Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 11buçukta 1dilim çavdar omlet 3misket köfte. normal başladım güne ama birazdan misafirlige gidicem sağolsun yengem bana zeytinyağlı portakalli pırasa getirecek tam diyet yemeği seversin dedi.çok memnun oldum valla düşüncesine

Yasemincim sonuçların güzel çıkar inşallah

yasemin abla geçmişe bakamadım ne için tahlil yaptırdın anlamadım ama inş önemli bişey yoktur geçmiş olsun...

Hayırlı haberler bekliyoruz yine de canım inşallah

sağolun güzeller değerler kötü tsh çok yüksek t4 de çok düşük hipotroidmişim yani troidim çalışmıyormuş dr dalga geçer gibi iyi daha fazla kg olmamış diyor daha ne kadar alacaksam delimine

Nothing çilek için sağol gurban az datlansın alıcam inş lastik gibilere para vermek istemiyorum.

bir ara birşeyleri bahane edip aramızda hediyeleşmek isterim bilmem siz ne dersdiniz bu düşünceme:)

Ben varım benim hediyem kasa kasa meyve sebze olurr güzeller

Merhabalar.. Gruba yeni uye aliormusunuz baya msj olmus hepsini okuyamiorm kendime gore bir diyet grubu ariyorum en uygun basligi buldum 98 kiloyum tehlike sinyalleri caliyor yardim edermisiniz paikolojim bozuldu artik

hoşgeldiniz azminiz daim olsun

Selam kızlar.pek ugrayamiyorum.ablam yanmda vebisi bekliyoruz son günlerim artk dua edin.öpüldünüz

Canım rabbim bi avazda sorunsuz kurtarsın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…