sonunakadar katılıyorumBirsey diyecegim bana kizabilirsiniz. Muhtemelen tercih meselesi cok yorum yapmamak lazim ama soylemeden edemeyecegim. :)
Derincigim sana nazim geciyor hemsom ..ama neden kilo verilmedigin de hemen listeden cikmak istiyorum yine artiyim iste olmuyor deyip karalari bagliyoruz ki.. tamam buyuk bir sorun ama hayati bir sorun degil..
kilo alip vermek bizim elimizde... ( saglik sorunu,ileri yas,adet duzensizligi,menopoz gibi durumlar disin da ) o zamanlar da bile kagni hiziyla yine kilo veriliyor bknz ben :)
Cunku gercekten ciddi sislik yasiyorum yaklasik 4 ay oldu tık yok.. hedefim nart ayini 102 lerde kapatmakti ama ben 104 leri asamadim.. demekki bir takim gelismeler iradem disin da cereyan ediyor.. o yuzden rahatim oburlukla alakasi yok..
Simdi hemen kusersek pes edersek , listeyi suclarsak olmaz . Sloganimiz neydi bizim olumune kankayiz.. Ben artik gercekten kiziyorum cunku iki hafta kilo ver iyi guzel sonra ye kilo al ben yapamiyorum. Olmaz oyle is ahlakina uymuyor
ben bu kadar yogunluguma ugramaya calisiyorum insan degilmiyim. Malkocoglumuyum ben :)))
Valla lafimi da ortaya koydum gendiiz bilirsizz..
edith;hayriye corba neyin yapma bacim yaramiyo sana. bir dost. :)
Artik temennilerimiz arasin da bombasiz gunleri de ekleyelim.. ne trajik bir durum Allahim..
Kuzum istanbulda gene patlamış kahretsin onları
Iyiyiz diyelim.iyi olalim canim ama nisantasindada patlama olmus galiba Allah daha beterinden korusunIstiklal caddesiymis dimi..
istanbullu kardesler iyisiniz insallah
Bu hafta sonu biz de dışarı çok çıkmak istemiyoruz kızımı kursa gondermedim kızılaya yakın bir yerde hatta muhtemelen pazartesi okula da gondermeyecegimbizde fatihe gidecektik kararsız kaldık dışarı çıkmaya korkuyoruz artık
Yok kiz biz cikmicaktik polyanna cikicaktiYelizcim fatih kalabalik bir yerse cikmayin jsterseniz..
yarin nevruz oldugu icin de bu gunu kullanarak olay cikarmak isteyen kotu niyetliler olacaktir.. Aslin da nevruz bahar bayrami ama hersey amacinin disina cikabiliyor ulkemiz de maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?