paAr ilk once kadikoyun gobegindeydi sonra fikirtepe tarafina geldi bana da yurume mesafesi 5 dk ydi simdi goztepe koprusunun oraya gitti orasida yakin sayilir bana sen ne zaman tasindin ki tuzla tarafindaydin galibaafiyet olsun canım...
salı pazarına yakınım deyince acaba komşumuyduk falan dedim..bende 5 sene ünalanda oturdumda yürüme mesafesiydi ama hiç gidemedim salı pazarına....gerçi ben taşındıktan sonra daha yakına gelmiş pazar ama nasip işte...
paAr ilk once kadikoyun gobegindeydi sonra fikirtepe tarafina geldi bana da yurume mesafesi 5 dk ydi simdi goztepe koprusunun oraya gitti orasida yakin sayilir bana sen ne zaman tasindin ki tuzla tarafindaydin galiba
dafi ablam düştü aklıma dönmüstür heralde ümreden rabbim kabul etsin insallah gitsekte bi hurma yesek he
@YENA topramm, bariş paşanın bisikleti hayırlı olsun,güle güle güzel günlerde kullansın inş.
Akşam biz de eşimle tolga çevik izledik,severiz kendisini:)
y.o.l.c.u hoşgeldin canım,eşinin dogum günü kutlu olsun.Evlatlarınızla beraber nice güzel seneler diliyorum sizlere..
@meyra__ hoşgeldin canım,özledik seni..:)
dafi abla benim de aklımdan geçti dün,geldi mi acaba
Bonus kızma kendine kuzuu,olumsuzluk yok,başaracağiz biz de,neyimiz eksik ki başaranlardan:)
Hem bunca zaman kendimize kızdıkta ne oldu,bir adım ilerleyemedikbu defa kızmaktan ziyade güvenelim kendimize,inanıyorum ki başaracagız..
@nursena @clutch arkadaşlarımızdan haberdar olan var mı?Esra gönlüne göre bir ev bulmuştur umarım..Nursena da daha iyidir,toparlanmıştır inşallah..
Daha yazacaklarım vardı ama unuttum,yaşlanıyorum zarr:)
Selamlar,sevgiler en derin hörmetler olsun diger topikdaşlarima:)
Kızlar çok sağolunhayırlı haftalar olsunnnn
ne güzellll sayfalar dolusu olmuş eskisi gibi
y.o.l.c.u taze anne iyi haberlerin bizi mutlu ediyor
dafiyi faceden gördüm sanırım bursaya dönüş yaptı anladığım kadarı ile
nursena ile de watsaptan konuştum iyi idi kendini toparladığında geleceğini söyledi
@meyra__ taze anne arada senden haber almak da güzel kuzum
dün sabah öğle akşam misafir vardı yorgundum hiç dinlemedim bugün işe geldim ama yorgun bir değişik ruh hali ile ilerleyen vakitler de toparlarım inşallah
Hoşgeldin Daficim Allah kabul etsin tüm dua ve ibadetleriniziSelamun aleyküm güzeller
Ben geldim
Neredeyse bir hafta oluyor ama tahmin edeceğiniz üzere çok yoğunum.
İnanılmaz bir yorgunluk var ve henüz atamadım üzerimden.
İlk defa bu kadar yorgun hissediyorum.
Sağolsun yeğenim bana hiçbir iş bırakmamış hizmetide yapıyordu onunda çocuk hastalandı iki gündür hastahanede. Ateşi hiç düşmüyor 40 ın üzerinde isal ve istifra ediyor. Bugün rota virüsü demiş Dr. Onada çok üzüldüm.
Fırsat bulduğum da uğrarım inşallah
Kızlar çok sağolun
Bol bol hurma getirdim buyurun gelin
Dafı abla hoş geldin Rabbim kabul etsin tekrarını nasip etsin inşallah ufaklıgada geçmiş olsunSelamun aleyküm güzeller
Ben geldim
Neredeyse bir hafta oluyor ama tahmin edeceğiniz üzere çok yoğunum.
