Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari tam gidiyodum seni gördüm
yaa sitede sorun olmuş canım...ondan kalkmış...

valla sorun morun anlamam yaa be çizelgemi geri istiyommmafoldumbenmafoldumben valla aklııma başka siteye bile gitmek geldide sizi bırakıp gidemem toplanıp protesto edelim siteciğimizi:lepi: hepbir ağızdan mesaj yağmuruna falanmı tutsak acaba CADIARZU

Son düzenleme:
valla motivasyon oluyodu gerçekten de ilk sayfada yönetimden biri yazmış nerdeyse site elden gidiyodu gibisinden....herhalde gelmez geri..:çok üzgünüm:

valla motivasyon oluyodu gerçekten de ilk sayfada yönetimden biri yazmış nerdeyse site elden gidiyodu gibisinden....herhalde gelmez geri..:çok üzgünüm:

gıcccıııkkk millet ne uğraşırlar hatun siteriyle annamadım gitti be buraya gedim geleli hep bir sabote var zaten buraya ne hikmetse :mymeka:kıskananlar çatlasınnnnn sengözlerimebaksanab

neyse nevroş ben seni tutmiim opuyorumnanaktansana iyi geceler canım gidecekke n tuttum seni :kedi:öptümm görüşürük gene

canım dellenme boşverrrrrrrrrrrrr
hayatım seninle sohbet edyim diye biraz durdum da uyku gözümden akıyo
bana müsade bacım...
sen kaynanaya ne zaman veda etcen sırnaşık şey
evine ne zaman gidiyosun kısmetse

yok canım ne demek sohbet ettik ne güselll.
bende öptiiiii
byeeeeee

canım dellenme boşverrrrrrrrrrrrr
hayatım seninle sohbet edyim diye biraz durdum da uyku gözümden akıyo
bana müsade bacım...
sen kaynanaya ne zaman veda etcen sırnaşık şey
evine ne zaman gidiyosun kısmetse

ammannn topla uykulrını boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 beninkiler gittimi bidaha gelme bilmiyorlar malesef kısmetse bu hftasonu gideceğim evceyizime bidahada öldür Alla çıkmıcammmm tabi işinşakası bir yana iş oldumu mecburr kuyruğu kıstırıp çıkıyorsun bu ara bi doktor işim var onun içinde çkacam bir iki gün bakalım işte :bbo: kaydirigubbakcemile3 öptüm canım kaçrma uykunu Şeniz

herkeslere günaydınnnnnnnnn ben bu akşam tartılıcam inşallah ama sizden bir ricam olacak citol ablam duymasın bu leslie gerçekten gıcık bana hep hata veriyo linkkkkkk bana evde yapabileceğim başka hareketler söyleyebilir mi yada leslie den başka biri var mı spor yaptırannnnnnnnn sizi seviyorummmm malum dönem yaklaşıyo tatlı krizlerim geliyo amaaaaaaaaa ne yapıyorummmmm sizi düşünerektennnnnnn diyetimi bozmuyorummmmmmmmm iyi ki varsınızzzzzzz :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Günaydın kızlarrrrrr,
ben kilomu bildireyim büyük mutlulukla
87 den 1.7 kilo gitmiş
85.3 olmuşum.
çoook mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus

emrahelifim canım sağolasın
canım ben hiç evde spor vs yapamıyom o yüzden bilemiycem leslieye niyetlendim bi türlü başlayamadım...
sende tatlı krizinle başa çık bu dönem ...elma rendele üstüne tarçın koy ye....

:)))) canım nası değiştireyim bundan sonra. o sırada aklıma dilenci geldi baktım varmış ben de dilenciii yaptım sonra alıştım herşeye onla üye oldum:))) sen söyle boş ver dilencim de çingen de faketmez gönüller bir olsun:)))
Günaydın kızlarrrrrr,
ben kilomu bildireyim büyük mutlulukla
87 den 1.7 kilo gitmiş
85.3 olmuşum.
çoook mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus

çooooookk tebrik ederiiiimmmmmm ablammm a.s.

yena kızına geçmiş olsun dileklerimle. a.s.

ben bildircem birazdan da wc bekliyorum ya kaç gündür karnım şişti o yüzden ne verdiğimi göremiyom sinir oldumm

emrahelif bol bol tarçın çayı iç çok ta krize girersen tatlandırıcılı veya direkt üçü bir arada nescafe iç keser o. ama abartma tabi onu da sadece yiyeceğin tatlının daha kalorili olacağını hesap ederek öneriyorum:)

amaannnn tuvalete çıkmayı bekleyemiycem valla. artık yarına yansır düşüş.. bugün olduğu kadarıyla tartıldım geçtim.. geçen hafta 94.5 tim sanırım şu an 92.9 =1.600 gr. ehh idare eder.

AY TEŞEKKÜR EDERİM NEVRA APLAM UYGULAMAYA ÇALİŞCAM SONUÇTA HERŞEY SAĞLIĞIMIZ GÜZELLİĞİMİZ İÇİN :lepi: :lepi:

alıntı:
dilenciii emrahelif bol bol tarçın çayı iç çok ta krize girersen tatlandırıcılı veya direkt üçü bir arada nescafe iç keser o. ama abartma tabi onu da sadece yiyeceğin tatlının daha kalorili olacağını hesap ederek öneriyorum:)

dilencimmmmmmmm saolasınn aplam nescafe zararlı bana ama tarçın iyi gelecek sanırım akşam eve gider gitmez yapacağım opuyorumnanaktan

selammm citir adaylarim benimm

68,1 kg

bu hafta 1,8 kg vermisim cok mutluyummmmmmm :dance:

darisi tüm veremeyenlerin basina insallah.. rabbim güc kuvvet versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…