yenacim 7 tane ilaç su anda içtim ..iki tane de akşam yatmadan biri magnezyum biri uyku ilacı...cunki artık gece u ykusuzlugum var ...nisa üzerimde yatıyor...sabaha kadar esim salonda yatıyor..üst komşular bir taraftan...ayağından dolayı yuruyemiyordum okulla bile esim ilgileniyor yuruyemiyorum çok uzuluyorum...leslie bile yapamıyorum...dün 133 kiloydum baskı le çıktığımda cok tum resmen...ki o kadar catlayincaya birsey de yemedim...
Arada sana sarki neyin birakiyorum buraya herkesede tabiki. Gormuyon diynemiyon ne iş?Hayirli haftasonlari olsun hepinize.
Yettim gari öz telefonum ile şükür geldii :) ilk firsatta bi liste yapicam kusuruma bakmayin evde degildim.
Amethyst_1 Nen var bebem huzursuzluk sezdim okur okumaz. Cok nesesiz ve durgun geldin bana?
iyi geceler kızlar.bugün bildirim yapamadım yüzüm yok cunki ...artı bildirim yapmaktan utanıyorum artık...gereksiz kalabalık yapmiyayim listede..kasimpati bir sure cikayim listeden canim...
Asucum gunumuz de oyle sorunlar yasiyoruz ki dedigin gibi kilo bazen 3.5. Sirada yer aliyor.
Öz sorunlarimiz disin da bir de cevresel,toplumsal faktorler var..
Ornegin iki hafta oluyor ablamjn ayagi kirildi
Firsat buldukca oraya ugruyorum. Dun bile o kadar gec geldim ki eve kostur kostur yemek hazirla vb.
Sorun anlatsak ho ho ho....
Arada sana sarki neyin birakiyorum buraya herkesede tabiki. Gormuyon diynemiyon ne iş?
Geçmiş olsun Yenacım şifa dilerim çok üzüldümAsucum gunumuz de oyle sorunlar yasiyoruz ki dedigin gibi kilo bazen 3.5. Sirada yer aliyor.
Öz sorunlarimiz disin da bir de cevresel,toplumsal faktorler var..
Ornegin iki hafta oluyor ablamjn ayagi kirildi
Firsat buldukca oraya ugruyorum. Dun bile o kadar gec geldim ki eve kostur kostur yemek hazirla vb.
Sorun anlatsak ho ho ho....
Ellerine sağlık canımHaftanin yegane 1. Hatunu
Nothinggg.
Haftanin 2. ve spor listesinin daimi hatunu
Asumanzeynep
Ya onuda gotursen arada olmazmi. Ben duyguyu hic birakamiyorum her yere goturuyorum. Boyle birakmamakta iyi degil cok birakmakta. Okula mesela gelmezmi seni istedigi icin sozunude dinler heralde.kasimpati sağol canım aynen izinli yazarsan sevinirim...
anlatmadığım bir sürü sorunlarım var neyse hepsi üst üste geldi bonus canım...
nisa neden böyle oldu bırakıyorum anneme okula gidiyorum o yuzden çocuk sürekli korkuyor gece sabaha kadar bana sarılıyor öpüyor kokluyor resmen ask yaşıyoruz.esim ablası yatağa yaklastilarmi kıyamet kopuyor o benim.o benim annem
yenacim 7 tane ilaç su anda içtim ..iki tane de akşam yatmadan biri magnezyum biri uyku ilacı...cunki artık gece u ykusuzlugum var ...nisa üzerimde yatıyor...sabaha kadar esim salonda yatıyor..üst komşular bir taraftan...ayağından dolayı yuruyemiyordum okulla bile esim ilgileniyor yuruyemiyorum çok uzuluyorum...leslie bile yapamıyorum...dün 133 kiloydum baskı le çıktığımda cok tum resmen...ki o kadar catlayincaya birsey de yemedim...
Bende araniza katilmak istiyorum kilom 90 hedefim 64 insallah kilolar gider
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanin yegane 1. Hatunu
Nothinggg.
Haftanin 2. ve spor listesinin daimi hatunu
Asumanzeynep
Bende araniza katilmak istiyorum kilom 90 hedefim 64 insallah kilolar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?