Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ne demek normalde diyodum ya nevra aplam beni uyar diye:)) öyle şeylerim yoktur söylenene dikkat ederim. ama işte çorbayı bilmiyosun ya ondan açıklama yaptım. koyu tavuklu bir yemek gibiydi. 3 ekmekten de fazladır yani:) normalde bazen salatayla geçiştirdiğim için bu o kadar sağlıksız değil diye düşündüm:) peki ya buna ne diyceksin? yarın 2günlüğüne ayran detoksu yapıyorum:))) bir arkadaş önerdi ben de sınavlar başlamadan biraz vereyim dedim. sanırım yurduşumun yaptığı da buydu..

sabah bi dilim ekmeğe peynir sürdüm, bir mandalina, 6badem

ara mandalina

öğle: dünkü tavuklu çorbadan 3kepçe:) (ama bundan sonra 2yi geçmicem:)

ara elma

akşam peynirli brokolili falan bir salata yaparım. bi de ben salatayı yağsız yemiyorum mutlaka bir kaşık z.yağı koyuyorum ama dibinde suyu kalsın diye önüme ayrı bi kaseye üstten alıyorum. hem sebzelere değmiş oluyo hem de yağın çoğu dipte kalıyo. benim gibilere tavsiye olunur:)

bugünkü öğün akşam ekmek yemezsen dengelenir. evet Yurdusumun yaptığı detoks güzeldi benim de dikkatimi çekmişti bilemiyorum ama o iki gün nasıl geçti o konuda kendi sana daha faydalı bilgi verir bence yap yapma diye

kızlar örnek diyet listeniz varmı ama bebiş emzirdiğim için ona göre olan var mı benim gibi doğum kilolarından kurtulmak isteyen var mı ne zaman gidcek bu kiloalr doğum yapalı 1 ay oldu tık yok kilolarda üfffffffffffffff

öyle yapıcam canım sağolasınopuyorumnanaktan

ben yarın başlıyorum valla heyecan yaptım. sana da bildiririm. ama o iyi vermişti bence uzun zamandır diyette olmasına rağmen. yani gidecek fazla bi suyu da yoktur. bakalım bnm nası olacak...

Kızlar selam,
6.takım Cuma yarışmasındayım aynı zamanda ben .Bizim takıma aday aramaktayız.ılk hafta deneme haftası.Hergün menülerimizi bildiriyoruz,paylaşım ve katkı destek esas bi görünüp kaybolmak pek istenmiyor..daha sonra üyelerin oyu ile seçim yapılacak...her cuma sabahtan kilo bildirimi mecburi...gelmek isteyen olursa yarışmacı kişiliğe sahip adayları topiğe bekliyorum kızlar ..............

kızlar akşam menüme bi de bir yumurtalık omlet ekledim peynirli yarım dilim ekmekle yedim. hemen yürümem lazım... ee bugün kimse yok aşkı memnu ya bakıyonuz zannımca:))

Bugün kızımı gidip aldım okuldan,doktora götürmek için..Sınıflarından tam 8 kişi yokmuş..
Allahım nasıl panik oldum..

ıki gün istirahat verdi doktor..faranjit olmuş..Birde geniz akıntısı varmış..

Şimdi iyi çok şükür..

Sınavlarıda iptal olmuş..Ona çok seviniyoruz ailecek..:)))

Son düzenleme:

Canım,henüz lohusasın ..ne acelen var..emzir bebeğini mucize içecek anne sütüyle..
En azından bir altı ay,diyeti geçirme aklından..

Nacizane fikrim..:)) Öp bebeğini .

yena tavsiyen için çok sağol ama emzirme zarar gelmeyecek şekilde emzirenlere özel diyet yok mu acaba bu kilalr çok canımı sıkıyo yaaaaaaaaaaa

Tüm paylaşım sitelerinde kesinlikle ticket oluyor..
Örneğin benim üye olduğum,anne bebek sitesinde böyle bir sorun olmadı hiç..
Kimi çocuğunu,kimi evliliğini,Bizde kilomuzun gidişini görmek istiyoruz..

