Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum mercimek kofte bitmedimi daha..
afiyet olsun .. beslenmen guzel..

ben yaprak sarmasi yedim hunharca cok ozlemisim..

bugun evdeydik.. sabah esimle alisverise gittik . Gelince kahvalti vb sonra ben sarma sardim utu yaptim . Oglanin beslenmesine hamburger koftesi hazirlayip buzluga attim kurabiye yaptim.
Yemek yedik . Mutfagi toparladiktan sonra bacaklarimi uzatip dinlenecegim insallah..

----

Bonus arada yardimci alman cok iyi olur senin
Icin .

Ohh guzel bi gun gibi bazen ev hanimi olmayi ozluyomusun yoksa zorluklarina ragmen calismayi seviyomusun

Yelizcim sadece calissam eve geldigim de yemegim hazir olsa isler yapilmis olsa sahane olur. Ama ben hem is hem ev hem cocuk tümünu ustlendigim icin yipratici oluyor fakat tum bu yogunluga ragmen uretken olmak bjr nevi tatmin sebebi. Maddi anlam da nispeten daha rahat oluyorsun. Daha ozgur oluyor insan...
Oglan olduktan sonra 4 yil calismadim cok sıkıldigim donemler de oluyordu ama ev hayati guzel.. :)
Sen calistinmi hic. ?

-----

Hayriyecim senin gunun nasil gecti.?

İyi akşamlar hanımlaar oohhh yapraklar sarılmış yenmiş afiyetler olsun bende çok üşeniyorum sarmaya ama önümüzdeki hafta sonu kardeşimin misafiri var istediler sararım belki ...

Bu akşam bizde kahvaltı yaptık fazla ekmekle melemen yedim iyi olmadı perşembeden beri yediklerime dikkat edemiyorum ...

Bende temizlik yapcam diye evi iyice dağıtırım işin içinden çıkamayınca yardımcı alırım bir ara düzenli sadece camlara alıyordum bayanlar fiyatlarına zam yaptılar hem benden de güzel silmiyorlar ben cam silince camlar parlıyor onlar silince temiz ama bulanık bulanık ...

Yinede misafirim olduğu zaman gerek duyarsam çağırıyorum uzun zamandır almadım ama camlardan dışarısı görünmüyor o kadar kirlenmiş :))))

Ben kiza hamileyken almistim sadece :)
Illa kendim yapmaliyim diye takintim var ..saglikli hir durum degil benim ki..
Sonra da cok yoruldum deyip trip atiyorum.

E
Ben kiza hamileyken almistim sadece :)
Illa kendim yapmaliyim diye takintim var ..saglikli hir durum degil benim ki..
Sonra da cok yoruldum deyip trip atiyorum.
Hiç bir kadın senin istediğin gibi temizlik yapamıyor inan ev kirli oluncada söyleniyorlar eeee zaten ev kirli olmasa seni neden çağırıyım beee kadın zaten yardımcı alsamda bende onlarla birlikte temizlik yaptığım için sesleri pek çıkmıyor....

Ben calismadim hic zaten lise bitti evlendim esim.istemedi calismami daha dogrusu bi bayanin calisma sartlarinin iyi olmasi gerektigini dusunur hep yani memurlar gibi oyle.bi is kismet olmadi tabi bana bde benim.yumusak yuzlu oldugum icin yapamayacagimi soyler hep

bende istiyom zayıflamak yaa....( 35 kilocuk versem kafi valla fazlasını istemiyommm

Ahh yeliz :) tek maaslilardaniz bizde. Butce yok ayircak ben arada zorluyorum iste sansimi oyle dusundugumle kaliyorum.
Herkes evin icinde ne yasadigini kendi bilir.
Aynen oyle canim servis yol fatura cep telefonu derken bazen orgu ormek icin aldigim.ipler bile yukmus gibi geliyo ama hobilerimden de vazgecemiyorum napim.onlarida yapmasam zaten...

Hoş geldiiiiin :)

hoş buldumm...artık daha sık gelip size eşlik etmek istiyorum ama hiç diyet modunda değilim...zaten diyet yapamamda sağlıklıda beslenemiyomki canım hep tatlı istiyo çok sık acıkıyorum...akşamları abartmamaya çalışıyorum ama genede olmuyo...öyle işte...fırsat buldukça soluğu burda alırsam belki gaza gelirim...zayıflamalıyım çünkü sağlık anlamında baya sıkıntılar çekiyorum...duanıza ve desteğinize talibim...kız ister gibi oldu he..:))

hoşbuldum canımm...

Daha senin için erken yaaa hele bir bebik 6 aylık olsun bu arada seninde amelyat yerlerin iyileşir sonra yavaş yavaş sütünü etkilemeyen bişeyler yaparsın

sıkı diyet yapamam zaten biliyorum ama yavaştan bişeyler yapmaya başlamalıyım...6 ay çok uzun bi süre değilmi yaa..(havalar biraz ısınsın eşimle beraber çocuklarıda alıp yürüyüş yapmayı düşünüyoruz..eşimde çok kilo aldı ve bu aralar biraz dikkat ediyo yediklerine beraber bişeyler yapalım dedik inş başarabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…