Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin derin ahhh derin... Bisey desem ayri demesem ayri huzursuzum. Iyi olmani istiyorum herkes gibi. Listeye girmedin diyelim 1-2 hafta nolcak gecmiycek hic biri.

Cocuklara duzen getirmek cok zor biliyorum ama yapman lazim bak uykun bile yokmus uzuldum okuyunca ilac kullanimida kilo yapar

Ayaklarin iyilesicek ins yuruyceksin rahat rahat bi hastalik gibi dusun. Allah beterinden korusun.

Yettim gari öz telefonum ile şükür geldii :) ilk firsatta bi liste yapicam kusuruma bakmayin evde degildim.

Amethyst_1 Nen var bebem huzursuzluk sezdim okur okumaz. Cok nesesiz ve durgun geldin bana?

Bonuscum dün acil cikmam gerekiyordu,telasli durumum mesajlarima yansimis..
Iyiyim sükür,her ne kadar ülkemin durumu canimi yaksada ümütvarim herseye rağmen,güzel günler gelicek inşallah.
Telefonuna kavusmussun,gözün aydin olsun..

iyi geceler kızlar.bugün bildirim yapamadım yüzüm yok cunki ...artı bildirim yapmaktan utanıyorum artık...gereksiz kalabalık yapmiyayim listede..kasimpati bir sure cikayim listeden canim...

Derincim kendini nasil iyi hissedeceksen öyle olsun canim,istersen izinli yazayim seni birkaç hafta,ne dersin?
Ayrica ayagin için cok geçmiş olsun,Allah sifalar ihsan eylesin.

Yenacim cok geçmiş olsun ablacigina,acil sifalar diliyorum canim.

Geçmiş olsun Yenacım şifa dilerim çok üzüldüm
Derin kolaylık ve şifa versin Rabbim

kasimpati sağol canım aynen izinli yazarsan sevinirim...
anlatmadığım bir sürü sorunlarım var neyse hepsi üst üste geldi bonus canım...
nisa neden böyle oldu bırakıyorum anneme okula gidiyorum o yuzden çocuk sürekli korkuyor gece sabaha kadar bana sarılıyor öpüyor kokluyor resmen ask yaşıyoruz.esim ablası yatağa yaklastilarmi kıyamet kopuyor o benim.o benim annem

Ya onuda gotursen arada olmazmi. Ben duyguyu hic birakamiyorum her yere goturuyorum. Boyle birakmamakta iyi degil cok birakmakta. Okula mesela gelmezmi seni istedigi icin sozunude dinler heralde.

yok canim dinlemiyir okula götürüyorum çocuklar sevmek istiyor kıyameti koparıyor ..zil calmamis oluyor sınıfa gidicem diye çığlık çığlığa ağlıyor ..okulda kalicam benim okulum diyor...normalde çok sakin ama koç burcu çok inat..düşün daha inadından bez bağlıyoruz ....bir senedir bir kez çiş yapıyor bezi istemiyor cikarttiriyor ama wcye oturmuyor nede lazimliga...

Derincim biliyorum tahmin edebiliyorum.
Sunu da biliyorum ki kilo veremeyince de cok mutsuz oluyorsun kac senedir taniyorum seni..
o yuzden diyorum ki listeden cikmak degil de izinli ol bari bu sureci atlatincaya kadar.. yoksa hangimiz takir takir her hafta kilo veriyoruz.. oyle olsaydi zaten burada olmazdik..

Nisa icin endiselenme bi surec o oglan da oyleydi simdi sıkıstiriyirum cocugu opmek icin :)
Bir de usttekilerden de korkuyor olabilir dedigin gibi..

Ev isini naaptiniz? Var bitane demistin..

Derincigim guzel gozlu kadin insallah sorunlar bir an once hallolur..
Seni sevdigimiz icin aramiz da olmani istiyoruz bunu unutma emi..

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Haftanin yegane 1. Hatunu

Nothinggg.

Haftanin 2. ve spor listesinin daimi hatunu

Asumanzeynep

bonusum eline emeğine sağlık

selamun aleykum hayırlı akşamlar
ben tabikide çok yemiş olarak geldim bide 15 te toplananlım dedıler allahım nekadar çok gezme seviyorsunuz ayda olsun dedım ben dedım ben dınledim
@ bonus ellerine sağlık kuzum inşallah haftaya kalabalık bir liste olur
Derin geçmiş olsun canım rabbim kolaykık versin çok üst üste geldi sankı bu ara bu da geçecektir inşallah
YENA güzel zarıf kadın severim ben seni hemde pek çok inan okurken gözlerim doldu nasıl dedım nasıl bir dostluk oldu bizimkisi görmedik hiç belki birbirimizi sarılmadık ama en ala dostlardan dost olduk burda birbirimize birimizin dertleriyle hepimizin canı yanıyor bırımızın sevinciyle mutlu oluyoruz yokluklarında arıyor özlüyoruz günlük hayatımızda çoğu kişiden daha çok anıyoruz kılo bahane oldu artık bize bizimkisi bir gönül hikayesi oldu hepinizi çok çok çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…