Sayın site yönetimi lütfen çizelgelerimizi geri verin..
Bizim motivasyon kaynağımızı almayın elimizden..:d

yena tavsiyen için çok sağol ama emzirme zarar gelmeyecek şekilde emzirenlere özel diyet yok mu acaba bu kilalr çok canımı sıkıyo yaaaaaaaaaaa

tubaa'cım..Bol sebze,meyve tüket..her öğün ye mutlaka..

Özellikle sütünü ihmal etme,biliyosun emzirdiğin için,süt,yoğurt,peynir bunları muhakak tüketmen gerek..

Doktora bile gitsen,bence altı ay sonra gel der..

Kaç kilosun..??.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Ya şaka ya :roflol: :roflol: Sen geldim de yeter cumaları kilomuzu bildiriyoruz buraya ben liste tutuyum onun dışındada hafta içi ne yedik ne yaptık yazıyoruz işte :1hug:

bonus benim dijital baskülün pili bitti bu gün 1 saat onun için dolanmadığım market kalmadı allahtamn marketler hepsi çok yakındı, sonuçta yok bulamadım yarın de saatçileri gezicem zaten benim malum dönemim başladı öteki haftaya kilo bildirimi yapsam olur mu :kedi:

seelam gıttım doktora 1 200 vermısım 10 gunde daha vazla beklıyordum ama neyse sımdı daha hırslandım cunku salmıstım kendımı sımdı gelıyorum sadede sımdı 98 kıloyla basladım 83 klıoyum sımdı yerım burda mı 80 lı topıktemı orayada yazdım hadı bana yadım edın guzel hatunlar cok optum

Hadi gözün aydın..:))

bence süper canım 1200..tebrikler...opuyorumnanaktan
canım bence bu senin takip edebileceğin kadar yazışma ile ilgili bi konu...
yani mesela ben 91 ile başladım ve buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum .Biryandan da yetişebildiğim kadarı ile yazışmayı severim farklı farklı..Bu beni motive ediyor.Dolayısı ile bugün 80 lere de yazdım.bence bunla ilgili bi kural olmamalı.her topiğin hakkını verdikten sonra ister şuanki kilonun topiğinde ister başlangıç grubunda yazabilmelisin bence.aksine bir kural olacağını zannetmiyorum sonuçta hepimiz burada dostluk paylaşım ve motivasyonlarımız için burdayız..Kural herhalde sadece yarışlarda var..
bu benim düşüncem tabi.

senağlamaselamar kıslarr bizim çizelgelerimiz neden kaybolduuuakannehirakannehir senağlama senağlama ben bu çizelgeye bakarak motive oluyor hırslanıyordum çok üzüldümm ben çizelgemi istiyorummmm aaaaaaaaaasenağlamasenağlama valla moralim sıfır oldu benim o çizelgeyle alakalı ne hayallerim vardı yaaa senağlama daha çizelgemde 29 kilo gitti kalan 1 kilo ve yazacaktı ve sıfırlarını tüketecektimmm senağlamasenağlama

canım geçmiş olsun ya...bu aralar hepimiz diken üstündeyiz dimi???
şu an iyi olduğuna çok sevindim kızının....a.s.
okullarda çok devamsızlık oluyodur herhalde bu aralar kimle konuşsam hep eksik olduğunu söylüyor..
Allah sonumuzu hayretsin..
bana müsaade kıslar ben yatiim artık

tursari tam gidiyodum seni gördüm
yaa sitede sorun olmuş canım...ondan kalkmış...

kıslarr çok güzel sohbetler etmişsiniz bensiz olmuş ama olsun bu arada halaa kayınvalide deyim.-tatlicadiarzu- yenoşcum yaa kızışına geçmiş olsun aman dikkat edin. bu arada nedir bu herkes hasta yahuu Allahtan memleketimize ciddi ciddi acil şifalar diliyorummmmmmmmmm:Saruboceq: bu arada dilenci iyi gidiyorsun terbiklerrrryaa dilenci değiştir şu ismini be anacım her yazışıda yada ağzımdan çıktığında şöyle bir silkeleniyorum küfür ediyormuşum gibime geliyor yahuuu dilencicim bile diyemiyorum bi garip oluyorrr -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…