Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buu arada 18 mart bugun rabbim vatanımız icin sehıt dusen butun askerlerimize rahmet eylesin bu zamanda bizi bolmeye çalisan ahmaklarida kahhar ismiyle perisan eylesin insallah
Bide en ufak seyi bile hatirlatan google neden bunu gostermez merak eder ve dusmanin her yerde oldugunu anlarim

Valla bunu bende merak ediyorum zira 1 haftadir tartilmiyorum

aynen bende merak ediyordum sabah tartıldım :)

Anti şeylerdende kullanıyomusun

iviti ivit yaş itibari ile anti aging şeylerden cildime kullanmaya çalışıyorumm sürelim güzelleşelim dermişimm

Adaş ben de yedim bugun akşam yemek yemedim ama maç varmış tuzlu fıstık ve kabak çekirdeği yedim
Yarım saat yürüdüm ama ne fayda

Asum hastayım senin şu dengeleme işine çok yediysen akşam az ye az yediysen akşam çay yeninde bişeyler v.s süperr

ben dışarda yapılan yürüyüşü sevdiğim için havaların biraz ısınmasını bekliyorum sen evdemi yapıyorsun geçen sene soğuklarda salona gidiyordum gerçii

Aslında açık havada dediğin gibi en iyisi hem temiz hava oksijen solumak süper.zorunluluklar doğsun diye işte kapalı salon v.s takılıyoruzda ne kadar sağlıklı düşündürür ter kokusu v.s öğğ

Değilmi değilmi aynen dikkatle baktım bende google çıbığına hiç bir ibare yokk

Günaydın hayırlı cumalar

kg:96
spor 220 dk

Bonus Amethyst_1 şimdiden elinize sağlık
Tebrik ederim canim seni ben bu hafta havalar kotu oldugu icin yueuyus yapamadim.yesil cayda icemedim dogru duzgun aksam uogurt kurunu yaptigim halde boyle cikti Allah bilir kacti yani of cok sikildim artik 1 ileri 2 geriden bisey yapmam.lazim artik

Tebrik ederim canim seni ben bu hafta havalar kotu oldugu icin yueuyus yapamadim.yesil cayda icemedim dogru duzgun aksam uogurt kurunu yaptigim halde boyle cikti Allah bilir kacti yani of cok sikildim artik 1 ileri 2 geriden bisey yapmam.lazim artik

Sağol kuzum ya -600 ama kar kardır deyip bunada şükür.
Yeşilçay muhakkak iç sabit kaldığın kg yi bir kırsan gram gramda olsa veriyosun hadi inşallah su ve yeşilçaya dayannn çok içç

Sağol kuzum ya -600 ama kar kardır deyip bunada şükür.
Yeşilçay muhakkak iç sabit kaldığın kg yi bir kırsan gram gramda olsa veriyosun hadi inşallah su ve yeşilçaya dayannn çok içç
Dogru diyosun ben sabitlendigim kilodN bi turlu inemiyorum bu haftayi iyi geciririm insallah

2 buyuk dilim koy ekmegi biri zeytinyagli uzerine kekik kimyon pulbiber
peynir zeytin salca .. 1 dilim entep baklava sabah sabah baklava ne is demeyin :) dun yemedim payimi bugune sakladim :)

Ogle mantarli bir yemek var pilavla

aksam balik aldim dun onu yapicam..

isim cok bugun bana ve size ve herkese kolay gele...mucksss..

Ben de kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yarim dereotlu poğaça zeytin peynir yeşillik yedim
Akşam misafir durumu var kek yaptım portakallı pisiyor yanına tuzlu kuru pasta alacağım
Ortalık toplayıp büyük kızım gelince dışarı çıkacağız işimiz var

Hayırlı günler hayırlı cumalar

Sabahtan çıktım evden yazamadım. Annemdeyim şimdi masaj yatağında yazıyorum.

Hayriyenin dediği gibi artıyı listeye dahil etmek istemiyorum. Aynı yazarmısın kasımpatı bende gelince yaparım artık listeyi. Biraz gecikebilirim. Zor yazdım zaten.

Bu arada nothing sana güldüm okuyunca anti şey derken antidepresan demek istedim ucu açık oldu anti eyycinge getti

Selam kızlar.pek ugrayamiyorum.ablam yanmda vebisi bekliyoruz son günlerim artk dua edin.öpüldünüz

Allah bir avazda kurtarsin bengisu,saglikla kucagina al inşallah yavrunu.Güzel haberlerini bekliyoruz.

nothinggg cok geçmiş olsun,yavas calisiyor ise troit'in dereotu kürü cok faydali diye dusmustum,sana da iyi gelebilir belki..

YENA topramm içinde ki sIkintilar hayr olsun,hayra ciksin,güzel seylere vesile olsun inşallah.

@elif1503 bebisin ve senin daha iyi olmaniza sevindim,uykusuz geceleriniz zamanla düzene girer inşallah.öpüyorum prensesi.:)

Bonus masaj yataginda bol dinlenmeler,keyfini cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…