- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
aç yatınca gerçekten çok etkili oluyo.Ben de güya kahvaltı yapmayacaktim 2 dilim ekmek omlet vs yedim
Bakalım gün sonunda aç yatmayi basaracakmıyım
Şimdi yeşilçay yaptım gitmeden içerim :)
Hayir olsun insallah yenam..
Sade senimi :) Nasıl oluyoda herkesi birden yazıyolar anlamış değilim.
Okuyan herkese nasıl aynı yerden dokunuyo nasıl tamda ben dedirtiyo onuda anlamış değilim.
Cok sagol canim cok guzel annelik.. Ama yorucu. Uykusuz gunler geceler :) ama gececek hepsi biliyorum ve tadini cikarmaya calisiyorum.. Biz de seni opuyoruz anali kizliElifcim nasilsin nasil gidiyor annelik.?
seni tekrar iyi gormek harika..
opuyorum anali kizli ikinizi..
Selam kızlar.pek ugrayamiyorum.ablam yanmda vebisi bekliyoruz son günlerim artk dua edin.öpüldünüz
Ben yedim bakalim insallah faydasi olur
Tavuklu pilav barbunya ayran kuruyemisHayriş yada hayrüş hayriş herif gibi oldune yedin yazsana
aksam olduğu için çok olmuş ama bu hafta yeni bir başlangıç yapıp güzel geçirirsin haftayi üzülme lütfenTavuklu pilav barbunya ayran kuruyemisoff of
Yasemincim sonuçların güzel çıkar inşallah
yasemin abla geçmişe bakamadım ne için tahlil yaptırdın anlamadım ama inş önemli bişey yoktur geçmiş olsun...
Hayırlı haberler bekliyoruz yine de canım inşallah
Nothing çilek için sağol gurban az datlansın alıcam inş lastik gibilere para vermek istemiyorum.
bir ara birşeyleri bahane edip aramızda hediyeleşmek isterim bilmem siz ne dersdiniz bu düşünceme:)
Merhabalar.. Gruba yeni uye aliormusunuz baya msj olmus hepsini okuyamiorm kendime gore bir diyet grubu ariyorum en uygun basligi buldum 98 kiloyum tehlike sinyalleri caliyor yardim edermisiniz paikolojim bozuldu artik
Selam kızlar.pek ugrayamiyorum.ablam yanmda vebisi bekliyoruz son günlerim artk dua edin.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?