Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

paAr ilk once kadikoyun gobegindeydi sonra fikirtepe tarafina geldi bana da yurume mesafesi 5 dk ydi simdi goztepe koprusunun oraya gitti orasida yakin sayilir bana sen ne zaman tasindin ki tuzla tarafindaydin galiba

Bizim bidik anasiyla gezmekten cok yoruldu sanirim aglaya aglaya kucagimda uyudu kaldi hemen evi topladim ocaga bezelye koydum pirincimi de isladim adam teli servise goturdu insallah bonusun olayina donmez buda

paAr ilk once kadikoyun gobegindeydi sonra fikirtepe tarafina geldi bana da yurume mesafesi 5 dk ydi simdi goztepe koprusunun oraya gitti orasida yakin sayilir bana sen ne zaman tasindin ki tuzla tarafindaydin galiba

kadıköyün göbeğinde olduğu zamanlar bekardım ve giderdim ozamanlar...metrobüsün oraya geldiğinde yakın oturuyodum gidemedim hiç şimdi bir buçuk sene oldu ordan taşınalı sabiha gökçenin yürüme mesafesindeyim....ama bi gün gideceğim o pazara bide mısır çarşısına kapalı çarşıya falan gidesim var daa çocuk çocuk büyüyecekki anca yanii...

Selamun aleyküm güzeller
Ben geldim
Neredeyse bir hafta oluyor ama tahmin edeceğiniz üzere çok yoğunum.
İnanılmaz bir yorgunluk var ve henüz atamadım üzerimden.
İlk defa bu kadar yorgun hissediyorum.

Sağolsun yeğenim bana hiçbir iş bırakmamış hizmetide yapıyordu onunda çocuk hastalandı iki gündür hastahanede. Ateşi hiç düşmüyor 40 ın üzerinde isal ve istifra ediyor. Bugün rota virüsü demiş Dr. Onada çok üzüldüm.
Fırsat bulduğum da uğrarım inşallah
dafi ablam düştü aklıma dönmüstür heralde ümreden rabbim kabul etsin insallah gitsekte bi hurma yesek he

Kızlar çok sağolun
Bol bol hurma getirdim buyurun gelin

Hoşgeldin Daficim Allah kabul etsin tüm dua ve ibadetlerinizi
Yegeninin çocuğuna da geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Zeynep cokmu gurultulu komsularin? Sen oyle yazinca bende kendimden utandim. Altimda kimse yok ama bitisikte ve yan tarafta var. Ve ben bagiran biriyim eminim gidiyodur sesim. Sabirsizim huysuzum bazen ofke kontrolu yapamayinca olan oluyo.

Senin sesini hic duymamislar ne guzel. Ben hamileyken duygu senin kizdan daha kucuktu bagirtiyodu beni. Ne mutlu sana benimki edepdizlik

Dafı abla hoş geldin Rabbim kabul etsin tekrarını nasip etsin inşallah ufaklıgada geçmiş olsun

Dafi abla hosgeldiniz.. Allah ibadetlerinizi kabul etsin insallah..

Zeynep seni de bekliyoruz listeye :)

Yelizzz ben marmarada okudum, ilk sene fikirtepede kulunkoglu firinin orda kaliyodum her sali pazara giderdik ders arasinda falan. Ama o zaman daha tasinmamisti pazar :) ahh ahhh ne gunlerimiz gecti orda.... 3 sene oldu gitmeyeli.. Bu yaz diplomamizi almaya gidicez esimle insallah :)

dafi ablaa hoşgeldin...yeğeninede çok geçmiş olsun....

çok kelimesi yetersiz canım...gelin kaynana birlikte oturuyolar ikide çocuk var...sürekli birileri birilerini dövüyo hep kavga gürültü...gece gündüz hep bi çekiç matkap sesi....geceden kastım akşam 9 10 değil bildiğin gecenin 2 si 3 ü falan çocuklar bile korkarak uyanıyo noluyo diye...silkeleme olayına hiçç girmiyorum....

bana gelince elbet ara ara bende bağırıyorum ama bağırdığım zamanda bulunduğum odaya dikkat ederim banyoda ve koridorda dışarı çok ses gider...çokta bağırmam kızdığımı genelde konuşmamın sertliğinden anlar çocuklar...sert ve kesin ifadeler kullanırım bağırmama çok gerek kalmaz(istisna zamanlar var tabi)....bide bonuscum herşey bi yana kul hakkından çok korkarım oyüzden ayrı bi özen gösteririm kimseyi rahatsız etmemek için...

inş elifcim en kısa sürede ama bugunki gibi devam edersem durumum baya vahim bayadır bukadar toplu bi şekilde saçmalamamıştım...

tebrikler karbeyaz07 azmin bol olsun.

bende antalyadayım diyetisyen kime gidiyorsun?

Canim Konyaaltı nda oturuyorum ben. Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmetini deneyeyim dedim.Koshim deki.şansıma genç bilgili ilgili iyi bir diyetisyen çıktı

hadi gozun aydin canim sevindim senin adına darısı başımıza i

Teşekkür ederim canım daha bol eksileriniz olur inşallah ❤

Heveslenip bi öncesi sonrası fotosu atıyorum buraya daha fazlası instagram hesabımda yukaridaki kullanici qdimin altindaki adresten bakabilirsiniz merak ediyorsanız Bi sondaki kontrolüm 7 nisanda o zamana kadar bakalım neler olacak iki haftada 2 kilo versem o bile yeter 99 a çok az kaldı Allahın izniyle

Eklentiler

• IMG_20160323_141611.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 68
Hayirli aksamlar kizlar baktim ama yazmaya halim olmadi hala var agrim ama gececek insallah tesekkur ederim gecmis olsun dileklerinize artik al8stim buna bide gozum morarmasa ondan korkuyorum ama hayirlisi
dafi ablam gelmis hosgelmis rabbim ziyaretini kabul etsin insallah ablam kucugede gecmis olsun gecen sene bizde olduk rota bulasici bide kardesi falan varsa dikkat etsinler yazik

Canim masallah ne güzel vermissin azmin daim olsun insallah

yaaâaâ kulunkoglu hala duruyo canim ben de murat sinemasinin oralardayim

wawwwww superrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…