- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
kıslarr çok güzel sohbetler etmişsiniz bensiz olmuş ama olsunbu arada halaa kayınvalide deyim.-tatlicadiarzu-
tursari tam gidiyodum seni gördüm
yaa sitede sorun olmuş canım...ondan kalkmış...
valla motivasyon oluyodu gerçekten de ilk sayfada yönetimden biri yazmış nerdeyse site elden gidiyodu gibisinden....herhalde gelmez geri..:çok üzgünüm:
canım dellenme boşverrrrrrrrrrrrr
hayatım seninle sohbet edyim diye biraz durdum da uyku gözümden akıyo
bana müsade bacım...
sen kaynanaya ne zaman veda etcen sırnaşık şey
evine ne zaman gidiyosun kısmetse
Günaydın kızlarrrrrr,
ben kilomu bildireyim büyük mutlulukla
87 den 1.7 kilo gitmiş
85.3 olmuşum.
çoook mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
:)))) canım nası değiştireyim bundan sonra. o sırada aklıma dilenci geldi baktım varmış ben de dilenciii yaptım sonra alıştım herşeye onla üye oldum:))) sen söyle boş ver dilencim de çingen de faketmez gönüller bir olsun:)))kıslarr çok güzel sohbetler etmişsiniz bensiz olmuş ama olsunbu arada halaa kayınvalide deyim.-tatlicadiarzu- yenoşcum yaa kızışına geçmiş olsun aman dikkat edin. bu arada nedir bu herkes hasta yahuu Allahtan memleketimize ciddi ciddi acil şifalar diliyorummmmmmmmmm:Saruboceq: bu arada dilenci iyi gidiyorsun terbiklerrrryaa dilenci değiştir şu ismini be anacım her yazışıda yada ağzımdan çıktığında şöyle bir silkeleniyorum küfür ediyormuşum gibime geliyor yahuuu dilencicim bile diyemiyorum bi garip oluyorrr -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:r
Günaydın kızlarrrrrr,
ben kilomu bildireyim büyük mutlulukla
87 den 1.7 kilo gitmiş
85.3 olmuşum.
çoook mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
emrahelifim canım sağolasın
canım ben hiç evde spor vs yapamıyom o yüzden bilemiycem leslieye niyetlendim bi türlü başlayamadım...
sende tatlı krizinle başa çık bu dönem ...elma rendele üstüne tarçın koy ye....
herkese günaydınnn;
nasılsınız bayanlar?? bakıyorum kilolar gidiyor. darısı başıma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?