Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kasimpati hosgeldin bi yerlere yetismen gerekmiyomu senin burda uzun durunca accuk laf sokasim geldi beyle gıyından

sesli güldümm Sürekli erken mi cikmam gerekiyor yazdım,hic farkında degilim

Cumalari anlayamadigim bir yoğunluk oluyor,tabi bunda esimin erken saatte evde olmasida büyük etken..

Bonusş sali pazari bana yakin kkizzzzz gelirsen gorusurduk ama sana uzak sanki
Canim gecmis olsun hacamat sifa olsun insallah
suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorum

Zeynebim eşinin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlar versin rabbim

kolay gelsin canım eşinle sağlıkla nice seneleree

hadi gozun aydin canim sevindim senin adina....darisi basimiza....

bende....

Bonusş sali pazari bana yakin kkizzzzz gelirsen gorusurduk ama sana uzak sanki

Canim gecmis olsun hacamat sifa olsun insallah
suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorum

nerde oturuyonki senn..daha oncede sormusmuydum acep....

Zeyno geçmişi okuyo

geldim geldimm....ama laptiba bi haller olmus turkce karakter yazmiyo isin ilginci foruma yazmiyo nerden duzelticem bilmiyom....

dün akşam üsteki görgülü komşum geldi bir samimi bir muhabbetli diyoki yarın mevlüt var mutlaka bekliyorum kaldım öyle uzun süre gözünün içine baktım hangi yüzle kapıma geldin acaba diye sonra toparlanıp müsait değilim gelemem dedim...o sırada bebişim kucağımdaydı kimin diye sordu benim dedim aa ne zaman hamile kaldında doğurdun hiç seside gelmiyo dedi ben niye donup kaldım anlamadım öyle gözünün içine bakarak kendi gürültünden benimkini duymuyosun diyemedim salak salak baktım sadece...nasıl bi yüzsüzlük anlamadım ya sen aylardır düşman gibi bak tavır falan yap kii eskiden karşılasınca selam veriyodum sonraları bırakmıştım onuda şimdi sanki çok samimiymişiz gibi kapıma gel üstelik okadar kızgınım öfkeliyim bi kaşık suda boğasım varken niye kitlendim kaldım acaba...

bu arada elifcim hoşgeldin...liste işi güzel bir karar olmuş bende bi düşünüyorum ama henüz cesaret edemedim....

yenacım inş kızına güzel bi elbise bulursunuz....

yasemin ablaa sizinde kdv yoğunluğumu...derken ne olduğunuda pek bilmem aslında sadece eşim artık uykusunda bile sayıklıyoda ordan aşinayım...

bu arada akşamımız güzel geçti...ama an itibari ile evde bir sürü zararlı şey var ve ben gelip gidip yiyorum bir an önce bitsede kurtulsam...üstelik bir sürü yolladım annemle kardeşimle ama kalanda baya çok...

kadikoy tarafindayim ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…