Valla bunu bende merak ediyorum zira 1 haftadir tartilmiyorum
Anti şeylerdende kullanıyomusun
Adaş ben de yedim bugun akşam yemek yemedim ama maç varmış tuzlu fıstık ve kabak çekirdeği yedim
Yarım saat yürüdüm ama ne fayda
ben dışarda yapılan yürüyüşü sevdiğim için havaların biraz ısınmasını bekliyorum sen evdemi yapıyorsun geçen sene soğuklarda salona gidiyordum gerçii
Buu arada 18 mart bugun rabbim vatanımız icin sehıt dusen butun askerlerimize rahmet eylesin bu zamanda bizi bolmeye çalisan ahmaklarida kahhar ismiyle perisan eylesin insallah
Bide en ufak seyi bile hatirlatan google neden bunu gostermez merak eder ve dusmanin her yerde oldugunu anlarim
Tebrik ederim canim seni ben bu hafta havalar kotu oldugu icin yueuyus yapamadim.yesil cayda icemedim dogru duzgun aksam uogurt kurunu yaptigim halde boyle cikti Allah bilir kacti yani of cok sikildim artik 1 ileri 2 geriden bisey yapmam.lazim artik
Tebrik ederim canim seni ben bu hafta havalar kotu oldugu icin yueuyus yapamadim.yesil cayda icemedim dogru duzgun aksam uogurt kurunu yaptigim halde boyle cikti Allah bilir kacti yani of cok sikildim artik 1 ileri 2 geriden bisey yapmam.lazim artik
Dogru diyosun ben sabitlendigim kilodN bi turlu inemiyorum bu haftayi iyi geciririm insallahSağol kuzum ya -600 ama kar kardır deyip bunada şükür.
Yeşilçay muhakkak iç sabit kaldığın kg yi bir kırsan gram gramda olsa veriyosun hadi inşallah su ve yeşilçaya dayannn çok içç
Selam kızlar.pek ugrayamiyorum.ablam yanmda vebisi bekliyoruz son günlerim artk dua edin.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?