Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pasa'ya bak sen,alismis sanirim ayakta sallanmaya:) öp yerime uyaninca minciklayaraktan:)
Allah iyilik versin her daim canim,hep iyi olun.

Ben de iyiyim sükür,ev dandini öyle bakisip duruyoruz birbirimize:)

aslında daha çok kucak istiyo ama uzun süre dayanamıyorum kollarım boynum kötü oluyo ayakta sallamak daha kolayıma geliyo...

hee aynen evimle bende birbirimize bakıyoz öyle...:))

Elh ne la hamd ve şükürde son nokta

Bende kahvaltı yapmak istemedim 2kepçe yayla çorbası içtim sadece.yarın için gayret edeyim belki bir şeyler değişir 1günde o kadar almış olamam vardır bi yanlislik.az kala bugünü heba edecektm moralim bozuldu Karnımı bi güzel doyurayim dedim bi ara ama hemen pes etmek istemiyorum.

selamlaar

evde işlerim var kahve molasında size bir bakınayım dedim işlerimi ayarlayamadım daha hastaneye kaynımın yanına gitmem lazım bilemiyorum belkide gitmem bir aklım yarın git diyor bir aklımda git gel çıksın aradan diyor

benimde dün iyi beslenmeme rağmen bu sabah istediğim rakamı göremedim halaa artıdayım bu sabahda acayip bir kahvaltı yaptım yine yarım paket eti form etimek (aslında bu ekmek şekerli filanmış galiba ) bir kase kara lahana peynir ve bir haşlanmış yumurta peyniri biraz fazla kaçırdım kara lahanayıda tuzda biraz ovup yıkayım dedim ama tuzunu tam arındıramadım herhalde

Fridacim utanarak izledim videoyu.. Ne diyim insanlik;herkese nasip olmuyor!

evet insanlık ağaoğluna nasip olmamıştaa bu adamın demecini seyredipte kendine örnek alıcak büsürü mahlukat var inan başka bir ülkede bu demeci verseydii belkide artık o ülkede limon bile satamazdı

Selamun aleykum
Bem geldim halsiz ve bitkinim bu bas arisindan hala gecmedi basim hacamat oldum insallah faydasini gotlrurum size bakrim hemen cikicam tel ekranina bakamiyorum opuyorum hepinizi

Hayriyecim allah sifa versin ins ne dedi yapan nasil gordu? İlk gun kotu olman normal bi de ilk sefer seninki.

İyi akşamlar nerelerdesiniz aayy perşembe perşembe :)))

Ben hastanedeyim kaynımı ziyarete geldim inanılmaz yağmur yağıyor eve nasıl gidicem bilmiyorum koridorda biraz dolaştım millet çok hasta kafam 1500 oldu :)

Nerde varsa Allah tüm hastaların şifasını versin içinde de bizimkini...

İyi akşamlar nerelerdesiniz aayy perşembe perşembe :)))

Ben hastanedeyim kaynımı ziyarete geldim inanılmaz yağmur yağıyor eve nasıl gidicem bilmiyorum koridorda biraz dolaştım millet çok hasta kafam 1500 oldu :)

Nerde varsa Allah tüm hastaların şifasını versin içinde de bizimkini...

Slm kizlar
Cok sukur sagsaglim izmire geldik
Gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
Ben bildirimimi bugunden yapayim yarin alisverise gitcez belki yazmaya firsatim olmaz haftasonuda dugun telasi var
Gecen hafta 96.9 bu hafta 97.1
Simdiden elinize saglik sonra gorusuruz

bu saatte niye kimseler yok..asıl muhabbet bu saatte dönüyoduda pek boş kalmış....

Selamun aleykum
Bem geldim halsiz ve bitkinim bu bas arisindan hala gecmedi basim hacamat oldum insallah faydasini gotlrurum size bakrim hemen cikicam tel ekranina bakamiyorum opuyorum hepinizi

Ve aleyküm selamm...geçmiş olsun canım şifa olsun inş..

Rabbim şifa versin kayınınada tüm hastalarada inş....

paşamı hıçkırık tuttu hıçkırdıkça alttan gaz çıkarıyo kızlara komedi oldu iyi gülüyolar...oysaki zoru var altını doldurmaya çalışıyo bir yandan....

Listeden çıkıcam ama bi taraftanda bi sıkıntı var yarın tartı günü diye. Allahım sen akıl fikir ver cümle ihtiyaç sahipleriyle birlikte bu sersem kuluna....

niye çıkıyon de bakim...az daha kilo almak içinmi...yoksa artık geldim nasılsa seni geçicem diyemi korktun...

bide aminn banada lazım o akıl fikirden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…