İnanılmaz bir yorgunluk var ve henüz atamadım üzerimden.
İlk defa bu kadar yorgun hissediyorum.
Sağolsun yeğenim bana hiçbir iş bırakmamış hizmetide yapıyordu onunda çocuk hastalandı iki gündür hastahanede. Ateşi hiç düşmüyor 40 ın üzerinde isal ve istifra ediyor. Bugün rota virüsü demiş Dr. Onada çok üzüldüm.
Fırsat bulduğum da uğrarım inşallah
Kızlar çok sağolun
Bol bol hurma getirdim buyurun gelin
Zeynep cokmu gurultulu komsularin? Sen oyle yazinca bende kendimden utandim. Altimda kimse yok ama bitisikte ve yan tarafta var. Ve ben bagiran biriyim eminim gidiyodur sesim. Sabirsizim huysuzum bazen ofke kontrolu yapamayinca olan oluyo.
Senin sesini hic duymamislar ne guzel. Ben hamileyken duygu senin kizdan daha kucuktu bagirtiyodu beni. Ne mutlu sana benimki edepdizlik
Dafi abla hosgeldiniz.. Allah ibadetlerinizi kabul etsin insallah..
Zeynep seni de bekliyoruz listeye :)
Yelizzz ben marmarada okudum, ilk sene fikirtepede kulunkoglu firinin orda kaliyodum her sali pazara giderdik ders arasinda falan. Ama o zaman daha tasinmamisti pazar :) ahh ahhh ne gunlerimiz gecti orda.... 3 sene oldu gitmeyeli.. Bu yaz diplomamizi almaya gidicez esimle insallah :)
26 yasindayim canim.. Kuzum da iyi elhamdulillah uyku sorunu disinda iyiyiz gunduz uyuyo gece gozumun icine bakiyo :)eliff kaç yaşındaydın senn....bu arada kuzucuk nasıll...
hadi gozun aydin canim sevindim senin adına darısı başımıza i
Canim masallah ne güzel vermissin azmin daim olsun insallahCanim Konyaaltı nda oturuyorum ben. Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmetini deneyeyim dedim.Koshim deki.şansıma genç bilgili ilgili iyi bir diyetisyen çıktı
Teşekkür ederim canım daha bol eksileriniz olur inşallah ❤
Heveslenip bi öncesi sonrası fotosu atıyorum buraya daha fazlası instagram hesabımda yukaridaki kullanici qdimin altindaki adresten bakabilirsiniz merak ediyorsanız Bi sondaki kontrolüm 7 nisanda o zamana kadar bakalım neler olacak iki haftada 2 kilo versem o bile yeter 99 a çok az kaldı Allahın izniyle
yaaâaâ kulunkoglu hala duruyo canim ben de murat sinemasinin oralardayimDafi abla hosgeldiniz.. Allah ibadetlerinizi kabul etsin insallah..
Zeynep seni de bekliyoruz listeye :)
Yelizzz ben marmarada okudum, ilk sene fikirtepede kulunkoglu firinin orda kaliyodum her sali pazara giderdik ders arasinda falan. Ama o zaman daha tasinmamisti pazar :) ahh ahhh ne gunlerimiz gecti orda.... 3 sene oldu gitmeyeli.. Bu yaz diplomamizi almaya gidicez esimle insallah :)
wawwwww superrrrCanim Konyaaltı nda oturuyorum ben. Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmetini deneyeyim dedim.Koshim deki.şansıma genç bilgili ilgili iyi bir diyetisyen çıktı
Teşekkür ederim canım daha bol eksileriniz olur inşallah ❤
Heveslenip bi öncesi sonrası fotosu atıyorum buraya daha fazlası instagram hesabımda yukaridaki kullanici qdimin altindaki adresten bakabilirsiniz merak ediyorsanız Bi sondaki kontrolüm 7 nisanda o zamana kadar bakalım neler olacak iki haftada 2 kilo versewm o bile yeter 99 a çok az kaldı Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?