Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Birsey diyecegim bana kizabilirsiniz. Muhtemelen tercih meselesi cok yorum yapmamak lazim ama soylemeden edemeyecegim. :)

Derincigim sana nazim geciyor hemsom ..ama neden kilo verilmedigin de hemen listeden cikmak istiyorum yine artiyim iste olmuyor deyip karalari bagliyoruz ki.. tamam buyuk bir sorun ama hayati bir sorun degil..
kilo alip vermek bizim elimizde... ( saglik sorunu,ileri yas,adet duzensizligi,menopoz gibi durumlar disin da ) o zamanlar da bile kagni hiziyla yine kilo veriliyor bknz ben :)
Cunku gercekten ciddi sislik yasiyorum yaklasik 4 ay oldu tık yok.. hedefim nart ayini 102 lerde kapatmakti ama ben 104 leri asamadim.. demekki bir takim gelismeler iradem disin da cereyan ediyor.. o yuzden rahatim oburlukla alakasi yok..

Simdi hemen kusersek pes edersek , listeyi suclarsak olmaz . Sloganimiz neydi bizim olumune kankayiz.. Ben artik gercekten kiziyorum cunku iki hafta kilo ver iyi guzel sonra ye kilo al ben yapamiyorum. Olmaz oyle is ahlakina uymuyor

ben bu kadar yogunluguma ugramaya calisiyorum insan degilmiyim. Malkocoglumuyum ben :)))

Valla lafimi da ortaya koydum gendiiz bilirsizz..

edith;hayriye corba neyin yapma bacim yaramiyo sana. bir dost. :)

Son düzenleme:
sonunakadar katılıyorum

Yenacım sana katılıyorum zaten ben de kızarım biliyorsun listeden çıkmak vs isteyene tabii önemli durumlar istisna
Biz burda bir aileysek her durumda burda olmalıyız
Ve dediğin gibi kilo verme işi her koşula rağmen elimizde ben de menopoz kansızlık vs ile uğraşıyorum kilolarla bulursunuz diğer maddi manevi problemleri saymıyorum

bizde fatihe gidecektik kararsız kaldık dışarı çıkmaya korkuyoruz artık
Bu hafta sonu biz de dışarı çok çıkmak istemiyoruz kızımı kursa gondermedim kızılaya yakın bir yerde hatta muhtemelen pazartesi okula da gondermeyecegim
Sonrasında normal hayata dönmek için elimizden geleni yapacağız Allah fırsat vermesin onların istedikleri de bizi korkuya sevketmek
Allahtan başka bişeyden korkmuyoruz çok şükür

Asucum gunumuz de oyle sorunlar yasiyoruz ki dedigin gibi kilo bazen 3.5. Sirada yer aliyor.

Öz sorunlarimiz disin da bir de cevresel,toplumsal faktorler var..

Ornegin iki hafta oluyor ablamjn ayagi kirildi
Firsat buldukca oraya ugruyorum. Dun bile o kadar gec geldim ki eve kostur kostur yemek hazirla vb.

Sorun anlatsak ho ho ho....

Yelizcim fatih kalabalik bir yerse cikmayin jsterseniz..
yarin nevruz oldugu icin de bu gunu kullanarak olay cikarmak isteyen kotu niyetliler olacaktir.. Aslin da nevruz bahar bayrami ama hersey amacinin disina cikabiliyor ulkemiz de maalesef..
Yok kiz biz cikmicaktik polyanna cikicakti

Gunaydin. Bi gun aydin olucak ins.. Umutsuzluk en buyuk gunahmis....

Istiklal caddesi epey uzagimizda ama hic bir seyin garantisi yok bizde kanaryaya yakin sayiliriz cok olmasada. Gecen senelerde arabalar yakilmisti bu sokakta. Allaha emanetiz...

Hemen bi kontrol ediyorum spor yapanlari...

yenacim 7 tane ilaç su anda içtim ..iki tane de akşam yatmadan biri magnezyum biri uyku ilacı...cunki artık gece u ykusuzlugum var ...nisa üzerimde yatıyor...sabaha kadar esim salonda yatıyor..üst komşular bir taraftan...ayağından dolayı yuruyemiyordum okulla bile esim ilgileniyor yuruyemiyorum çok uzuluyorum...leslie bile yapamıyorum...dün 133 kiloydum baskı le çıktığımda cok tum resmen...ki o kadar catlayincaya birsey de yemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…