- 12 Mart 2012
- 5.538
- 17.388
- 498
Hoşgeldin Daficim Allah kabul etsin tüm dua ve ibadetlerinizi
Yegeninin çocuğuna da geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Dafi sultan gelmis hosgelmis. Allah kabul etsin ibadetinizi. Gecmis olsun kucugede ishal fenadir ins cabuk toparlanir.
Senin misafir alayini dusundukce kalbim buyuyo
Dafı abla hoş geldin Rabbim kabul etsin tekrarını nasip etsin inşallah ufaklıgada geçmiş olsun
Dafi abla hosgeldiniz.. Allah ibadetlerinizi kabul etsin insallah..
Zeynep seni de bekliyoruz listeye :)
Yelizzz ben marmarada okudum, ilk sene fikirtepede kulunkoglu firinin orda kaliyodum her sali pazara giderdik ders arasinda falan. Ama o zaman daha tasinmamisti pazar :) ahh ahhh ne gunlerimiz gecti orda.... 3 sene oldu gitmeyeli.. Bu yaz diplomamizi almaya gidicez esimle insallah :)
dafi ablaa hoşgeldin...yeğeninede çok geçmiş olsun....
çok kelimesi yetersiz canım...gelin kaynana birlikte oturuyolar ikide çocuk var...sürekli birileri birilerini dövüyo hep kavga gürültü...gece gündüz hep bi çekiç matkap sesi....geceden kastım akşam 9 10 değil bildiğin gecenin 2 si 3 ü falan çocuklar bile korkarak uyanıyo noluyo diye...silkeleme olayına hiçç girmiyorum....
bana gelince elbet ara ara bende bağırıyorum ama bağırdığım zamanda bulunduğum odaya dikkat ederim banyoda ve koridorda dışarı çok ses gider...çokta bağırmam kızdığımı genelde konuşmamın sertliğinden anlar çocuklar...sert ve kesin ifadeler kullanırım bağırmama çok gerek kalmaz(istisna zamanlar var tabi)....bide bonuscum herşey bi yana kul hakkından çok korkarım oyüzden ayrı bi özen gösteririm kimseyi rahatsız etmemek için...
inş elifcim en kısa sürede ama bugunki gibi devam edersem durumum baya vahim bayadır bukadar toplu bi şekilde saçmalamamıştım...
Hayirli aksamlar kizlar baktim ama yazmaya halim olmadi hala var agrim ama gececek insallah tesekkur ederim gecmis olsun dileklerinize artik al8stim buna bide gozum morarmasa ondan korkuyorum ama hayirlisi
dafi ablam gelmis hosgelmis rabbim ziyaretini kabul etsin insallah ablam kucugede gecmis olsun gecen sene bizde olduk rota bulasici bide kardesi falan varsa dikkat etsinler yazik
akşam yemeklerinde ben yarı aç yarı tok oluyorum nefis olayını aştıkmı olay tamam
hehe zeynepcim nasılda biliyosun kdv ve sgk ben daha sayıklama faslında değilim sanırım :)
Hoşgeldin sefa getirin dafimmm ümren hayırlı olsun bizede nasip etsin
yazdığın belediyenin hizmetini bilmiyorum ben bahçelievler polisevinin orda oturuyorum bana bayağı bi uzak konyaaltı belediyesi ama iyi ve bilgili birinin olması artı birşey azmin daim olsun
afiyet olsunn akşam yemekleri erken ve yarı aç yarı tok kalkınca genelde eksi getiriyor zamanla ama sabretmek lazım
sen dengelemişindir dengeli hatunn
dafi ablacim hoşgeldin,Allah tekrarini nasip etsin inşallah..
Yiğenine çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
Karbeyaz tebrikler,azmin daimi olsun..Allah bizlerede nasip etsin tez vakitte:)
Allah razı olsun hepinizdenhoş geldin dafii Allah ibadetkerinizi kabul etsin yiğenininçocuğunada geçmişolsun çabuk atlatır inşallah
Rabbim özenen bütün kullarına tekrar tekrar nasibetsin inşallah