Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşaamlarrrr
sabah 1 kase corba 1 yumurta peynir zeytin yedim

sabah kuruyemiş yemediğimden acıktım iş yerinden eve gelince fıstık yedim sonra pazara gittim köpüş traştaydı onu aldım v.s geç oldu

daha bir az önce akşam yemeği yiyebildim geç oldu ama çok acıkmıştım kıymalı yumurta yoğurt tembel yemeği
yarına kg ne olur bilmem bazen umutsuz oluyorum bu troidden veremiycekmişim gibi geliyor sonra azim geliyor ha gayret diyorum

Bonus

bi yilbasi yapmistik sen varmiydin.?
Cekilis yapmistik ben citolle eslesmistim.
secil beysuz yagmurgozlu vardi..
guzel di cok heyecanli sanki ilk defa hediye alip veriyoruz gibiydik. :)

Hiç umutsuz olma ablamda böyleydi veremem diyodu bide başka ilaçlarda kullanıyodu. Ama yürüyüşle başladı spor salonu diyet 18 kilo verdi.

Hiç umutsuz olma ablamda böyleydi veremem diyodu bide başka ilaçlarda kullanıyodu. Ama yürüyüşle başladı spor salonu diyet 18 kilo verdi.
Bonusum farklı ilaç bende kullanıyorum alerjik astımdan tutta migrene kadar yom yok yane :) pes etmek yok devam zaman gücüm kuvvetim el verdiğince

Bu yogurt sysi bu sefer etkisini gostericek sanirim oyle hissediyorum bide kollarim kapanmiyodu onceden sanki emzirmeklemi alakaliydi.acaba emzirmeyi biraktigimizdan beri kollarim yanlarima yapisir oldu

iyi geceleer hanımlaar genel durum pek iç açıçıcı görünmüyor :) ümit edelimde tartılarımız sabah bize sürpriz yapsın benim çok zor bikaç gündür bende iyi gidiyordum ama bugün annemde fena gümlettim geç kahvaltıdan sonra sahilde yürüyüş yaptık ama dönüşte annem yine fena bir sofra hazırlamıştı yine yedik sonrada niye hazırladın neden bizi yedirdin diyee anneme söylendik ama halamda haklı olarak yerken hiç şikayet etmiyordunuz dedi

şu yoğurda katığımız baharatlarıda bir çay kaşığı kadar kefire katıp içtim ama üzerine yeterince su içemedim bütün gün yedikleriminde benle olduğunu düşününce sabah artı çıkarım ...

acayip kondisyonsuzum bu günkü yürüyüşten sonra belim heryerim ağrıyor geçen sene bu zamanlar 10 kilo fazlamlaa spor yapıyordum ama yorulmuyordum

Bende yoğurt yedikten sonra kayınvalidemë geçtim ütülenecek şeyler vardı ütü yapar eve gelir yatarım karnım acikr hata yaparım diye ama çay koydular kahvaltı sofrası hazırladım yemek Yememislerdi sofraya oturunca 2çatal peynir ile bol çekirdek güme gitti

Adaş ben de yedim bugun akşam yemek yemedim ama maç varmış tuzlu fıstık ve kabak çekirdeği yedim
Yarım saat yürüdüm ama ne fayda
bendende durum aynı 3 den sonra yemek yemedim akşam çayın yanında üzüm ve fıstık yedim ama karbohidrat ağırlıklı olunca yediklerimin ağırlığını taşıyorum birde ben eskiden 4 den sonra bişey yemeyince eksi görebiliyordum ama artık fayda etmiyor yürüyüş lazım herhalde metobolizmama bir düzen verip canlandırsam iyi olucak

sporu alışkanlık haline getirmyoruz ne yazikki bende seninle aynı durumdayim sporu 3ayda 1ay yaptım sadece. çok üzülüyorum spor yapmıyorum diye ama hiç bir yerden başlayimda demiyorum

sporu alışkanlık haline getirmyoruz ne yazikki bende seninle aynı durumdayim sporu 3ayda 1ay yaptım sadece. çok üzülüyorum spor yapmıyorum diye ama hiç bir yerden başlayimda demiyorum
ben dışarda yapılan yürüyüşü sevdiğim için havaların biraz ısınmasını bekliyorum sen evdemi yapıyorsun geçen sene soğuklarda salona gidiyordum gerçii

Selamun aleykum hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun insallah
Bir haftayi daha heba etmis bulunmaktayim kendimi cok tebrik ediyorum bu başarısızlığımdan dolayı
Kilomda artilar olsada aynı yazarmısın kasımpatı atı gormek iyice sinirimi bozacak
Neyse yeni hafta yeni umut insallah bu hafta bu haftada okadar cok gezmem varki nasil olacak bilmem evde otururken yapamadım te allahım yarebbim yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…