- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
oda bir şey mi ki ben ekmek arası yaptım yedimben geldimm...bugün şuana kadar fena değil gibiydi yarım saat önce bi gözüm döndü irice iki elma birden yedim...bu satte olmayaydı iyiydi...bide yeşilçay içtim...
bonus yapma allah aşkına listede iken bile nefis durmuyor bide listeden çıkınca daha fena bırakırsın kendiniListeden çıkıcam ama bi taraftanda bi sıkıntı var yarın tartı günü diye. Allahım sen akıl fikir ver cümle ihtiyaç sahipleriyle birlikte bu sersem kuluna....
Zeynepcim emzirme döneminde yeşilçay pek tavsiye ediliyor diye duymuştum bir araştır istersen
Elmalarla süt ya da ayran tüketmeni de tavsiye edebilirim ayrıca
Paşa'yı ve kızları öp benim için
Bonus listeden çıkmaya kararli misin sen şimdi ama bir müddet sonra ben ettim söz etmeyin kilo aldım diye ağlamak yok
Bana hala çıkma nedenini açıklamadın ayrıca
oda bir şey mi ki ben ekmek arası yaptım yedim
bonus yerinde saymaktan kötü bir şey var kilo almak bunu unutmayalim tekrar motive olalım canım arkadaşımAsuman abla sebep burda iste. Yerimde saymam tabikide :)
Burdada çok yağmur ve rüzgar var adaş zaten rüzgar özelikle lodos insanı 1 2 kilo artı çıkartırmış Taylan kümeli lodoslu havalarda tartılmayın diyorduuu ...Adaş tüm hastalara şifa versin Rabbim
Ben burdayım her zamanki gibi :)
Burda da yağmur var gündüz çok ruzgarliydi
Sen yapmazdın aslında ama oluyor bağzen hele çok kasıncaa amaaaaan diyip benimde perşembe akşamı yediğim çok olmuştur ...oda bir şey mi ki ben ekmek arası yaptım yedim
Yarın belki ben yaparım kurabiye :)Sen yapmazdın aslında ama oluyor bağzen hele çok kasıncaa amaaaaan diyip benimde perşembe akşamı yediğim çok olmuştur ...
Benimds Canım kaç gündür kurabiye istiyooor
Evet evet dolunayıda unutum bu akşam kurt adam olmasak iyi :))))Adaş bir de dolunayzamanı sanırım o da etkiliyor her yönden :)
Yarın belki ben yaparım kurabiye :)
Ama hangisinden yapsam ki
çok şartlandiriyorum kendi mi ondan oluyo illa 1kilo gidecek diye zorladm çarşamba sabah 700gr di bugün sabah 300grve dikkat ettim ona bozuldum bende alt üst oldum işteSen yapmazdın aslında ama oluyor bağzen hele çok kasıncaa amaaaaan diyip benimde perşembe akşamı yediğim çok olmuştur ...
Benimds Canım kaç gündür kurabiye istiyooor
Bence eksi 300gr çok önemli kendi adıma öyle olmayı isterdim bakalım yarın tartı bana süpriz olucak...çok şartlandiriyorum kendi mi ondan oluyo illa 1kilo gidecek diye zorladm çarşamba sabah 700gr di bugün sabah 300grve dikkat ettim ona bozuldum bende alt üst oldum işte
300gr verdiğim zamanlar çok oldu ama o haftalarda daha rahat olurdum bu hafta itina gösterdim yada beklentim çok oldu nedendir bilmem olan oldu işte demekki arada esnek olan günlerde lazım bana böyle sıkı devam edince böyle patlamalarda yaşayabiliyor insan.az önce tartıya çıktım sabah gösterdigi rakama çok yakın aksama kadar hiçmi fazlalik yok dalga geçiyor bu alet benimleBence eksi 300gr çok önemli kendi adıma öyle olmayı isterdim bakalım yarın tartı bana süpriz olucak...
Sende çok kasma kendini seni anlıyabiliyorum son 4 gündür bende çok kıstım ondan öncesi kötüydü tabiii ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?