Alabilyosan sen al canim sen bana bakma benim ona ayiracak butcem yok malasefBen yetisemiyorum 6 ayda bir gelsin diye dusunuyorm belkide cagirmam bilmiyorm.
Sanirm para ayarlayamiycam.
Ohh guzel bi gun gibi bazen ev hanimi olmayi ozluyomusun yoksa zorluklarina ragmen calismayi seviyomusunAsucum mercimek kofte bitmedimi daha..
afiyet olsun .. beslenmen guzel..
ben yaprak sarmasi yedim hunharca cok ozlemisim..
bugun evdeydik.. sabah esimle alisverise gittik . Gelince kahvalti vb sonra ben sarma sardim utu yaptim . Oglanin beslenmesine hamburger koftesi hazirlayip buzluga attim kurabiye yaptim.
Yemek yedik . Mutfagi toparladiktan sonra bacaklarimi uzatip dinlenecegim insallah..
----
Bonus arada yardimci alman cok iyi olur senin
Icin .
Ahh yeliz :) tek maaslilardaniz bizde. Butce yok ayircak ben arada zorluyorum iste sansimi oyle dusundugumle kaliyorum.Alabilyosan sen al canim sen bana bakma benim ona ayiracak butcem yok malasef
Bende temizlik yapcam diye evi iyice dağıtırım işin içinden çıkamayınca yardımcı alırım bir ara düzenli sadece camlara alıyordum bayanlar fiyatlarına zam yaptılar hem benden de güzel silmiyorlar ben cam silince camlar parlıyor onlar silince temiz ama bulanık bulanık ...
Yinede misafirim olduğu zaman gerek duyarsam çağırıyorum uzun zamandır almadım ama camlardan dışarısı görünmüyor o kadar kirlenmiş :))))
Hiç bir kadın senin istediğin gibi temizlik yapamıyor inan ev kirli oluncada söyleniyorlar eeee zaten ev kirli olmasa seni neden çağırıyım beee kadın zaten yardımcı alsamda bende onlarla birlikte temizlik yaptığım için sesleri pek çıkmıyor....Ben kiza hamileyken almistim sadece :)
Illa kendim yapmaliyim diye takintim var ..saglikli hir durum degil benim ki..
Sonra da cok yoruldum deyip trip atiyorum.
Ben calismadim hic zaten lise bitti evlendim esim.istemedi calismami daha dogrusu bi bayanin calisma sartlarinin iyi olmasi gerektigini dusunur hep yani memurlar gibi oyle.bi is kismet olmadi tabi bana bde benim.yumusak yuzlu oldugum icin yapamayacagimi soyler hepYelizcim sadece calissam eve geldigim de yemegim hazir olsa isler yapilmis olsa sahane olur. Ama ben hem is hem ev hem cocuk tümünu ustlendigim icin yipratici oluyor fakat tum bu yogunluga ragmen uretken olmak bjr nevi tatmin sebebi. Maddi anlam da nispeten daha rahat oluyorsun. Daha ozgur oluyor insan...
Oglan olduktan sonra 4 yil calismadim cok sıkıldigim donemler de oluyordu ama ev hayati guzel.. :)
Sen calistinmi hic. ?
-----
Hayriyecim senin gunun nasil gecti.?
Hoş geldiiiiin :)Selamün aleykümm...
ben geldimm....
Bu arada sadece diyet yapanlara bakayım diye instagram hesabı açtım 3 gündür bakıyorum ama henüz etki etmedi :))))
Yani şaka bir tarafa millet manyak diyet yapıyor 51 kilo vermiş insan bile var neler var neler biz onların yanında kaplumbağa gibi kalırız
Aynen oyle canim servis yol fatura cep telefonu derken bazen orgu ormek icin aldigim.ipler bile yukmus gibi geliyo ama hobilerimden de vazgecemiyorum napim.onlarida yapmasam zaten...Ahh yeliz :) tek maaslilardaniz bizde. Butce yok ayircak ben arada zorluyorum iste sansimi oyle dusundugumle kaliyorum.
Herkes evin icinde ne yasadigini kendi bilir.
HosgeldinSelamün aleykümm...
ben geldimm....
Daha senin için erken yaaa hele bir bebik 6 aylık olsun bu arada seninde amelyat yerlerin iyileşir sonra yavaş yavaş sütünü etkilemeyen bişeyler yaparsınbende istiyom zayıflamak yaa....( 35 kilocuk versem kafi valla fazlasını istemiyommm
Hoş geldiiiiin :)
Hosgeldin
Daha senin için erken yaaa hele bir bebik 6 aylık olsun bu arada seninde amelyat yerlerin iyileşir sonra yavaş yavaş sütünü etkilemeyen bişeyler yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?