kasimpati hosgeldin bi yerlere yetismen gerekmiyomu senin burda uzun durunca accuk laf sokasim geldi beyle gıyından
Bonusş sali pazari bana yakin kkizzzzz gelirsen gorusurduk ama sana uzak sankiBi yesilkoy pazarina birde kadikoydemi bi sali pazari var oraya gitmeyi cok istiyorum. Bakirkoyde var cumartesi orada cok buyuk dikise gittigim zaman gitmistim kumas bakmak icin. Birde fatih carsamba pazari vardi oraya gitmistim :)
Kurstaki arkadaslarla gidelim dedik kumas aksesuar aliriz diye tek gonderilemedimde ablamda gelmisti bekci olarak
Simdi iki uc parca bisey var elimde ufak sökük gibi bakiyorum elde olmiycak biseyse makineyi acmam lazim. Dusunun beni dikis makinesi basindadusundunuzmu hah simdi gülün
Canim gecmis olsun hacamat sifa olsun insallahSelamun aleykum
Hayırlı mutlu sabahlar
Dünden beri migren dış ağrısı birbirine karıştı hala sersemligi var üzerimde yeme düzenimde bozuk bu haftada böyle gumledi sanki
oğulcuk kissi sever seni ama kızlarda tabi anladın sen onu
suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorumEki Görüntüle 1800779
dünden bu suyu hazırlamıştım yararlı olduğunu söylüyorlar
şu an nefsim sınanıyor sanırım iş yerinde mutfakda buram buram pişi yapılıyor offf yarabbimmm nefsimi koruu odaya kapattım kendimi suyumla başbaşayım
Sesli güldüm yaa
Sesli güldüm yaa
Zeynebim eşinin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşlar versin rabbim
kolay gelsin canım eşinle sağlıkla nice seneleree
Arkadaşlar şimdi diyetisyenden çıktım 20 günde 5.6 kilo vermişim ve regl şişkinliği ne rağmen hemdeeeee :)))) Allahım şükürler olsun çok mutluyum hihihi.. 107.2 kilo çıktım. Sıradaki kontrolüm ayin 7 sinde olacak tam 15 gün sonra.. Bugün regl sonunda başladı az az geliyo ama geliyo yani. İnşallah 7 nisana kadar onu da atlatip bi 105 e düşersem çok sevinicim. Toplamda 29 kilo gitti aferin bana :)))
Bonusş sali pazari bana yakin kkizzzzz gelirsen gorusurduk ama sana uzak sanki
Canim gecmis olsun hacamat sifa olsun insallah
suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorum
Zeyno geçmişi okuyo
ben daha yeni kahvaltı yaptım.1dilim ekmek yumurta ve maydanoz.Eki Görüntüle 1800920 Ogle yemegim
kadikoy tarafindayim ben canim
Kadikoy tarafindayim ben canim
hadi gozun aydin canim sevindim senin adina....darisi basimiza....
bende....
nerde oturuyonki senn..daha oncede sormusmuydum acep....
geldim geldimm....ama laptiba bi haller olmus turkce karakter yazmiyo isin ilginci foruma yazmiyo nerden duzelticem bilmiyom....
Eki Görüntüle 1800920 Ogle yemegim
kadikoy tarafindayim ben canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?