Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaç gündür yazamadım biraz yoğundum fırsat bulmuşken yazayım dedim.
Adet söktürücü içiyorum şişkinlik hala devam ediyor Yarın hapın son günü inşallah hemen başlar adetim de kurtulurum

Bugün sabah kahvaltı da 1 yumurta, 2 dilim suzme peynir,1 dilim pınar light üçgen peynir, salata,yeşil çay,5 Altınbaşak,1 tatlı kaşığı lor peynirli sos,yarım tatlı kaşığı cemen ve 6 zeytin yedim.
Ara öğünde 1 light ayran ve 3 form çubuk yedim.
Öğlen 4 yemek kaşığı taze fasulye,4 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı ıspanak borani yedim.

Bugün çok sert antrenman yaptım tam 1.5 saat sporla geçti.
Çarşamba günü diyetisyen randevum var.Bana dua edin de bari 109 a düşmüş olayım. En son 112.8 di Bu kadar emek veriyorum adet şişkinliği yüzünden vermemiş olursam ciddi anlamda üzülürüm..
Bu arada instagram hesabımda fotoları paylaşiyorum her gün her öğünde takip etmek isterseniz yukarıda yazıyor diyet hesabım
Birazdan tuzlu kraker ,lor salatası ya da wasa dan biriyle ara öğün yapıp aksam 2 cizbiz ızgara köfte ve 1 kepçe çorba içmeyi düşünüyorum.
Bu arada şeker yememe orucu da devam ediyor biraz zor ama artık dayanıcam bugün 5.gün kaldı 35 gün

Merhaba arkadaşlar artık bende buradayım. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum 26 yaşındayım 1.68 boyum kilom 95 muhasebeciyim oldukça hareketsiz bir yaşamım var. 2.5 yıl önce evlendim 77 kiloydum tam 20 kilo aldım evlendikten sonra. Bir ay önce spora başladım hafta da 3 akşam iş çıkışı bir spor salonuna gidiyorum 2 kilo verdim henüz dün de diyetisyene gittim bakalım hem diyet hem spor yapacağım inşallah faydasını görürüm. Herkeze başarılar diliyorum :)

Kasımpatı ellerine sağlık
Hemşerim ve plynna Tebrikler
Bu hafta hep sabitiz :)))
Kızımla çıktık işimizi hallettik 1 saate yakın yürümüş olduk akşamkı misafir kaldı bugün belki yarın gelecekler
Yemeği de yedik Benim canım sucuk ekmek istedi yemek yerine onu yedim kahvaltılıklarla

Iyi geceler kizlarrr
Bugun cok yogunduk hastanede telefonu elime alamadim eve gelincede annem yoktu emindeden dolayi alamadim telefonu elime simdi uyudu emine bi bakayim dedim
Kilom 96.9
Bildirime yetisseydim -200le 2. Olacakmisim hehe kacirdik goruyon mu
Neyse yrin goruauruz insallah

Bugün fena tembel davrandım sularda akmıyorduuu yemek filanda yapmamıştım kahvaltı filan hazırlarım diyordumki habersiz misafir geldi iki ayağım bir papuca girdi koştur koştur alışveriş yemek yaptım biraz öncede mutfaktan çıktım belim ağrıdı o yorgunluk ve stresle neler yedim neler ...

Bu akşamda kızın idmanı vardı şu bomba korkusu yüzünden çıkamadık herkez çok gergin korkulan gibi bir bomba olayı olmaz umarım ...

iyi geceler kızlar.bugün bildirim yapamadım yüzüm yok cunki ...artı bildirim yapmaktan utanıyorum artık...gereksiz kalabalık yapmiyayim listede..kasimpati bir sure cikayim listeden canim...
Derin zaman zaman hepimiz böyle düşünüyoruz tabi sen bilirsin ama bu bahar aylarında bir başlangıç yapamasak diğer zamanlar dahada zorlanırız diye düşünüyorum ....

canım arkadaşlarm bu hafta silkelenmë zamanı hepimiz şöyle bi tam gaz bu hafta dikkat edip listeye gümbür gümbür girelim bu hafta en az 500gr vermeye gayret edelim istiyorum ki hepimiz mutlu olalım. Bu haftaki tablodan dolayı enerjimiz düştü haydeee Bacılar hepinize güveniyorum bende elimden geldiği kadar gayret edicem öpüyorum herkesi

Selamun aleykum can dostlar
Bugun eltimin günü var bir dolu mama yaptik dun rabbim akibetimi korusun
Artik toparlanmak lazim ama nasil durmadan tekrarlayinca olur saniyorum ama daha ters tepiyo
Bi lesileye başlasam diyorum en azindan 1 mil
Hadi kizlar bi kendimize gelelim n olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…