik..

ızin alıp gel dedim..Doktora gidelim..

Dün leslie hatun kişinin egsersizini yaptım yaklaşık 50 dk.
bayağı yoruyo..Ama benim pek hoşuma gitmedi..Sırf bacakları çalıştırıyor sanırım..
Mecburen yapıcam başka alternatifim yok..Kışın çıkıp yürüyemediğim için..

Öpüyorum sizi..Dua edin kızımın sınavı iyi geçsin..

Sağolasın bizler iyiyiz sen nasılsın name cadımız nasıl :ecrin_bebek:
iyi valla hayatım. yan gelip yatıyor name hanımlar :)))
dişleri çıkmadı hala bekliyoruz bakalım. uyumuyor uyutmuyor şaşı beş gelip gidiyoruz işe işte:)))

Ben bi kalkıyorum hanımlar eltim döner aşeriyo ya :1shok: Heçde sevmem :dilcikar:
dur kızz nereye gidiyorsun zati bi sen sallımışsın beni, gelişimi

allah acnını almasın senin emi delü karıı dün günde yediklerin çenene vurmuş anlaşılan eferimm espiri yeteneğini her zaman beklerik arada gülmeme yardım eder hamile sendromundayım yaaa
tşk hoşbulduk ya kendi diyet listemizi kendimiz mi hazırlıyoruz
canım hoş geldin ben anatam her cuma yaz kilonu öğlen 2 ye kadar hafta içide ne yedin ne spor yaptın birbirimizden örnek ve destek alaraktan bilgide tabi bu konuda en çok yağmurgözlüü bilgi veriyoooo topiğin ansiklobedisi kendisi neyse diğer arkadaşlarla birlikte vericen bense yeni ayrıldım malesef topikten amma buraqkıp başka yere gidemiyom hamileyimde ne olacek bakelim sonumm 87 kilo yum malesef hamileliğin daha baharındayımmm sonlara doğru ne olurum bilmem artıkın emme lohusalık bitsin alllahın izniylen burda olucem meraklanman şekerlerr

amaanniinnn sen ne zaman hamile kaldın kız! iyi ki bir kaç hafta uğrayamadım. hani bi şi olsa bir kaç ay uğramasan neler olacak kimbilir kaydirigubbakcemile3
şaka bir yanada hayırlı uğurlu olsun şimdiden bir avazda kurtul inşallah! a.s.

3 kepçe çorbanın nesi fazla ki? çok sağlıksız desen, bir tas içinde neredeyse 2 kaşık pirinç var tavuk göğsü var terbiyeli olduğu için yumurta var ohoo neredeyse pilav üstü tavuk yedim çeyrek porsiyon. hem tok tuttu hem de boş salçalı sulu şehriye çorba gibi vitaminsiz değil tavsiye ederim. yanında da az yağlı bol salata. tabi o dediğin ekmeği yapmam lazım da işte yiyecek yer olmuyo. milletin ortasında yiyeceğime aç kalırım valla. görsen her yer tiki kaynıyo:)
sağol yenacım işletme okuyorum.. aynen neskafe çok kötü elimden düşmüyo mümkün olduğunca bitkiye yönelmeye başladım. gecelerken açlıktan ölmem inş valla napçam bilmiyorum bir geçseydi şunlar...
Yani ağzımı açmim diyorum zorla açtırıyolar ya kötükedihüso kurunun yanında yaşta yanıyo kötükedihüso

aynen delim divanem ya ben de sinir oldum her verdiğim gramda en büyük zevkim benim çizelge değiştirmekti yaaa! güvenlik açığıymış peh. o zaman bir site belirlesinler sırf ordan alalım çizelgeyi, hepsi mi güvensiz. pehh sanki internet bankacılığı yapıyolarr. yavaş açılıyo site diye silip attılar bence hiiiç kandırmasınlar.. problemi çözemeyince gemiden fazla yükler atılır ya hani onun gibi:) resimlere kızdılarsa banlarlardı iki gün bi daha yapılmazdı..

Son düzenleme:
cicişim 3 kepçe çorba 3 dilim ekmek demektir.
kalori olarak da ortalama tabak başına 110 filandır ve tek yönlü alınmış bi kaloridir.sen bilirsin canım ben yanlış gördüğümü yazdım ben müdahale etmeyeyim sana...
bilmişlik yapmak istemem.sadece bilgimi paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…