Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah bir gün kahve içeriz :)

Çikolatalar noldu bittimi ?

napmış bonus napmış

söylediklerin çok doğru sadece zaten yarışmalari hoşuma gidiyor

:)) yeliz demis ya eski diziler yok diye evet oyle. Askli meskli filmler ilgimi cekerde son zamankiler cinsellige yonelik. Kara sevdayi izliyorum sadece ondada bi haltlar oldu ama basrollerin aski beni benden aliyi

Frida o universiteli kiz senden cokta yuksek almamis bence gayet iyisin ya :)
Sorular zordu zaten sadece o kız hızlı çözdü ona şaşırdım birde düşük not aldım dediğimde dedi zaten sınav zordu ben bile 3 üniversite okuyorum zorlandım dedi ...

Yanındaki mimardan kopya çekeyim dedim oda 60 almıştı bende korkudan bakamadım zaten pamuk gibi hoca sınavda devleşti anlamadık :)))

Bu sınav kurs bitti mi demek oluyor adaş
Bu kurs kısaydı evet bu sınavla bitti bunun sertifikasını alıcam ama önümüzdeki salı yenisi başlıyor bunlar birbirine bağlantılı 3 adet konu ben birini geçtim diğer 2 konuyada gidersem seneye bu konulara gelenlere başka kurslar olcak işte karışık oldu biraz

Önümüzdeki salı yeni bölüme başlıyabilirim bana bağlı hoca ikna etti çok eğlenceli oluyor diğer ikisi dedi bakalım ...

Biraz kişisel gelişimle alakalı oyunlar filan oynuyoruz tam benlik bayılırım :)))

Slm kizlar
Bu hafta cok yogunuz girip bakamiyorum
Simdide uykulu gozlerle baktim ama hrcmis yapabilcek durumda degilim mesaji zor yaziyorum
Allah nasip ederse yarin son gunum sonra nisana kadar izin aldim abimin dugunu var izmire gitcez persembe gunu insallah

Bi yesilkoy pazarina birde kadikoydemi bi sali pazari var oraya gitmeyi cok istiyorum. Bakirkoyde var cumartesi orada cok buyuk dikise gittigim zaman gitmistim kumas bakmak icin. Birde fatih carsamba pazari vardi oraya gitmistim :)

Kurstaki arkadaslarla gidelim dedik kumas aksesuar aliriz diye tek gonderilemedimde ablamda gelmisti bekci olarak

Simdi iki uc parca bisey var elimde ufak sökük gibi bakiyorum elde olmiycak biseyse makineyi acmam lazim. Dusunun beni dikis makinesi basinda dusundunuzmu hah simdi gülün

Selamun aleykum
Hayırlı mutlu sabahlar
Dünden beri migren dış ağrısı birbirine karıştı hala sersemligi var üzerimde yeme düzenimde bozuk bu haftada böyle gumledi sanki
Bu begenip begenip yazmayan ogulcuk kisinin amaci ney acaba
oğulcuk kissi sever seni ama kızlarda tabi anladın sen onu

az kaldi ins hacamatin cok faydasini goruceksin. Tekrar yaptircakmisin 15 gun arayla 3 sefer yapilmasi iyiymis sart degil tabiki. İlk sefer sirttan yapilir 2.gidersende basindan he olmazmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…