Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar kizlar

Bonus ellerine saglik canim
Asuman abla afiyet olsun
Hayriye sana da afiyet olsun dengelersin sen bence

Istanbulun ustunde anlamlandiramadigim bi sessizlik var kulaklari sagir.ediyo sanki sessizlik yada bana oyle geliyo bilmiyorum Rabbim.hayirlara cikarsin

Aynı durum olaylardan sonra Ankarada da oldu canım
Tedriginlik sessizlikle hissettiriyor kendisini malesef

Misafirim var yemekli .. simdi cay iciyoruz.
Hic misafir agirlayacak modda degildim ama el mahkum..
babaannemiz bisiklet aldi oglana esimi aramis gel gotur bisikleti diye.. bisikletle birlikte annesini abisini takim taklavat cikip geldiler :))

Gunaydin hayirli pazarlar.
Yeliz milyon kafasi he :))
Aynen oyle:)
Evimin islerini bitirdim cok sukur ama keske hep oyle kalabilse dun bi posta utu yaptim bugun bi posta daha var yemegimde yok of of of kafam bi milyon olmasinda ne olsun ama Rabbim baska dert vermesin insallah

Aynen oyle:)
Evimin islerini bitirdim cok sukur ama keske hep oyle kalabilse dun bi posta utu yaptim bugun bi posta daha var yemegimde yok of of of kafam bi milyon olmasinda ne olsun ama Rabbim baska dert vermesin insallah
Is deme yelizzz kabus gibi nefret ettim bayadir yapamiyorum birikti ruhumuda sıkıyo camlar falan fena olmus yazin havalar serinleyene kadar siliyodum elif gezinmiyodu boyle kac aydir kotu oldu.

Kadin alicam tam gun dip kose hali koltuk genel temizlik icin. Ben yapsam dinlenme sansimda yok eskisi gibi gucumde yok.

Afiyet olsun
ben kadin almiyorum her ise kendim kosturuyorum deli miyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…