cicişim 3 kepçe çorba 3 dilim ekmek demektir.
kalori olarak da ortalama tabak başına 110 filandır ve tek yönlü alınmış bi kaloridir.sen bilirsin canım ben yanlış gördüğümü yazdım ben müdahale etmeyeyim sana...
bilmişlik yapmak istemem.sadece bilgimi paylaşmak istedim..
yok canım ne demek normalde diyodum ya nevra aplam beni uyar diye:)) öyle şeylerim yoktur söylenene dikkat ederim. ama işte çorbayı bilmiyosun ya ondan açıklama yaptım. koyu tavuklu bir yemek gibiydi. 3 ekmekten de fazladır yani:) normalde bazen salatayla geçiştirdiğim için bu o kadar sağlıksız değil diye düşündüm:) peki ya buna ne diyceksin? yarın 2günlüğüne ayran detoksu yapıyorum:))) bir arkadaş önerdi ben de sınavlar başlamadan biraz vereyim dedim. sanırım yurduşumun yaptığı da buydu..
sabah bi dilim ekmeğe peynir sürdüm, bir mandalina, 6badem
ara mandalina
öğle: dünkü tavuklu çorbadan 3kepçe:) (ama bundan sonra 2yi geçmicem:)
ara elma
akşam peynirli brokolili falan bir salata yaparım. bi de ben salatayı yağsız yemiyorum mutlaka bir kaşık z.yağı koyuyorum ama dibinde suyu kalsın diye önüme ayrı bi kaseye üstten alıyorum. hem sebzelere değmiş oluyo hem de yağın çoğu dipte kalıyo. benim gibilere tavsiye olunur:)
bugünkü öğün akşam ekmek yemezsen dengelenir. evet Yurdusumun yaptığı detoks güzeldi benim de dikkatimi çekmişti bilemiyorum ama o iki gün nasıl geçti o konuda kendi sana daha faydalı bilgi verir bence yap yapma diye
kızlar örnek diyet listeniz varmı ama bebiş emzirdiğim için ona göre olan var mı benim gibi doğum kilolarından kurtulmak isteyen var mı ne zaman gidcek bu kiloalr doğum yapalı 1 ay oldu tık yok kilolarda üfffffffffffffff
yena tavsiyen için çok sağol ama emzirme zarar gelmeyecek şekilde emzirenlere özel diyet yok mu acaba bu kilalr çok canımı sıkıyo yaaaaaaaaaaa
Bir sezeryanzede daha -tatlicadiarzu- hoşgeldin buyrunnnnnnnnn gruba katılmak gerekenleri yazıyorum yarın hazırla getir.
1- İkametgah
2- 4 adet vesikalık fotoğraf
3- Nüfus kayıt örneği
4- Sağlık raporu
5- 90 kilo ve üstü olduğuna dair noter tasdikli belge
6- Kilo vereceğine dair hipokrata benzeyen bir yemin etmen gerekiyo birde...
He bide domuz gribi testi olman gerekli malum virüs sanal yoldanda bulaşır falan önlemimizi alalım dimi
Ya şaka ya :roflol: :roflol: Sen geldim de yeter cumaları kilomuzu bildiriyoruz buraya ben liste tutuyum onun dışındada hafta içi ne yedik ne yaptık yazıyoruz işte :1hug:
seelam gıttım doktora 1 200 vermısım 10 gunde daha vazla beklıyordum ama neyse sımdı daha hırslandım cunku salmıstım kendımı sımdı gelıyorum sadede sımdı 98 kıloyla basladım 83 klıoyum sımdı yerım burda mı 80 lı topıktemı orayada yazdım hadı bana yadım edın guzel hatunlar cok optum
bence süper canım 1200..tebrikler...opuyorumnanaktanseelam gıttım doktora 1 200 vermısım 10 gunde daha vazla beklıyordum ama neyse sımdı daha hırslandım cunku salmıstım kendımı sımdı gelıyorum sadede sımdı 98 kıloyla basladım 83 klıoyum sımdı yerım burda mı 80 lı topıktemı orayada yazdım hadı bana yadım edın guzel hatunlar cok optum
canım geçmiş olsun ya...bu aralar hepimiz diken üstündeyiz dimi???Bugün kızımı gidip aldım okuldan,doktora götürmek için..Sınıflarından tam 8 kişi yokmuş..
Allahım nasıl panik oldum..
İki gün istirahat verdi doktor..faranjit olmuş..Birde geniz akıntısı varmış..
Şimdi iyi çok şükür..
Sınavlarıda iptal olmuş..Ona çok seviniyoruz ailecek..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?