Hiç umutsuz olma ablamda böyleydi veremem diyodu bide başka ilaçlarda kullanıyodu. Ama yürüyüşle başladı spor salonu diyet 18 kilo verdi.iyi akşaamlarrrr
sabah 1 kase corba 1 yumurta peynir zeytin yedim
sabah kuruyemiş yemediğimden acıktım iş yerinden eve gelince fıstık yedim sonra pazara gittim köpüş traştaydı onu aldım v.s geç oldu
daha bir az önce akşam yemeği yiyebildim geç oldu ama çok acıkmıştım kıymalı yumurta yoğurt tembel yemeği
yarına kg ne olur bilmem bazen umutsuz oluyorum bu troidden veremiycekmişim gibi geliyor sonra azim geliyor ha gayret diyorum
Bonusum farklı ilaç bende kullanıyorum alerjik astımdan tutta migrene kadar yom yok yane :) pes etmek yok devam zaman gücüm kuvvetim el verdiğinceHiç umutsuz olma ablamda böyleydi veremem diyodu bide başka ilaçlarda kullanıyodu. Ama yürüyüşle başladı spor salonu diyet 18 kilo verdi.
Valla bunu bende merak ediyorum zira 1 haftadir tartilmiyorumzeze_84 rakibem kg durumları nedir bacım
Bonusum farklı ilaç bende kullanıyorum alerjik astımdan tutta migrene kadar yom yok yane :) pes etmek yok devam zaman gücüm kuvvetim el verdiğince
Olabilir tabiki naptı unuttumu ?Bu yogurt sysi bu sefer etkisini gostericek sanirim oyle hissediyorum bide kollarim kapanmiyodu onceden sanki emzirmeklemi alakaliydi.acaba emzirmeyi biraktigimizdan beri kollarim yanlarima yapisir oldu
Unuttu valla oda hazirmis beni birakmaya hic uzmedi beni minigimOlabilir tabiki naptı unuttumu ?
bendende durum aynı 3 den sonra yemek yemedim akşam çayın yanında üzüm ve fıstık yedim ama karbohidrat ağırlıklı olunca yediklerimin ağırlığını taşıyorum birde ben eskiden 4 den sonra bişey yemeyince eksi görebiliyordum ama artık fayda etmiyor yürüyüş lazım herhalde metobolizmama bir düzen verip canlandırsam iyi olucakAdaş ben de yedim bugun akşam yemek yemedim ama maç varmış tuzlu fıstık ve kabak çekirdeği yedim
Yarım saat yürüdüm ama ne fayda
sporu alışkanlık haline getirmyoruz ne yazikki bende seninle aynı durumdayim sporu 3ayda 1ay yaptım sadece. çok üzülüyorum spor yapmıyorum diye ama hiç bir yerden başlayimda demiyorumşu yoğurda katığımız baharatlarıda bir çay kaşığı kadar kefire katıp içtim ama üzerine yeterince su içemedim bütün gün yedikleriminde benle olduğunu düşününce sabah artı çıkarım ...
acayip kondisyonsuzum bu günkü yürüyüşten sonra belim heryerim ağrıyor geçen sene bu zamanlar 10 kilo fazlamlaa spor yapıyordum ama yorulmuyordum
ben dışarda yapılan yürüyüşü sevdiğim için havaların biraz ısınmasını bekliyorum sen evdemi yapıyorsun geçen sene soğuklarda salona gidiyordum gerçiisporu alışkanlık haline getirmyoruz ne yazikki bende seninle aynı durumdayim sporu 3ayda 1ay yaptım sadece. çok üzülüyorum spor yapmıyorum diye ama hiç bir yerden başlayimda demiyorum
evde yaptım 1ay.ama evde sıkıyo bir müddet sonra en güzeli yürüyüşben dışarda yapılan yürüyüşü sevdiğim için havaların biraz ısınmasını bekliyorum sen evdemi yapıyorsun geçen sene soğuklarda salona gidiyordum gerçii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?