Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepcim emzirme döneminde yeşilçay pek tavsiye ediliyor diye duymuştum bir araştır istersen
Elmalarla süt ya da ayran tüketmeni de tavsiye edebilirim ayrıca
Paşa'yı ve kızları öp benim için
Bonus listeden çıkmaya kararli misin sen şimdi ama bir müddet sonra ben ettim söz etmeyin kilo aldım diye ağlamak yok
Bana hala çıkma nedenini açıklamadın ayrıca

Listeden çıkıcam ama bi taraftanda bi sıkıntı var yarın tartı günü diye. Allahım sen akıl fikir ver cümle ihtiyaç sahipleriyle birlikte bu sersem kuluna....
bonus yapma allah aşkına listede iken bile nefis durmuyor bide listeden çıkınca daha fena bırakırsın kendini

ablacım aynı hamilelikteki gibi abartmadan haftada bir iki sefer içilirmiş...bende özledim yaa...yenacım dicek şimdi başka özlicek bişey bulamadınmı diye...arada bir içerim okadarcık...tavsiyelerini dikkate alıcam inş...

İyi geceler ben geldiiim :) geçmiş olsun dikeklerinize sağolun kızlar kaynım salı günü amelyat olucak işte cerahi binasına almışlar özel odaydı eltimde olunca bayağı oturdum kaldım....

Bence bonusun üzerine fazla gitmiyelim bir şartla tablodan çıksın ama buralarda olsun kesin!!! istediği zaman yine tabloya girer ...

Adaş tüm hastalara şifa versin Rabbim
Ben burdayım her zamanki gibi :)
Burda da yağmur var gündüz çok ruzgarliydi
Burdada çok yağmur ve rüzgar var adaş zaten rüzgar özelikle lodos insanı 1 2 kilo artı çıkartırmış Taylan kümeli lodoslu havalarda tartılmayın diyorduuu ...

Adaş bir de dolunayzamanı sanırım o da etkiliyor her yönden :)
Evet evet dolunayıda unutum bu akşam kurt adam olmasak iyi :))))

Başka varmııydı heeee birde benim bitmeyen reglim :))))

Bak ben tablodan çıkıcam diyormuyum sabah kadar yarınki artırma 50 tanee bahane sıralayabilirim :)))

Yarın belki ben yaparım kurabiye :)
Ama hangisinden yapsam ki

Yap yap resim çektim at

Belki bende cumartesi akşamı kardeşime götürmek için yaparım tabiki aklımda elmalı var

Adaş sen elmalının hamurunu ölçülümü yapıyorsun ben göz kararı yapıyordum da yeni bir ölçü buldum dur sana watsaptan atayım

Kahvaltılıkçıda lor alıcam 3 çeşit lor var zaten tulum peynirlerini hiç saymıyorum adam abla buna bak bununda tadına bak diye diye bana büsürüde lor peynir yedirdiler ben hafif olsun dedikçe adamlar anlamadı en sonunda bana kaşarlı sütlü lor satılar yaniii

Eeee hafif olanlarında çok kuruydu canım benim aldığım lor yumuşacık bence ezine peyniriyle yarışıyordur kalorisi

Zaten bu sabah kocaman Diyarbakır örgü peynirini yedim fazla kaçtı

ay ne çok peynir seviyorum

Sen yapmazdın aslında ama oluyor bağzen hele çok kasıncaa amaaaaan diyip benimde perşembe akşamı yediğim çok olmuştur ...

Benimds Canım kaç gündür kurabiye istiyooor
çok şartlandiriyorum kendi mi ondan oluyo illa 1kilo gidecek diye zorladm çarşamba sabah 700gr di bugün sabah 300grve dikkat ettim ona bozuldum bende alt üst oldum işte

çok şartlandiriyorum kendi mi ondan oluyo illa 1kilo gidecek diye zorladm çarşamba sabah 700gr di bugün sabah 300grve dikkat ettim ona bozuldum bende alt üst oldum işte
Bence eksi 300gr çok önemli kendi adıma öyle olmayı isterdim bakalım yarın tartı bana süpriz olucak...

Sende çok kasma kendini seni anlıyabiliyorum son 4 gündür bende çok kıstım ondan öncesi kötüydü tabiii ....

300gr verdiğim zamanlar çok oldu ama o haftalarda daha rahat olurdum bu hafta itina gösterdim yada beklentim çok oldu nedendir bilmem olan oldu işte demekki arada esnek olan günlerde lazım bana böyle sıkı devam edince böyle patlamalarda yaşayabiliyor insan.az önce tartıya çıktım sabah gösterdigi rakama çok yakın aksama kadar hiçmi fazlalik yok dalga geçiyor bu alet benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…