Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

suyun daha guzel rakip ama benimd karnim ac ya boyle mutfakta pogacalar duruyo ben yememek icin nefsimle savasiyorum

akşam yemeklerinde ben yarı aç yarı tok oluyorum nefis olayını aştıkmı olay tamam

yasemin ablaa sizinde kdv yoğunluğumu...derken ne olduğunuda pek bilmem aslında sadece eşim artık uykusunda bile sayıklıyoda ordan aşinayım...

hehe zeynepcim nasılda biliyosun kdv ve sgk ben daha sayıklama faslında değilim sanırım :)

Selamun aleyküm güzeller
Ben geldim

Hoşgeldin sefa getirin dafimmm ümren hayırlı olsun bizede nasip etsin

yazdığın belediyenin hizmetini bilmiyorum ben bahçelievler polisevinin orda oturuyorum bana bayağı bi uzak konyaaltı belediyesi ama iyi ve bilgili birinin olması artı birşey azmin daim olsun

Aksam yemeginde 3servis kasigi bezelye 2servis kasigi pilav salata ayran yedim tikkabasa doymadim ama ac ta degilim

afiyet olsunn akşam yemekleri erken ve yarı aç yarı tok kalkınca genelde eksi getiriyor zamanla ama sabretmek lazım

Ben bugün biraz düzensiz yedim ama çok yemedim yarım saat de yürüdüm artık yatana kadar su içelim inşallah

sen dengelemişindir dengeli hatunn

iyi geceleer bugün gelemedim fena yoruldum sabah evden pazara diye bir çıktım akşam baş ağrısı ,bel ağrısı ayak ağrısıyla döndüm biraz yattım daha yeni kalktım pazardan kaynıma pijama alıcaktım istediğim gibi bulamayınca avm ye gittim o beni yordu neyse sonra daği den bir pijama alabildim ...

sizlere bakayım neler yapmışsınız :)

iyi geceler herkeze...
kilom hala çok yuksek yanaklarım filan arı sokmuş gibiyim...profil resmimle alakam yok buda moralimi çok bozuyor ..içtiğim ilaçlar mı ödem yaptı yoksa su az içiyorum ondanmı bilemiyorum...
bendede şu an bir nedenini bilmediğim bir şişkinlik var bitmeyen bir adetim oldu 15 oldu yoğun değil bitecek diye bekliyorum bide bu gün biraz az su içtim belki ondandır oluyor bazen..

26 yasindayim canim.. Kuzum da iyi elhamdulillah uyku sorunu disinda iyiyiz gunduz uyuyo gece gozumun icine bakiyo :)

ay ne tatlııı yayamaz şeey

tebrik ederim fark tabiki çok belli ben böyle bollaşan kıyafetlerimide bayağı attım bahar dolap değişimindede atıcaklarımda var hiç öncesi sonrası resimim yok amageçen eşim bir resmime bakıyordu ne kadar kilo vermişsin dedi bende şaşırıp baktım şimdi bu resimden dahamı zayıfım diyee :) eşimde evet dedi ...

geçmiş olsun hayriyecim yarın kendini daha iyi hissedersin inşallah

Ben bugün biraz düzensiz yedim ama çok yemedim yarım saat de yürüdüm artık yatana kadar su içelim inşallah

adaaaş akşam çayın yanına bişey yemedin mii

karbeyaz07 sen instagramda askbuyukbedengiyer misin tesadufen gordumde seni

evet yeliz o zaten son paylaşımlarında öncesi sonrası resimlerini görürsün

hoş geldin dafii Allah ibadetkerinizi kabul etsin yiğenininçocuğunada geçmişolsun çabuk atlatır inşallah

maşallah iradene:)

bende bugün pazarda nasıl gözleme dumanlarının arasında kaldım anlatamam bizim burda büyük pazarların yarısını yeme içme bölümü yapıyorlar genel gözleme ve döner fesfut üzerine her taraf duman duman o kadar dumanı aştım da sonra eti form mısır patlağı kemirdim biraz :)) tabiii ben her zaman böyle iradeli olamıyorum

Gunaydinnn..

Ben hala cok artiyim
bende hala artıyım 3 gündür bir asılmışım sorma ama artıları hala gönderemedim yarında var bakalım da yazık ediyorum kendime cuma cumartesi pazar fena yiyorum geçen hafta perşembede yedim sonra o yediklerimi göndermeye çalışıyorum önümüzdeki hafta öyle yapmam umarım

bende cuma cumartesi pazar çok boşluyorum pazartesi salı telafi günü oluyo çarşamba perşembe ne kadar eksiye geçilirse 2gün ile kar ediyordm ama bu hafta öyle yapmadım daha dikkatli oldum tabi kaçamaklar oldu ama daha kontrollü bir şekilde.demem o ki 3gün boşlyınca toparlamayana kendimi yıpratyorum dikkat etsek daha güzel sonuçlar olcak

doğru söylüyorsun yazık ediyorum kendime düşün perşembeden beri dört gün ne bir yeşil çay ne bişey pazartesinden sonra başladım tabiii kaarda etmiyor yıpratıyorumda kendimii önümüzdeki hafta bu hatayı yapmıycam kısır bir döngü gibii oluyor aman diyim sen kurtulmuşsun arada ufak kaçamaklar bişey olmaz tamamen boşlayınca kötüüü ..

evet canım inşallah faydasinı görüruz.tabi ben az önce yarım dilim ekmek yemiş biri olarak konuşuyorum

ali ağaoğlunun son haber videosunu gördünüz mü ?

adam diyorki ortanca hanımı almışım boğazda yemeğe götürüyorum taksimdeki patlama yerine gül bıraktık tabii fakirler gibiii karanfil bırakıcak değildik yaa

adam 1 dakkalık konuşmada batırıyor çıkıyor videoyu izleyin demek ortam ona ben ortanca eşimle yemeğe çıktım diyee demeç verecek kadar rahat ettiriyor onu diğerlerinide siz izleyin ve karar verin böyle adamlar büyüğünü, küçüğünü, ortancasını alıp kaybolup gitselerde kurtulsak

Slm arkadaşlar..
Bende çoooook eskiden aranızdaydım hatırlayan varmı bilmiyorum. O zamanlardan bu zamana bi bebişim daha oldu şimdi 14 aylık ve ben hala 100 kiloyum 95lere düştüm ama yine aldım. Aynaya bakıyorum yine harika oldun aferim diyorum Motive olmaya ihtiyacım var ve bende size bir merhaba diyeyim dedim Belki faydası olurda rejime başlarım artıkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…