İnşallah bir gün kahve içeriz :)Hay atarını seveyim frida sahil lafını duymak istemiyon demek :)) gelecek olsam hiç durmam emin ol. Tek başıma zaten bi yere gitmem bide çocuklarla hiç gidemiyorum. Ailecek geliriz oraya eşimin arkadaşı var b.çekmecede onlarla görüşürüz sahilde. Onun dışında geldiğim yok oraya. Albatros var otelmi ne gecen orda buluşup yürüdük mesela sahil uzun tabisi :))
Ben çocukluyum senin yolun düşerse bir gün cennete beklerin :)
Bayağı zorlu bir gün olmuş gerçekten vücudu şaşırtmak için mi yaptın yoksa böyle mi denk geldii ama neyse maşllahın var :)
Yasemincim bu arada sınavım için başarılar dilemişsin sağol tabii bugün bonus yüzünden !! Ders çalışamayınca düşük not aldım :)))
söylediklerin çok doğru sadece zaten yarışmalari hoşuma gidiyor
Daha agzima surecegimi sanmiyorumİnşallah bir gün kahve içeriz :)
Çikolatalar noldu bittimi ?
Ben de kacirmam Diriliş ibende çok seviyorum yunus emreyi ve diriliş Ertuğrulu ama Ertuğrul konusunda ailedekilerle hem fikirz ama yunus emreye çok izlemezler
Sorular zordu zaten sadece o kız hızlı çözdü ona şaşırdım birde düşük not aldım dediğimde dedi zaten sınav zordu ben bile 3 üniversite okuyorum zorlandım dedi ...Frida o universiteli kiz senden cokta yuksek almamis bence gayet iyisin ya :)
Bu kurs kısaydı evet bu sınavla bitti bunun sertifikasını alıcam ama önümüzdeki salı yenisi başlıyor bunlar birbirine bağlantılı 3 adet konu ben birini geçtim diğer 2 konuyada gidersem seneye bu konulara gelenlere başka kurslar olcak işte karışık oldu birazBu sınav kurs bitti mi demek oluyor adaş
O değilde çağla çıkmış denk gelmedi yarın pazarda bulursam alayımEki Görüntüle 1800704 Hah işte yeme şeklimin özeti.
Sağol canım dersler o kadar kolaydıki internete konu anlatımı vardı okumanız gereken onları okumayınca sınav zor olduFrida bencede iyi almissin 3 universite bitiren kizin yaninda masallah sana
bugün çikolata namına yedimde yedim 1pakete yakın yedim bu aksam kötü geçtiBende de var çikolata ama eskisi kadar çok yemiyorum
Arkadaş almanyaya gitti yegeninin düğününe kendi daha orda kızları geldi çikolata göndermiş bana :)
Bu begenip begenip yazmayan ogulcuk kisinin amaci ney acaba
Selamun aleykum
Hayırlı mutlu sabahlar
Dünden beri migren dış ağrısı birbirine karıştı hala sersemligi var üzerimde yeme düzenimde bozuk bu haftada böyle gumledi sanki
oğulcuk kissi sever seni ama kızlarda tabi anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?