- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorum
yasemin ablaa sizinde kdv yoğunluğumu...derken ne olduğunuda pek bilmem aslında sadece eşim artık uykusunda bile sayıklıyoda ordan aşinayım...
Selamun aleyküm güzeller
Ben geldim
Canim Konyaaltı nda oturuyorum ben. Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmetini deneyeyim dedim.Koshim deki.şansıma genç bilgili ilgili iyi bir diyetisyen çıktı
Teşekkür ederim canım daha bol eksileriniz olur inşallah ❤
Aksam yemeginde 3servis kasigi bezelye 2servis kasigi pilav salata ayran yedim tikkabasa doymadim ama ac ta degilim
Ben bugün biraz düzensiz yedim ama çok yemedim yarım saat de yürüdüm artık yatana kadar su içelim inşallah
bendede şu an bir nedenini bilmediğim bir şişkinlik var bitmeyen bir adetim oldu 15 oldu yoğun değil bitecek diye bekliyorum bide bu gün biraz az su içtim belki ondandır oluyor bazen..iyi geceler herkeze...
kilom hala çok yuksek yanaklarım filan arı sokmuş gibiyim...profil resmimle alakam yok buda moralimi çok bozuyor ..içtiğim ilaçlar mı ödem yaptı yoksa su az içiyorum ondanmı bilemiyorum...
26 yasindayim canim.. Kuzum da iyi elhamdulillah uyku sorunu disinda iyiyiz gunduz uyuyo gece gozumun icine bakiyo :)
Canim Konyaaltı nda oturuyorum ben. Konyaalti Belediyesinde ücretsiz diyetisyen hizmetini deneyeyim dedim.Koshim deki.şansıma genç bilgili ilgili iyi bir diyetisyen çıktı
Teşekkür ederim canım daha bol eksileriniz olur inşallah ❤
Heveslenip bi öncesi sonrası fotosu atıyorum buraya daha fazlası instagram hesabımda yukaridaki kullanici qdimin altindaki adresten bakabilirsiniz merak ediyorsanız Bi sondaki kontrolüm 7 nisanda o zamana kadar bakalım neler olacak iki haftada 2 kilo versem o bile yeter 99 a çok az kaldı Allahın izniyle
Hayirli aksamlar kizlar baktim ama yazmaya halim olmadi hala var agrim ama gececek insallah tesekkur ederim gecmis olsun dileklerinize artik al8stim buna bide gozum morarmasa ondan korkuyorum ama hayirlisi
dafi ablam gelmis hosgelmis rabbim ziyaretini kabul etsin insallah ablam kucugede gecmis olsun gecen sene bizde olduk rota bulasici bide kardesi falan varsa dikkat etsinler yazik
Ben bugün biraz düzensiz yedim ama çok yemedim yarım saat de yürüdüm artık yatana kadar su içelim inşallah
karbeyaz07 sen instagramda askbuyukbedengiyer misin tesadufen gordumde seni
hoş geldin dafii Allah ibadetkerinizi kabul etsin yiğenininçocuğunada geçmişolsun çabuk atlatır inşallahSelamun aleyküm güzeller
Ben geldim
Neredeyse bir hafta oluyor ama tahmin edeceğiniz üzere çok yoğunum.
İnanılmaz bir yorgunluk var ve henüz atamadım üzerimden.
İlk defa bu kadar yorgun hissediyorum.
Sağolsun yeğenim bana hiçbir iş bırakmamış hizmetide yapıyordu onunda çocuk hastalandı iki gündür hastahanede. Ateşi hiç düşmüyor 40 ın üzerinde isal ve istifra ediyor. Bugün rota virüsü demiş Dr. Onada çok üzüldüm.
Fırsat bulduğum da uğrarım inşallah
Kızlar çok sağolun
Bol bol hurma getirdim buyurun gelin
maşallah iradene:)Eki Görüntüle 1800779
dünden bu suyu hazırlamıştım yararlı olduğunu söylüyorlar
şu an nefsim sınanıyor sanırım iş yerinde mutfakda buram buram pişi yapılıyor offf yarabbimmm nefsimi koruu odaya kapattım kendimi suyumla başbaşayım
bende hala artıyım 3 gündür bir asılmışım sorma ama artıları hala gönderemedim yarında var bakalım da yazık ediyorum kendime cuma cumartesi pazar fena yiyorum geçen hafta perşembede yedim sonra o yediklerimi göndermeye çalışıyorum önümüzdeki hafta öyle yapmam umarımGunaydinnn..
Ben hala cok artiyim
bende cuma cumartesi pazar çok boşluyorum pazartesi salı telafi günü oluyo çarşamba perşembe ne kadar eksiye geçilirse 2gün ile kar ediyordm ama bu hafta öyle yapmadım daha dikkatli oldum tabi kaçamaklar oldu ama daha kontrollü bir şekilde.demem o ki 3gün boşlyınca toparlamayana kendimi yıpratyorum dikkat etsek daha güzel sonuçlar olcakbende hala artıyım 3 gündür bir asılmışım sorma ama artıları hala gönderemedim yarında var bakalım da yazık ediyorum kendime cuma cumartesi pazar fena yiyorum geçen hafta perşembede yedim sonra o yediklerimi göndermeye çalışıyorum önümüzdeki hafta öyle yapmam umarım
doğru söylüyorsun yazık ediyorum kendime düşün perşembeden beri dört gün ne bir yeşil çay ne bişey pazartesinden sonra başladım tabiii kaarda etmiyor yıpratıyorumda kendimii önümüzdeki hafta bu hatayı yapmıycam kısır bir döngü gibii oluyor aman diyim sen kurtulmuşsun arada ufak kaçamaklar bişey olmaz tamamen boşlayınca kötüüü ..bende cuma cumartesi pazar çok boşluyorum pazartesi salı telafi günü oluyo çarşamba perşembe ne kadar eksiye geçilirse 2gün ile kar ediyordm ama bu hafta öyle yapmadım daha dikkatli oldum tabi kaçamaklar oldu ama daha kontrollü bir şekilde.demem o ki 3gün boşlyınca toparlamayana kendimi yıpratyorum dikkat etsek daha güzel sonuçlar olcak
evet canım inşallah faydasinı görüruz.tabi ben az önce yarım dilim ekmek yemiş biri olarak konuşuyorumdoğru söylüyorsun yazık ediyorum kendime düşün perşembeden beri dört gün ne bir yeşil çay ne bişey pazartesinden sonra başladım tabiii kaarda etmiyor yıpratıyorumda kendimii önümüzdeki hafta bu hatayı yapmıycam kısır bir döngü gibii oluyor aman diyim sen kurtulmuşsun arada ufak kaçamaklar bişey olmaz tamamen boşlayınca kötüüü ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?