Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi gecelermi desem tatlı rüyalarmı desem bilemedim ama ben geldiiiim :))))

Bu gün bir ara bankada sıra beklerken size bakındım ama hem mesajların hepsini okuyamadım hemde size yazıcak fırsatım olmadı....

Bonuscum doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın sana uğur getirsin bu yaşında gönlünden geçirdiğim tüp iyi dileklerine kavuş olurmuuu :)

Gelmeyin siz şurda iki muhabbet de etmeyelim
Adaş benim kursum da vardı akşam 9:30 dan sonra birde anneme gittim yeni geldim sütüm var onu kaynatıyoruum :) yarın gezmen varmış benimde var kuzenler anneme gideceklermiş senide alalım dediler gidicem herhalde perşembe perşembe hiç iyi olmadı ama ben senin kadar iradeli değiliiiim

Bugünüde çok iyi geçirdim ama akşam annemde çayın yanında bir dilim elmalı kurabiye yedim

Hayırlı sabahlar
Yena Bonus adaş aksam yatmadım çok da sıkıldım size sitem ettim kusura kalmayın
Adaş tüm gün iyi gitmissin o elmalı sana zarar etmez eminim o nedenle bugün de kontrollü git lütfen
Ben de nerdeyse hergün çikolata bisküvi vs yiyorum uygun miktarda :)bazen miktar kaçıyor tabii
Hayriye bugün nasılsın gelirdin sen bu saatlerde

Günaydın :)
Yeme işi bu haftada olmadı. Çıkmaz ayın son çarşambasına kaldı.

Ufak patates almıştım akşama fırında yada tencerede ev kumpiri yapma niyetim var.
Benim icinde olmadi be yaaaa 3 ay gecti sene baslayali insan 3 kilo veremez mi yaaaa ne yapicaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…