tatlişkolarrr ben geldimmm :)))
nasılsınız?? bakayım bir dedim ne yapıyorsunuz nasılsınız???
opuyorumnanaktan
Yani ağzımı açmim diyorum zorla açtırıyolar ya kötükedihüso kurunun yanında yaşta yanıyo kötükedihüso
Yav bu laf böylemiydi be :roflol: :roflol: biri doğrusunu söylesin Allah rızası için :roflol: :roflol:
Kahvaltıda biraz peynir domates ve 2 dilim light ekmek yedim 4 bardakta şekersiz çay içtim efferim bağaaa :lepi:
slm kızlar bana acill yardım kilolar için sezeryanla doğum yaptım nasıl verceğim bu kiloları gruba nasıl katılacağım yardım edein
gunaydın hatunlar bugun nasılsınız benım ıcın bugun buyuk gun doktora gıdıp tartılacagım bakalım verebılmısmıyım ne olur dua edın vermemıssem eger cok uzulurum
kızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn
Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.
Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım
1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık
2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...
3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.
Saygılarımla Bilgilerinize.
Bir sezeryanzede daha -tatlicadiarzu- hoşgeldin buyrunnnnnnnnn gruba katılmak gerekenleri yazıyorum yarın hazırla getir.
1- İkametgah
2- 4 adet vesikalık fotoğraf
3- Nüfus kayıt örneği
4- Sağlık raporu
5- 90 kilo ve üstü olduğuna dair noter tasdikli belge
6- Kilo vereceğine dair hipokrata benzeyen bir yemin etmen gerekiyo birde...
He bide domuz gribi testi olman gerekli malum virüs sanal yoldanda bulaşır falan önlemimizi alalım dimi
yaaaa nasıl yani anlamadım
iyi valla hayatım. yan gelip yatıyor name hanımlar :)))Sağolasın bizler iyiyiz sen nasılsın name cadımız nasıl :ecrin_bebek:
dur kızz nereye gidiyorsun zati bi sen sallımışsın beni, gelişimiBen bi kalkıyorum hanımlar eltim döner aşeriyo ya :1shok: Heçde sevmem :dilcikar:
allah acnını almasın senin emi delü karıı dün günde yediklerin çenene vurmuş anlaşılan eferimm espiri yeteneğini her zaman beklerik arada gülmeme yardım eder hamile sendromundayım yaaaBir sezeryanzede daha -tatlicadiarzu- hoşgeldin buyrunnnnnnnnn gruba katılmak gerekenleri yazıyorum yarın hazırla getir.
1- İkametgah
2- 4 adet vesikalık fotoğraf
3- Nüfus kayıt örneği
4- Sağlık raporu
5- 90 kilo ve üstü olduğuna dair noter tasdikli belge
6- Kilo vereceğine dair hipokrata benzeyen bir yemin etmen gerekiyo birde...
He bide domuz gribi testi olman gerekli malum virüs sanal yoldanda bulaşır falan önlemimizi alalım dimi
canım hoş geldin ben anatam her cuma yaz kilonu öğlen 2 ye kadar hafta içide ne yedin ne spor yaptın birbirimizden örnek ve destek alaraktan bilgide tabi bu konuda en çok yağmurgözlüü bilgi veriyoooo topiğin ansiklobedisi kendisi neyse diğer arkadaşlarla birlikte vericen bense yeni ayrıldım malesef topikten amma buraqkıp başka yere gidemiyom hamileyimde ne olacek bakelim sonumm 87 kilo yum malesef hamileliğin daha baharındayımmm sonlara doğru ne olurum bilmem artıkın emme lohusalık bitsin alllahın izniylen burda olucem meraklanman şekerlerrtşk hoşbulduk ya kendi diyet listemizi kendimiz mi hazırlıyoruz
amaanniinnn sen ne zaman hamile kaldın kız! iyi ki bir kaç hafta uğrayamadım. hani bi şi olsa bir kaç ay uğramasan neler olacak kimbilir kaydirigubbakcemile3allah acnını almasın senin emi delü karıı dün günde yediklerin çenene vurmuş anlaşılan eferimm espiri yeteneğini her zaman beklerik arada gülmeme yardım eder hamile sendromundayım yaaa
canım hoş geldin ben anatam her cuma yaz kilonu öğlen 2 ye kadar hafta içide ne yedin ne spor yaptın birbirimizden örnek ve destek alaraktan bilgide tabi bu konuda en çok yağmurgözlüü bilgi veriyoooo topiğin ansiklobedisi kendisi neyse diğer arkadaşlarla birlikte vericen bense yeni ayrıldım malesef topikten amma buraqkıp başka yere gidemiyom hamileyimde ne olacek bakelim sonumm 87 kilo yum malesef hamileliğin daha baharındayımmm sonlara doğru ne olurum bilmem artıkın emme lohusalık bitsin alllahın izniylen burda olucem meraklanman şekerlerr
hoşgeldin canım....evet herkes kendi bi liste uyguluyotşk hoşbulduk ya kendi diyet listemizi kendimiz mi hazırlıyoruz
3 kepçe çorbanın nesi fazla ki? çok sağlıksız desen, bir tas içinde neredeyse 2 kaşık pirinç var tavuk göğsü var terbiyeli olduğu için yumurta var ohoo neredeyse pilav üstü tavuk yedim çeyrek porsiyon. hem tok tuttu hem de boş salçalı sulu şehriye çorba gibi vitaminsiz değil tavsiye ederim. yanında da az yağlı bol salata. tabi o dediğin ekmeği yapmam lazım da işte yiyecek yer olmuyo. milletin ortasında yiyeceğime aç kalırım valla. görsen her yer tiki kaynıyo:)tursari canım Allah kolaylık ve sabır versin..opuyorumnanaktan
dilencii ders çalışırken direncini düşürmeden beslen.bak mandalinayı ne güzel yanına almışsın eve kepek ekmek al light peynirle filan bi sandviç yapıp onu da öğlen çantandan çıkarıp yesen daha dengeli olurdu...tabi öğlen yenmeyince akşam 3 kepçe çorba ...olmamış
sağol yenacım işletme okuyorum.. aynen neskafe çok kötü elimden düşmüyo mümkün olduğunca bitkiye yönelmeye başladım. gecelerken açlıktan ölmem inş valla napçam bilmiyorum bir geçseydi şunlar...Kolay gelsin sana..Allah zihin açıklığı versin..Kendi adıma söylüyorum ders çalşırken hep birşeyler yiyesi gelir insanın..Bastırmak içinde kahve içerdim..
Benim nescafe alışkanlığım o döneme dayalı..
merak ettim ne okuyosun..??
Yani ağzımı açmim diyorum zorla açtırıyolar ya kötükedihüso kurunun yanında yaşta yanıyo kötükedihüso
cicişim 3 kepçe çorba 3 dilim ekmek demektir.3 kepçe çorbanın nesi fazla ki? çok sağlıksız desen, bir tas içinde neredeyse 2 kaşık pirinç var tavuk göğsü var terbiyeli olduğu için yumurta var ohoo neredeyse pilav üstü tavuk yedim çeyrek porsiyon. hem tok tuttu hem de boş salçalı sulu şehriye çorba gibi vitaminsiz değil tavsiye ederim. yanında da az yağlı bol salata. tabi o dediğin ekmeği yapmam lazım da işte yiyecek yer olmuyo. milletin ortasında yiyeceğime aç kalırım valla. görsen her yer tiki kaynıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?