Gunaydinnn..
Ben hala cok artiyim
inşallah canım ama iştah açar diyorlar indan korkuyorumaz kaldi ins hacamatin cok faydasini goruceksin. Tekrar yaptircakmisin 15 gun arayla 3 sefer yapilmasi iyiymis sart degil tabiki. İlk sefer sirttan yapilir 2.gidersende basindan he olmazmi :)
Bende mevsim geçişinden su mu tutuyor vücut nedir yada benimki zugurt tesellisi bilemedimGunaydinnn..
Ben hala cok artiyim
Hasbinallahhhhh kim diyo ya bunca sene hacamat yüzündenmi iştahım vardı allasen deyip sustur onlarıinşallah canım ama iştah açar diyorlar indan korkuyorum
Piși nedir yaa ne kadar banelEki Görüntüle 1800779
dünden bu suyu hazırlamıştım yararlı olduğunu söylüyorlar
şu an nefsim sınanıyor sanırım iş yerinde mutfakda buram buram pişi yapılıyor offf yarabbimmm nefsimi koruu odaya kapattım kendimi suyumla başbaşayım
dimi dimiiii çok banellllPiși nedir yaa ne kadar banel
Suyun daha cazip Hemşerimpişi neymiş mideye felan zarar hep
Arkadaşlar şimdi diyetisyenden çıktım 20 günde 5.6 kilo vermişim ve regl şişkinliği ne rağmen hemdeeeee :)))) Allahım şükürler olsun çok mutluyum hihihi.. 107.2 kilo çıktım. Sıradaki kontrolüm ayin 7 sinde olacak tam 15 gün sonra.. Bugün regl sonunda başladı az az geliyo ama geliyo yani. İnşallah 7 nisana kadar onu da atlatip bi 105 e düşersem çok sevinicim. Toplamda 29 kilo gitti aferin bana :)))
Kasimpati bizde izlemistik bi penguen belgeseli bebege baba bakiyo anne yemek bulmaya gidiyo sonra donmuyo baba merak ediyo yavruyu birakip gitmrk zorunda kaliyo yavru baska annelerin altina saklanmaya calisiyo falan anne olmus baba geri donuyo nr aglamistim izlerken
Kasımpatı yalnız değilsin bak :))
Sutu arttirmak icin cay iciyorum da tek sorunum tatli ve abur cubur... Cumaya aranizdayim insallah :)
Dedigin yazari bilmiyorum ya..
Kucuk prense gelince, yanlis hatirlamiyosam baris 2. Sinifa gidiyordu, biraz seviye ustu olabilir. Daha dogrusu soyut gelebilir ona.. Ama okusun tabi. Ben ilk lisede okudum o kitabi biliyo musun ve her okudugumda daha anlamli geliyo sanki..
Insallah oyle dusunuyorum ben de...
Diyet yapamam zaten canim :) ama ben de cuma katilmak isterim listeye senin icin de sakincasi yoksa..
Ya eve esim almis bi poset, isin kotu tarafi yemiyo da kendisi.. Off dugun isini hic sorma ya, eminim bir suru laf duyup sinirden olucem... Bi yerden baslamam lazim...
Hayirli olsun gunlugun.. Ben de kk ya ilk gunluk acarak baslamistim. Sonra @dayko gunlugume gelip bu topigi soylemisti ve bu guzel insanlarla tanisinca kendi gunlugume bi daha girmedim bile:) 2 sene oldu sanirim burdayim. Arada gitmek zorunda kaldim ama donunce yine ayni sicakligi buldum :)
Gecmis olsun kizina.. Insallah sinav sonucunuz coookkk guzel olur.. Hayirlisi olsun hakkinizda
Ben geldiiiim :))) sınavım acayip zordu niye öyle sorular hazırlamış hoca şaştım kaldım 65 aldım ama sınıfın çoğu 60 ve 65 almıştı bir kızcağız 75 almıştı 3 üniversitede birden okuyormuş beyin taze ve sınavlara alışkın geçen kursumdan eepp 95 100 alınca bu beni düz duvara tostlatı :)))
Akşam eve gelirken abur cubur isteyen kızımada şeker ilavesiz tadelle aldım bir kamyon azarda ondan işitim bu ne bu da çukulatamı diye söylenip durdu .....
Eki Görüntüle 1800704 Hah işte yeme şeklimin özeti.
O değilde çağla çıkmış denk gelmedi yarın pazarda bulursam alayım
Bir ihtimal yarın sabah Yeşilköy çarşambaya gidiyim diyorum
Özledik yaz meyvalarını :)
Selamun aleykum
Hayırlı mutlu sabahlar
Dünden beri migren dış ağrısı birbirine karıştı hala sersemligi var üzerimde yeme düzenimde bozuk bu haftada böyle gumledi sanki
oğulcuk kissi sever seni ama kızlarda tabi anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?